Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Lubrikanti u trudnoći!!?! 2.2.2013 9:20:59
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja nemam pojma u lubrikantima
|
|
RE: Lubrikanti u trudnoći!!?! 2.2.2013 11:55:11
|
|
|
|
sarah_zg
|
Oprosti, ali šta će ti to? Rađe popij čašu crnog vina. Ne bu se bebi nikaj dogodilo od jedne čaše!
|
|
RE: Lubrikanti u trudnoći!!?! 2.2.2013 13:38:51
|
|
|
|
seraphyme
|
BOLKJE NEK TE MUŽ PODMAŽE
|
|
RE: Lubrikanti u trudnoći!!?! 2.2.2013 18:05:28
|
|
|
|
Papalina
|
jednostavno nepomaže ni jezik, ni vino ni ništa...jednostavno, sve smo probali u više navrata...zato vas i pitam...
|
|
RE: Lubrikanti u trudnoći!!?! 2.2.2013 20:21:46
|
|
|
|
Renata RR
|
Možda nisi dovoljno opuštena, jer inače je u trudnoći još više sve navlaženo. Za lubrikante u ne znam...
|
|
|
|
RE: Lubrikanti u trudnoći!!?! 2.2.2013 20:28:31
|
|
|
|
Papalina
|
a ja sam čitala da hormoni mogu prouzročit i suhoću...opuštenost nije u pitanju sigurno...nikad u životu nisam stim imala problema,naprotiv...uvijek sam se vlažila, čak i previše... a dobro, ništa, vidim da mi jedino ostaje popričat s ginićem...a imam još do pregleda... -.-
|
|
RE: Lubrikanti u trudnoći!!?! 2.2.2013 21:10:19
|
|
|
|
Renata RR
|
Nisam znala...
|
|
|
|
RE: Lubrikanti u trudnoći!!?! 3.2.2013 12:37:53
|
|
|
|
Afrodita83
|
Draga Papalinice, ovo je odgovor doktora ginekologa s jedne stranice na netu gdje ekipica postavlja pitanja izravno doktoru: Mozete bez opasnsoti korsiti gelove/lubrikante, oni su u pravilu vodeni i ne stvaraju problema. Osobno samo ne preporučujem one koji sadrže kemijska spermicidna sredstva, pa birajte one neutralne, bez dodataka - samo čisti gel Eto, UŽIVAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Lubrikanti u trudnoći!!?! 3.2.2013 12:44:43
|
|
|
|
Papalina
|
IZVORNA PORUKA: Afrodita83 Draga Papalinice, ovo je odgovor doktora ginekologa s jedne stranice na netu gdje ekipica postavlja pitanja izravno doktoru: Mozete bez opasnsoti korsiti gelove/lubrikante, oni su u pravilu vodeni i ne stvaraju problema. Osobno samo ne preporučujem one koji sadrže kemijska spermicidna sredstva, pa birajte one neutralne, bez dodataka - samo čisti gel Eto, UŽIVAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvla ti ajde bar ti nemaš predrasuda prema gelovima
|
|
RE: Lubrikanti u trudnoći!!?! 4.2.2013 8:09:31
|
|
|
|
aries
|
Ma pusti ove leteće savjete, čuj čaša vina ilid a te muž, kao da se ti ne bi toga sjetila..ma nemam riječi. S medicinskog stanovišta sasvim je normalno da se javlja i preobilnost i oskudnost vlažnosti. I što je afrodita napisala, sve dok su vodeni, nama problema, samo uživaj...
|
|
RE: Lubrikanti u trudnoći!!?! 4.2.2013 10:19:41
|
|
|
|
Afrodita83
|
Ma kakve predrasude, pa ovo je 21. stoljeće Samo nek se kliže!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uživaj draga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Lubrikanti u trudnoći!!?! 5.2.2013 8:00:04
|
|
|
|
mišica 666
|
lubrikanti su zakon
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Igraone.
пеперутка16
Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!