Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: najveće greške u sexu.. 9.2.2009 17:18:27
|
|
|
|
tikica_69
|
Ako ne razgovarate otvoreno o tome sto zelite i sto on zeli i ako ne nadjete kompromis u svemu tome
|
|
|
RE: najveće greške u sexu.. 9.2.2009 17:45:22
|
|
|
|
ejmama
|
Ja mislim da bi bilo bolje kad bi se ja malo više opustila. Nekad sama sebi ne vjerujem.
|
|
|
RE: najveće greške u sexu.. 9.2.2009 20:31:58
|
|
|
|
Kika83
|
ja bi da bude duža predigra i da se opustim svaki put
|
|
|
|
|
RE: najveće greške u sexu.. 9.2.2009 20:50:39
|
|
|
|
kitty
|
malo vise mazenja na kraju
|
|
|
RE: najveće greške u sexu.. 9.2.2009 20:52:46
|
|
|
|
Ira_
|
Iznenadni sex, to mi fali Ne volim mažnju nakon sexa!
|
|
|
|
|
RE: najveće greške u sexu.. 9.2.2009 21:41:54
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Ira_ Iznenadni sex, to mi fali slažem se
|
|
|
RE: najveće greške u sexu.. 9.2.2009 21:49:18
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Ira_ Iznenadni sex, to mi fali slažem se [/ quote]
|
|
|
|
|
RE: najveće greške u sexu.. 10.2.2009 11:04:55
|
|
|
|
božica
|
Iznenadni sex, to mi fali no cure šta se ćeka zaskoćit muža i da vidiš oni to isto oćekuju od nas zaskoćiti ga kad se najmanje nada provjereno
|
|
|
RE: najveće greške u sexu.. 21.2.2009 17:35:23
|
|
|
|
ivanaa
|
mm uvjek ceka da ja sve pocnem,ocu da on navali na mene a ne da ja moram pol sata micat guicom da on skuzi da sam raspolozena
|
|
|
RE: najveće greške u sexu.. 24.2.2009 19:41:18
|
|
|
|
Lady3
|
ja imam iznenadnog i više neg što bi htjela..Ivanaa a da to mužu kažeš?možda on misli da to voliš pa tebi ostavlja incijativu..MM je prije smetalo isto tako kao tebi što je on taj koji prvi prilazi,nakon razgovora sve se posložilo,sad i ja prilazim i sve 5.
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!