Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vađenje krvi 3. dan ciklusa 27.5.2009 8:41:46
|
|
|
|
djetelina
|
Po meni, estradiol ti je dobar (to ti je ovaj E2), jer je nizak (a kad je on visok to upućuje na neku cistu). Nisu ti dobri LH i FSH, ako se uzme da ti je to folikularna faza (malo me buni ono s tvojim dolaskom ovulacije umjesto menge... pa ne znam...) Progesteron ti nije bitan u folikularnoj fazi, nego u lutealnoj (tjedan dana nakon ovulacije). PRL je prolaktin i on ti je u redu (ako si na to mislila) - što je super, jer on inače zna stvarat probleme kod začeća...
< Poruku je uredio djetelina -- 27.5.2009 8:48:27 >
|
|
|
RE: Vađenje krvi 3. dan ciklusa 27.5.2009 11:22:36
|
|
|
|
barby
|
djetelina ja se ne razumijem u to bas,jel dr ti tako slabo i objasne ono sta sam naucila,naucila sam ovako preko neta i od cura koje ti objasne i daju savjet,.... a cekam sad ove dane odgovor u s vezi nalaza pa cu vidjet,... tnx draga
17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA ostala trudna između postupka prirodno:) 22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:( 2007-missed abortion:( JA-hipotireoza sekundarna amenoreja MM-oligoasthenozoospermia varikokel
|
|
|
|
|
RE: Vađenje krvi 3. dan ciklusa 3.6.2009 13:44:44
|
|
|
|
barby
|
evo danas mi tek stigao odgovor od pliva zdravlja,u s vezi ginek.hormona,... rekli su mi da mi nemogu dat detaljne odgovore,da se obratim svom ginek radi daljnjih pretraga,ali da su mi nalazi abnormalnih vrijednosti,....sva sam u komi,....
17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA ostala trudna između postupka prirodno:) 22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:( 2007-missed abortion:( JA-hipotireoza sekundarna amenoreja MM-oligoasthenozoospermia varikokel
|
|
|
|
|
RE: Vađenje krvi 3. dan ciklusa 3.6.2009 13:48:55
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
barby, nemoj se bedirat... lijepo nalaze i k svom doktoru, pa će ti on reći točno što i kako dalje
|
|
|
RE: Vađenje krvi 3. dan ciklusa 3.6.2009 13:50:43
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: barby evo danas mi tek stigao odgovor od pliva zdravlja,u s vezi ginek.hormona,... rekli su mi da mi nemogu dat detaljne odgovore,da se obratim svom ginek radi daljnjih pretraga,ali da su mi nalazi abnormalnih vrijednosti,....sva sam u komi,.... Nemoj se bedirat, možda nije tako strašno.Zato i imaš ginića da ti sve objasni.
|
|
|
|
|
RE: Vađenje krvi 3. dan ciklusa 3.6.2009 14:29:11
|
|
|
|
barby
|
pitat cu svog ginek nego je odsutan,sad ove dane kad dobijem mengu moram se ici prijavit za HSG pa cu mu pokazat usput,....
|
|
|
|
|
RE: Vađenje krvi 3. dan ciklusa 3.6.2009 15:27:37
|
|
|
|
tikica_69
|
barby, hormoni se daju regulirati lijekovima.....samo bez panike
|
|
|
RE: Vađenje krvi 3. dan ciklusa 3.6.2009 15:30:04
|
|
|
|
uspavana
|
kao što ti i ostale cure veze, nemoj se bedirati!! sve će biti u redu.. mi smo tu uz tebe!!!
|
|
|
RE: Vađenje krvi 3. dan ciklusa 3.6.2009 16:09:36
|
|
|
|
barby
|
hvala vam cure,ne znam sta bi da mi nema vas,stavrno puno znaci akd imas ovako nekog da te utjesi,....
|
|
|
|
|
RE: Vađenje krvi 3. dan ciklusa 19.6.2009 12:28:23
|
|
|
|
barby
|
cure da vam samo javim,ponovila sam prosli tj nalaze,odnosno onaj FSH sta mi je bio jako povisen.i ovaj je dosao ok,FSH mi je sad 7,2 u granicama normale a prosli je bio 87,7.i ja pitam kako je to moguce kazu greska vjerojatno u laboratoriju.pa sta i to se moze desavat?a koliko sam samo zivaca izgubila ,sekirala se,nespavala po noci,...ne mogu vjerovat...
|
|
|
|
|
RE: Vađenje krvi 3. dan ciklusa 19.6.2009 16:40:00
|
|
|
|
djetelina
|
IZVORNA PORUKA: djetelina Od srca ti želim da to ne bude tvoj slučaj i da je ovo neka greška s nalazima. Ma na to mi je najviše i "mirisalo". Svega ima po tim našim labosima. Al sve je dobro što se dobro svrši. Baš mi je drago da je to u redu!
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!