|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ležaljka-nosiljka za bebu (viper)
22.12.2012 13:46:37   
Jully
Imali ju tko? Kako ste zadovoljni?
Mi planiramo kupiti svom bebaču za Božić, pa me zanima na čega treba obratiti pažnju.

< Poruku je uredio Zvonki -- 22.12.2012 21:27:57 >

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper)
23.12.2012 10:16:02   
Sunshine28
imam ja, najpametnija stvar koju sam kupila za bebu! moja Em ju obozava, a meni stedi leđa koja su vec na izmaku snagu...toplo preporucjem...nasa je samo lezaljka, ali prijatelji imaju lezaljku koja je i nosiljka i jako su zadovoljni (isto je sve samo sto moja nema rucke za nosenje vec lukove s kojih vise igracke)
mozes ju pogledati u mojim albumima pod "u čudesnoj ležaljki"....

I + G = E & L

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 2
23.12.2012 10:45:08   
svrcica
Moj Mateo nije dugo bio u njoj. Nije ju baš previše volio, ali od kumova mala je jako dugo bila u njoj i njima je super došla... Valjda ovisi o djetetu. A i mi smo imali neku jednostavnu crnu, pa možda da je bila šarena i s igračkama, bila bi zanimljivija...

20.09.2011. - Mateo - mamina mala ljubav

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 3
23.12.2012 21:34:37   
mali_macic
nama je isto masu znacilo i toplo preporucujem

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 4
15.1.2013 0:16:21   
Jully
Evo kupili mi viper. Kažu da se može koristiti od 0 do 36 mjeseci, ali nulti položaj mi je jako sjedeći pa sam ubacila mali jastučić unutra da ga izravnam. Moj bebač uopće ne doživljava glazbu i vibracije. Možda je još mali, ali ipak mislim da to baš i nije potrebno.
Zgodno je što ga mogu nosati u njemu po kući dok nešto radim pa mi je stalno na oku. Ne voli biti budan u njemu i inače ne voli spavati na leđima pa se i u viperu okrene na bok. Za sada to funkcionira, ali kada malo naraste mislim da neće htjeti biti u njemu user posted image
Stavila sam slikicu u album. Naš je Jane i mislim da se može naći puno jeftinijih i ravnijih bez glazbe i vibracija (i tako ih ne doživljava) user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 5
15.1.2013 7:15:23   
seraphyme
jully, doživljavat će ih, polako

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 6
20.1.2013 11:55:46   
calpurnia
Mi imamo tu ležaljku ali nama se baš nije isplatila....ležaljka je kao do cca 10 kg, a moj mali nema ni 4 mjeseca i ima 7,5 kg....tako da neće još dugo biti u upotrebi, a za tih par mjeseci što će ju koristiti nije nam se isplatilo niti kupiti ju. Ugl, to je super stvar, ali ne za velike bebe kao što je naš dečko.

TONČI <3

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 7
20.1.2013 12:10:17   
andydea
Mi smo isto naručili za krstitke od kuma da nam kupi ležaljku-viper...imamo istu samo ne rozu (kao i Suny)-pogledaj u mom albumuuser posted image ....prezadovoljna sam ....DI obožava biti u njoj...i polako nije ni DI odmah sve kužio i obračao pažnju, a sad u njoj spava ,igra se i čak ga i hranim u tome...a položaje možeš mjenjati...ima vibru,igračke...mi imamo raka koji svira i svijetliuser posted image
Meni svakako najpotrebnija stvar...kao kolica 3u1user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu calpurnia)
Neposredna veza do poruke: 8
20.1.2013 12:14:46   
Sunshine28
ne brini, mali je on jos, vidjet ces za mjesec dana ce vec kuzitii vibru i igracke

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 9
21.1.2013 9:24:24   
BUMBI
Mi isto imamo,ali nema nikakve igračkice i nije na baterije.
Kada ste ih prvi put stavili u nju?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 10
21.1.2013 9:27:26   
sarah_zg
Ja imam isto tu vulgaris bez igračaka i vrlo rano sam G. u to stavila, negdje s 2 mj. (možda bi i prije, ali dobili smo ju tad za krštenje) i obožavao je iz nje gledati baby tv, tog se dobro sjećamuser posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 11
13.2.2013 0:07:18   
Jully
Ovaj naš viper je zakon. Obožavam ga user posted image a i Ivano sve više. Svaki dan se igramo u njemu i velika mi je pomoć kada mu dajem kap i sirup. Držim ga u kuhinji dok radim ručak, a on sam sebe zabavlja jer sa svakim jačim pokretom viper se počne njihati. Ipak se isplatio a može se koristiti do 3. godine.

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 12
13.2.2013 9:32:04   
cuba
Za R nisam imala viper i baš mi je žao. Super je stvar i vjerujem da ga se isplati kupiti jer zbilja posluži (čitam po vašim iskustvima a i po savjetima prijateljica). Zato smo ga kupili sada za drugog bebača (tj baka i djedauser posted image ) i jedva čekam da krene u upotrebu. Naš je plavi, ljuljačka, ima plave igračkice / zvjezdice koje vise a može se objesiti još igračaka na taj luk. Nekoliko položaja (od rođenja do sjedenja), vibraciju i muzikuuser posted image user posted image  
Kad bebača stavim u to čudo tehnologije ima da bude miran kao bubicauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 13
11.3.2013 21:40:23   
snowwhite
mi je nismo kupovali jer sam mislila da mi nije neophodna,to malo što je dijete samnom bilo u kuhinji bili smo u AS i uštedjeli novčeke

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 14
12.3.2013 12:02:23   
Two hearts
Mislim da je to bacanje novaca.Ima djece koja neće niti u kolica npr.,pa stoje sa strane.Ne kažem da je loša stvar,ali djeca to brzo prerastu i onda još samo jedna stvar s kojom nemaš kamouser posted image

(Odgovor članu snowwhite)
Neposredna veza do poruke: 15
12.3.2013 12:56:57   
snowwhite
većina stvari za bebe je ustvari bespotrebno bacanje novca,ali su nama roditeljima lijepe i slatke pa kupujemo

(Odgovor članu Two hearts)
Neposredna veza do poruke: 16
12.3.2013 17:22:18   
Sammy056
potpisujem sw iako je meni lezaljka skroz korisna. nasledili je od rođaka. bez igracaka i vibriranja ali nas spasava vec skoro 3 mjeseca.

(Odgovor članu snowwhite)
Neposredna veza do poruke: 17
13.3.2013 12:15:56   
Keekeelee
Mi smo ga hvala Bogu kupili rabljenog, ali u izvrsnom stanju i to Fisher Price-ov. Nou zasad živcira i vibracija i onaj luk s igračkama, zasad samo leži u njemu, ali mu i to brzo dosadi (ako ne zaspe u njemu).

(Odgovor članu Sammy056)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!