Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimca auto? 15.2.2009 21:26:09
|
|
|
|
tikica_69
|
Mozda bolje da ne znamo
< Poruku je uredio cvrčak -- 26.4.2011 9:45:54 >
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 15.2.2009 21:28:11
|
|
|
|
Marta j
|
Ja cu odgovoriti umjesto mog. Trosi punooooooo Cak mi je jutros rekao da sam mu za valentinovo trebala kupiti nove gume.
|
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 15.2.2009 21:28:36
|
|
|
|
Marcus
|
pa u principu kako popravke/unapredjenja radim skoro sve sam ispada da u njega ulazem puno vise vremena nego para...al pokusavam po svesti na minimum i ne vezat se previse uz njega da nam rastanak nebude previse bolan
|
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 15.2.2009 21:33:05
|
|
|
|
božica
|
Cak mi je jutros rekao da sam mu za valentinovo trebala kupiti nove gume. iiiiiiiiiiii a moj trenutno kak markus osnovne popravke pere ga i pazi i meni govori da pripazim da ga ne ogrebem po fasadi te po rinzolu(kaj bi bilo da imamo ovakve gume onda bi ti već bla bla bla) ja ga samo vozim
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 15.2.2009 21:36:20
|
|
|
|
Marta j
|
A pranje i vrijeme provedeno lickanjem auta da ne govorim. I stalno je pazi nemoj kada otvaras vrata da ostanu prsti na staklu,nemoj da udaris vratima itd... Sreca pa se ne vozim puno u njemu. A kada dolazi doma cujem ga na kilometar jer muzika uvijek tresti.
|
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 15.2.2009 22:08:41
|
|
|
|
Ruža
|
Ništa, po tome je netipičan muški, moram ga čak natjerati da ga opere s vremena na vrijeme.
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 16.2.2009 8:25:21
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Ništa, po tome je netipičan muški, moram ga čak natjerati da ga opere s vremena na vrijeme. Ni moj, neda mu se niti do praone ga odvest a još da ga sam pere, kako ne? Jedva sam ga natjerala da gume promjeni jer su dotrajale.
|
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 16.2.2009 9:22:36
|
|
|
|
ivanaa
|
ja mislim da se na auteka treba isto paziti i maziti ja evo pod zadnje sam prestao ulagati...ipak došao je sin pa onda.... i dalje ga volim i mazim i pazim ali više nije na prvom mjestu ali kaad je toplo i sunce vani cjeli dan ga glancam svako ima svoju zanimaciju .... naravno ovo piše ivanin M
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 16.2.2009 21:46:51
|
|
|
|
piggy
|
moj jako ulaže u auto,stalno nešto mjenja,dodaje,pere ga,glanca ga,uvijek mora mirisni borić biti unutra,a kad ne stigne zbog posla a auto je zmazan onda je lud. pa zimi ga manje licka al zato po ljeti nadoknadi sve
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 16.2.2009 21:54:38
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Ništa, po tome je netipičan muški, moram ga čak natjerati da ga opere s vremena na vrijeme. isto...
|
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 16.2.2009 23:20:59
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: Ruža Ništa, po tome je netipičan muški, moram ga čak natjerati da ga opere s vremena na vrijeme. isto... otprilike isto tako
|
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimca auto? 8.11.2010 17:59:54
|
|
|
|
tina0310
|
mali autić(doduše nešta stariji),mala potrošnja,generalka,2put godišnje max 1000kn sve u svemu ok,jedino bi gorivo moglo bit jeftinije
< Poruku je uredio cvrčak -- 26.4.2011 9:46:18 >
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 13.12.2010 17:48:33
|
|
|
|
NIKy
|
moj je od malih nogu lud za autima,išao je na utrke sa autima,dotjerivao,nabrijavao stalno svoj sportski auto... sad ga više nema jer je to skup sport i nije sasvim siguran pa je odustao od kad sam zatrudnjela,ali sada ovaj,familijarni auto isto stalno prčka,podmazuje,glanca,dotjeruje,popravlja,,,prije 2 tjedna smo išli skroz u zg po zimske gume itd... haha
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 26.4.2011 9:23:49
|
|
|
|
Fever
|
moj teške duše da i onda kad ga triba popravit s vrimena na vrime!
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimca auto? 26.4.2011 9:33:16
|
|
|
|
Krky
|
Nije nam baš ljubimac pa ga baš ne lickamo. Ne stigne se. A ulaganja su velika. I osiguranje i registracija i sitni servisi, pa par nezgoda. Dobra vijest je što je konačno naš...otplatili ga, pa je 3 500 kn mjesečno više u kućnom budžetu. A ja ga zaista s guštom vozim, velik je, komforan i siguran, sve 5 dok ne trebamo u Kmag...Do sada su nam mjesečna ulaganja skakala i do 4500 - 5000 kn. Mjesečno!
< Poruku je uredio cvrčak -- 26.4.2011 9:46:38 >
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.4.2011 9:48:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 26.4.2011 13:03:57
|
|
|
|
lilia
|
Ja bi rekla da ulažemo previše ali mm kaže da je to koliko treba. Nije mi bitan auto, meni samo da vozi ali eto tu se razlikujemo zato i smatram da su troškovi previsoki.
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 26.4.2011 21:03:44
|
|
|
|
cuba
|
Brine se o osnovnim stvarima. Opere ga redovito, svaku godinu mijenja gume, ulje i šta ja znam šta sve još ide. Ne pretjeruje, više ulaže u ljubimca na dva kotača
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 26.5.2011 11:52:14
|
|
|
|
tatica
|
koliko ulažem? samo nužno (čitaj: kad se kočnice istroše do kraja, itd)
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!