Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Lagani menstrualni bolovi 24.7.2011 14:42:09
|
|
|
|
Bebys
|
ja mislim da su to bolovi koje imaju inace trudnice...i to je normalno sve...jer je stomak velik i jer je opterecenje na kicmi preko dana i na nogama... nista se nebrini TRUDNOCA JE RAZLOG BOLOVIMA...ali nije nista opasno...tako ja mislim
|
|
|
|
RE: Lagani menstrualni bolovi 24.7.2011 14:43:03
|
|
|
|
Bebys
|
jedino mi nije ovo jasno u predjelu jajnika...ali nebih se opterecivala...time na tvome mjestu osim ako se ne otvaras i nemas stvarno trudove...ovo mogu biti lazni trudovi...toga ima puno
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.7.2011 14:47:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Lagani menstrualni bolovi 24.7.2011 16:25:20
|
|
|
|
Mašaaa
|
Mene je uvijek nes bolilo,nadam se da i tebi nije nista. Sretno!
|
|
|
|
RE: Lagani menstrualni bolovi 24.7.2011 18:47:19
|
|
|
|
Juanita
|
svakako ako si nemirna provjeri s ginom... ali mene je i u prvoj i evo sad u drugoj uvijek nesto probada, boli u krizima i bedrama onako menstrualno i donji drob, a hvala Bogu u redu je sve. meni je gin rekao da je to normalno, jer se sve skupa rasteze i priprema za porod.
|
|
|
|
RE: Lagani menstrualni bolovi 24.7.2011 19:16:50
|
|
|
|
mamacita
|
Iscjedak kojeg se ne mozes rijesiti je moguca upala, pa svakako razgovaraj sa dr.jer sada je osobito vazno da nemas nikakvih upala, tipa upala mokracnog mjehura, i tsl.
|
|
|
|
RE: Lagani menstrualni bolovi 25.7.2011 8:31:35
|
|
|
|
Hubertica
|
vjerujem da se samo radi o lažnjacima, ja sam ih dosta rano počela osjećati... ako bol prestaje nakon kretanja i promjene položaja onda sigurno jesu... tako da mislim da je sve ok... a križa/leđa bole od dodatnog opterećenjana zbog bebice i to je to...
< Poruku je uredio Hubertica -- 25.7.2011 8:32:41 >
|
|
RE: Lagani menstrualni bolovi 25.7.2011 11:25:27
|
|
|
|
emaemily
|
radila sam crp nedavno i ok je sve bilo a imala sam i tada iscjedak pa rekla je da upale nema, radila briseve i sve u redu e sad ko ce znati.. Nocas nisam spavala od ledja ali nema vise bolova kao menstrualnih.. mislim da sam se prehladila jer me lagano boli kao kad se prehladim.. stoplim se i sve ok..
|
|
RE: Lagani menstrualni bolovi 25.7.2011 11:30:17
|
|
|
|
Bebys
|
pa rekla sam ti ako nisi otvorena i nemas jake prave trudove...NE BIRNI SE...bol u ledjima za trudnice i nogama je normalna pojava...samo hrabro I GRIJ SE moguce da ti menz bolovi jesu od prehlade...sretno
|
|
|
|
RE: Lagani menstrualni bolovi 25.7.2011 12:48:52
|
|
|
|
Juanita
|
da i meni je recimo kroz cijelu trudnoću pojačan iscjedak, ponekad kao da sam se upiškila,a nemam nikakvih bakterija ni upala... bit ce to dobro samo se nemoj živcirat
|
|
|
|
RE: Lagani menstrualni bolovi 25.7.2011 20:11:58
|
|
|
|
emaemily
|
Hvala drage moje.. nek vam je sretno sa bebacima u pupicama i onima koje vec imate doma :)
|
|
RE: Lagani menstrualni bolovi 26.7.2011 8:28:07
|
|
|
|
marijola
|
i mene je uvik nešto bolilo, vjerovatno ti se zdjelica širi. ja sam spavala sa jastukom između nogu. a šta se tiče iscjetka, ja sam ga imala isto dosta, s tim da me u početku i svrbilo . svi mi nalazi i brisevi bili uredni, nikakve vaginalete nisu pomogle nego tek vivag, koje su na prirodnoj bazi, uzimaju se bez recepta oko 80 kn.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Kako se riješiti dude?
Admin
Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!