|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Lagani menstrualni bolovi
24.7.2011 14:34:43   
emaemily
Curke.. cijelu noc su me bolila ledja.. donji dio.. i nikako se namjestiti nisam mogla..jos me i grcevi u nogama stalnužo hvataju po noci... od jutros imam lagane bolove slicne menstrualnim ali puno puno blaze onako kao zarenje u predjelu jajnika.. ledja jos uvijek bole s tim kako promijenim polozaj lakse mi bude. Ne zelim paniciti i za svaku sitnicu zvati ginekologicu ali svasta procitam pa se zamislim. Nedavno sam bila na pregledu, trudna 30 tjedana i bebac napreduje kako treba , nisko nosim, zatvorena i sve osim iscjetka kojeg se ne mogu rijesiti je u redu. Da li ima koja od vas ovakve bolove? Da li su to mozda Braxton-Hicksove kontrakcije???? user posted image

Today I'm thankful <3
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Lagani menstrualni bolovi
24.7.2011 14:42:09   
Bebys
ja mislim da su to bolovi koje imaju inace trudnice...i to je normalno sve...jer je stomak velik i jer je opterecenje na kicmi preko dana i na nogama...

nista se nebrini TRUDNOCA JE RAZLOG BOLOVIMA...ali nije nista opasno...tako ja mislim

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 2
24.7.2011 14:43:03   
Bebys
jedino mi nije ovo jasno u predjelu jajnika...ali nebih se opterecivala...time na tvome mjestu osim ako se ne otvaras i nemas stvarno trudove...ovo mogu biti lazni trudovi...toga ima puno

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
24.7.2011 14:47:46   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 4
24.7.2011 16:25:20   
Mašaaa
Mene je uvijek nes bolilo,nadam se da i tebi nije nista. Sretno!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
24.7.2011 18:47:19   
Juanita
svakako ako si nemirna provjeri s ginom... ali mene je i u prvoj i evo sad u drugoj uvijek nesto probada, boli u krizima i bedrama onako menstrualno i donji drob, a hvala Bogu u redu je sve. meni je gin rekao da je to normalno, jer se sve skupa rasteze i priprema za porod.

(Odgovor članu Mašaaa)
Neposredna veza do poruke: 6
24.7.2011 19:16:50   
mamacita
Iscjedak kojeg se ne mozes rijesiti je moguca upala, pa svakako razgovaraj sa dr.jer sada je osobito vazno da nemas nikakvih upala, tipa upala mokracnog mjehura, i tsl.

(Odgovor članu Juanita)
Neposredna veza do poruke: 7
25.7.2011 8:31:35   
Hubertica
vjerujem da se samo radi o lažnjacima, ja sam ih dosta rano počela osjećati... ako bol prestaje nakon kretanja i promjene položaja onda sigurno jesu... tako da mislim da je sve ok... a križa/leđa bole od dodatnog opterećenjana zbog bebice i to je to...

< Poruku je uredio Hubertica -- 25.7.2011 8:32:41 >

.1.8.2011. u 14.20h stigao nam mali Šimun - 3950g i 53cm
27.09.2014. u 16,55 stigla nam je princeza Gloria - 3720g i 53cm

..

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 8
25.7.2011 11:25:27   
emaemily
radila sam crp nedavno i ok je sve bilo a imala sam i tada iscjedak pa rekla je da upale nema, radila briseve i sve u redu e sad ko ce znati.. Nocas nisam spavala od ledja ali nema vise bolova kao menstrualnih.. mislim da sam se prehladila jer me lagano boli kao kad se prehladim.. stoplim se i sve ok..

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 9
25.7.2011 11:30:17   
Bebys
pa rekla sam ti ako nisi otvorena i nemas jake prave trudove...NE BIRNI SE...bol u ledjima za trudnice i nogama je normalna pojava...samo hrabro I GRIJ SE moguce da ti menz bolovi jesu od prehlade...sretno

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 10
25.7.2011 12:48:52   
Juanita
da i meni je recimo kroz cijelu trudnoću pojačan iscjedak, ponekad kao da sam se upiškila,a nemam nikakvih bakterija ni upala...
bit ce to dobro samo se nemoj živciratuser posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 11
25.7.2011 20:11:58   
emaemily
Hvala drage moje.. nek vam je sretno sa bebacima u pupicama i onima koje vec imate doma :)

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu Juanita)
Neposredna veza do poruke: 12
26.7.2011 8:28:07   
marijola
i mene je uvik nešto bolilo, vjerovatno ti se zdjelica širi. ja sam spavala sa jastukom između nogu.
a šta se tiče iscjetka, ja sam ga imala isto dosta, s tim da me u početku i svrbilo . svi mi nalazi i brisevi bili uredni, nikakve vaginalete nisu pomogle nego tek vivag, koje su na prirodnoj bazi, uzimaju se bez recepta oko 80 kn.

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!