|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: S čim kupate djecu? 10.9.2010 15:15:34
|
|
|
|
Tsmee
|
Kad je bila beba ništa ili gotovo ništa. Par kapi maslinovog ulja u vodu i to je to. Jednom tjedno Johnson kupka. Sad smo na Penaten gelu za tuširanje (kompletno je sapunam samo dva puta tjedno, ostalo samo "kritična mjesta") i dva puta tjedno je mažem penaten kremicama. Ne želim više jer smatram da nikakva kozmetika nije baš idealna. No, nisu ni naši uvjeti života pa se koža ipak malo suši, a ovo trackanje dva puta tjedno se pokazalo taman da joj je koža uvijek super. Drugi tjedan krećemo na bazen pa ćemo vjerojatno malo pojačati mazanje zbog isušivanja kože klorom.
|
|
|
RE: S čim kupate djecu? 10.9.2010 15:27:27
|
|
|
|
Ninaa
|
U početku u čistoj vodi a kasnije stavim malo Bubchen kupke s njom peremo i kosu. Tak mi lijepo miriši i koža joj je super. Poslije kupanja se mažemo Mustelom a lice Melemom. Curka je postala prava mala šminkerica samo bi se mazala i prala ruke!
|
|
|
RE: S čim kupate djecu? 10.9.2010 15:30:23
|
|
|
|
ELISABETH
|
babylove šampon i kupka 2 u 1 i njihovo mlijeko za tijelo, na niveu i johnson je alergična
|
|
|
RE: S čim kupate djecu? 10.9.2010 15:39:06
|
|
|
|
njanja
|
s A dermom šamponom za tijelo i kosu...moje miriškavo muško ima lagani atopijski dermatitis pa nam to najmanje isušuje kožu, a i super mirišiiiii
|
|
|
RE: S čim kupate djecu? 10.9.2010 15:50:08
|
|
|
|
pako
|
sa johnsonom od lavande i isto to mlijeko za mazanje...mirišimo svi troje
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
|
RE: S čim kupate djecu? 10.9.2010 16:07:03
|
|
|
|
anonno17
|
IZVORNA PORUKA: pako sa johnsonom od lavande i isto to mlijeko za mazanje...mirišimo svi troje s tim sam do sad, a sad kupila Baby bad ( Disney baby) Winnie pooh tako lijepo miriše i sad još više uživamo u našim anđelčićima.Oba dva se kupaju u tome.
|
|
|
RE: S čim kupate djecu? 10.9.2010 17:28:09
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: njanja s A dermom šamponom za tijelo i kosu...moje miriškavo muško ima lagani atopijski dermatitis pa nam to najmanje isušuje kožu, a i super mirišiiiii i mi se kupamo u a dermi ali mi nema nikakav odreden miris ali preodlicna je
|
|
|
RE: S čim kupate djecu? 10.9.2010 17:43:27
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: tiha IZVORNA PORUKA: njanja s A dermom šamponom za tijelo i kosu...moje miriškavo muško ima lagani atopijski dermatitis pa nam to najmanje isušuje kožu, a i super mirišiiiii i mi se kupamo u a dermi ali mi nema nikakav odreden miris ali preodlicna je Potpisujem i njanju i tihu
|
|
|
RE: S čim kupate djecu? 11.9.2010 9:31:28
|
|
|
|
tina0310
|
penaten sva kozmetika(malo je skuplja ali odlična i duže traje)
|
|
|
RE: S čim kupate djecu? 11.9.2010 21:08:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Johnson top to toe, za malu mirišljavicu..
|
|
|
|
|
RE: S čim kupate djecu? 11.9.2010 22:18:51
|
|
|
|
mariola
|
mustela, za kosu i za tijelo i poslije ga namažem mlijekom za tijelo isto mustela.
|
|
|
RE: S čim kupate djecu? 12.9.2010 11:43:38
|
|
|
|
inna
|
mustelom...ima lagani AD, mažem ga eucerin kremicom. Kad su bile vrućine dobio je osip od znoja onda ga nisam mazala nego sam ga sa puderom posipala.
|
|
|
RE: S čim kupate djecu? 16.9.2010 10:47:56
|
|
|
|
danchy
|
Biolane- mislim da se kod nas u HR to kupi u ljekarnoj (mi smo kupili u FRA).... To ti je 2 u 1 (šampon i gel)... Također koristim od Biolane losion poslije kupanja... Mislim da u jekarnoj možete dobiti testere da isprobate... Ja Rokiča kupam 1 na 3 dana... Po potrebi naravno i više...
|
|
|
|
|
RE: S čim kupate djecu? 16.9.2010 10:56:26
|
|
|
|
Bebys
|
beby neka kozmetika a ima i za odrasle...pa sve s time...super je sampon i dush krema ...sve o.k. nema suza pjeni se super je
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!