|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ponašanje djeteta u društvu s drugom djecom
4.2.2009 14:29:50   
dikac
anaxx, primijetila sam da onateško proživljava dolazak brace. pogotovo kada se neko zaleti prema njemu i tepa mu, ona to sve tužnim okicama gleda. Izbjegavam ga maziti i pričati s njim u njezinom prisustvu, pričekam večer da ona ode čorkati ili iskoristim vrijeme kada je dole kod bake i dide da ga pomazim, onako kako spada. Nekako mi je teško balansirati u svim tim emocijama. Strogo pazim da nju ne povrijedim, a njega mi je jadnička žao, dobro, razmišljam da on ne kuži ništa, ali dobro znam da sve osjeti.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: ponašanje djeteta u društvu s drugom djecom
4.2.2009 14:32:46   
anaxx
znam da ja sad tu nešto teoretiziram, ali mislim da puno,puno, puno ljubavi (ne mislim time da ju ona ne dobije, ali pa ljudi smo , čovjek ponekad ne stigne sve)dakle puno ljubavi može riješiti ovakve probleme.
ne znam kako je kod vas ali čujem priče da stariju sestru/brata treba što više uključiti u život mlađeg, da donosi pelene, gleda kako se premotava, maže s kremicom sluša priće za laku noć..... ne znam, možda , znam da se mala mora osjetiti važnom što je dobila brata i što je ona već velika da ga pazi i pomaže i ....
mazite se.....

dodajem : mazite se zajedno u troje, mislim da je to bitno, da ona vidi ljubav i prema njoj i prema bratu!!!!!!

< Poruku je uredio anaxx -- 4.2.2009 14:34:21 >


_____________________________

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: ponašanje djeteta u društvu s drugom djecom
4.2.2009 14:37:31   
dikac
kužim što mi hoćeš reći. morat ću je po malo uključivati jer još nisam počela iz razloga što je ona mala, a i on mi je još onako malecki. Čim mi Ivan bude čvršći, probat ću je kompletno uključiti u presvlačenje, hranjenje i ostalo. očito je da nešto moram promijeniti da mi dora bude zadovoljna.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: ponašanje djeteta u društvu s drugom djecom
4.2.2009 14:41:16   
anaxx
user posted image  SRETNO!!user posted image

_____________________________

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: ponašanje djeteta u društvu s drugom djecom
7.2.2009 17:03:01   
Njofra
Pa naravno da nisam za to da moj mali slobodno udari drugo dijete. Ne opravdavam ga. Uvijek mu kažem kako to nije lijepo ponašanje i govorim kako to dečkiča boli i neće se više htjeti s njim igrati i sve to, kako bi bilo da je on tebe bolilo bi te... Maleni me tada sluša, ali ima dana kada ja okrenem leđa on opet usputno lupne prijatelja. Ta ima i onih dana kada ja odem iz društva sa svojim Njofrom jer drukčije ne ide. Naglasit ću još jednom da ga tada sigurno neću lupiti po guzi a da bi me on poslušao i ostao u kutu stajati to se još nije dogodilo. Da se razumijemo on ima potpunu moju pažnju nije dijete koje ide u vrtić. A na pitanje kako to tete rješavaju u vrtiću dati ću primjer (zar mislite da su tete neke super žene, ima iznimki) jednom smo bili prisutni u vrtiću kada je nekoliko teta na okupu (eto razgovaraju lijepo u dvorištu vrtića dok je samo jedna teta pazila valjda na cijelo dvorište) a upravo se desilo to da je jedan klinac udario drugog i nikom ništa ovo dijete je plakalo tako da mi ga stvarno bilo žao i nije bilo tete da kazni onoga koji ga je udario i nitko nije utješio uplakano dijete. Pa eto i tako nekad bude u vrtiću. Nije ni tamo sve sjajno. Zato mi ova primjedba kako to tete rade u vrtiću jednostavno nije "legla". Ima tamo svega i neke odgojne metode nebi se većini roditelja svidjele.

_____________________________

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!