Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 23.12.2012 10:16:02
|
|
|
|
Sunshine28
|
imam ja, najpametnija stvar koju sam kupila za bebu! moja Em ju obozava, a meni stedi leđa koja su vec na izmaku snagu...toplo preporucjem...nasa je samo lezaljka, ali prijatelji imaju lezaljku koja je i nosiljka i jako su zadovoljni (isto je sve samo sto moja nema rucke za nosenje vec lukove s kojih vise igracke) mozes ju pogledati u mojim albumima pod "u čudesnoj ležaljki"....
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 23.12.2012 10:45:08
|
|
|
|
svrcica
|
Moj Mateo nije dugo bio u njoj. Nije ju baš previše volio, ali od kumova mala je jako dugo bila u njoj i njima je super došla... Valjda ovisi o djetetu. A i mi smo imali neku jednostavnu crnu, pa možda da je bila šarena i s igračkama, bila bi zanimljivija...
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 23.12.2012 21:34:37
|
|
|
|
mali_macic
|
nama je isto masu znacilo i toplo preporucujem
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 15.1.2013 0:16:21
|
|
|
|
Jully
|
Evo kupili mi viper. Kažu da se može koristiti od 0 do 36 mjeseci, ali nulti položaj mi je jako sjedeći pa sam ubacila mali jastučić unutra da ga izravnam. Moj bebač uopće ne doživljava glazbu i vibracije. Možda je još mali, ali ipak mislim da to baš i nije potrebno. Zgodno je što ga mogu nosati u njemu po kući dok nešto radim pa mi je stalno na oku. Ne voli biti budan u njemu i inače ne voli spavati na leđima pa se i u viperu okrene na bok. Za sada to funkcionira, ali kada malo naraste mislim da neće htjeti biti u njemu Stavila sam slikicu u album. Naš je Jane i mislim da se može naći puno jeftinijih i ravnijih bez glazbe i vibracija (i tako ih ne doživljava)
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 15.1.2013 7:15:23
|
|
|
|
seraphyme
|
jully, doživljavat će ih, polako
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 20.1.2013 11:55:46
|
|
|
|
calpurnia
|
Mi imamo tu ležaljku ali nama se baš nije isplatila....ležaljka je kao do cca 10 kg, a moj mali nema ni 4 mjeseca i ima 7,5 kg....tako da neće još dugo biti u upotrebi, a za tih par mjeseci što će ju koristiti nije nam se isplatilo niti kupiti ju. Ugl, to je super stvar, ali ne za velike bebe kao što je naš dečko.
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 20.1.2013 12:10:17
|
|
|
|
andydea
|
Mi smo isto naručili za krstitke od kuma da nam kupi ležaljku-viper...imamo istu samo ne rozu (kao i Suny)-pogledaj u mom albumu ....prezadovoljna sam ....DI obožava biti u njoj...i polako nije ni DI odmah sve kužio i obračao pažnju, a sad u njoj spava ,igra se i čak ga i hranim u tome...a položaje možeš mjenjati...ima vibru,igračke...mi imamo raka koji svira i svijetli Meni svakako najpotrebnija stvar...kao kolica 3u1
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 20.1.2013 12:14:46
|
|
|
|
Sunshine28
|
ne brini, mali je on jos, vidjet ces za mjesec dana ce vec kuzitii vibru i igracke
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 21.1.2013 9:24:24
|
|
|
|
BUMBI
|
Mi isto imamo,ali nema nikakve igračkice i nije na baterije. Kada ste ih prvi put stavili u nju?
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 21.1.2013 9:27:26
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ja imam isto tu vulgaris bez igračaka i vrlo rano sam G. u to stavila, negdje s 2 mj. (možda bi i prije, ali dobili smo ju tad za krštenje) i obožavao je iz nje gledati baby tv, tog se dobro sjećam
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 13.2.2013 0:07:18
|
|
|
|
Jully
|
Ovaj naš viper je zakon. Obožavam ga a i Ivano sve više. Svaki dan se igramo u njemu i velika mi je pomoć kada mu dajem kap i sirup. Držim ga u kuhinji dok radim ručak, a on sam sebe zabavlja jer sa svakim jačim pokretom viper se počne njihati. Ipak se isplatio a može se koristiti do 3. godine.
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 13.2.2013 9:32:04
|
|
|
|
cuba
|
Za R nisam imala viper i baš mi je žao. Super je stvar i vjerujem da ga se isplati kupiti jer zbilja posluži (čitam po vašim iskustvima a i po savjetima prijateljica). Zato smo ga kupili sada za drugog bebača (tj baka i djeda ) i jedva čekam da krene u upotrebu. Naš je plavi, ljuljačka, ima plave igračkice / zvjezdice koje vise a može se objesiti još igračaka na taj luk. Nekoliko položaja (od rođenja do sjedenja), vibraciju i muziku Kad bebača stavim u to čudo tehnologije ima da bude miran kao bubica
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 11.3.2013 21:40:23
|
|
|
|
snowwhite
|
mi je nismo kupovali jer sam mislila da mi nije neophodna,to malo što je dijete samnom bilo u kuhinji bili smo u AS i uštedjeli novčeke
|
|
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 12.3.2013 12:02:23
|
|
|
|
Two hearts
|
Mislim da je to bacanje novaca.Ima djece koja neće niti u kolica npr.,pa stoje sa strane.Ne kažem da je loša stvar,ali djeca to brzo prerastu i onda još samo jedna stvar s kojom nemaš kamo
|
|
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 12.3.2013 12:56:57
|
|
|
|
snowwhite
|
većina stvari za bebe je ustvari bespotrebno bacanje novca,ali su nama roditeljima lijepe i slatke pa kupujemo
|
|
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 12.3.2013 17:22:18
|
|
|
|
Sammy056
|
potpisujem sw iako je meni lezaljka skroz korisna. nasledili je od rođaka. bez igracaka i vibriranja ali nas spasava vec skoro 3 mjeseca.
|
|
|
|
RE: Ležaljka-nosiljka za bebu (viper) 13.3.2013 12:15:56
|
|
|
|
Keekeelee
|
Mi smo ga hvala Bogu kupili rabljenog, ali u izvrsnom stanju i to Fisher Price-ov. Nou zasad živcira i vibracija i onaj luk s igračkama, zasad samo leži u njemu, ali mu i to brzo dosadi (ako ne zaspe u njemu).
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!