Lagani menstrualni bolovi (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

emaemily -> Lagani menstrualni bolovi (24.7.2011 14:34:43)

Curke.. cijelu noc su me bolila ledja.. donji dio.. i nikako se namjestiti nisam mogla..jos me i grcevi u nogama stalnužo hvataju po noci... od jutros imam lagane bolove slicne menstrualnim ali puno puno blaze onako kao zarenje u predjelu jajnika.. ledja jos uvijek bole s tim kako promijenim polozaj lakse mi bude. Ne zelim paniciti i za svaku sitnicu zvati ginekologicu ali svasta procitam pa se zamislim. Nedavno sam bila na pregledu, trudna 30 tjedana i bebac napreduje kako treba , nisko nosim, zatvorena i sve osim iscjetka kojeg se ne mogu rijesiti je u redu. Da li ima koja od vas ovakve bolove? Da li su to mozda Braxton-Hicksove kontrakcije???? [sm=zmeden.gif]

Bebys -> RE: Lagani menstrualni bolovi (24.7.2011 14:42:09)

ja mislim da su to bolovi koje imaju inace trudnice...i to je normalno sve...jer je stomak velik i jer je opterecenje na kicmi preko dana i na nogama...

nista se nebrini TRUDNOCA JE RAZLOG BOLOVIMA...ali nije nista opasno...tako ja mislim

Bebys -> RE: Lagani menstrualni bolovi (24.7.2011 14:43:03)

jedino mi nije ovo jasno u predjelu jajnika...ali nebih se opterecivala...time na tvome mjestu osim ako se ne otvaras i nemas stvarno trudove...ovo mogu biti lazni trudovi...toga ima puno

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (24.7.2011 14:47:46)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Mašaaa -> RE: Lagani menstrualni bolovi (24.7.2011 16:25:20)

Mene je uvijek nes bolilo,nadam se da i tebi nije nista. Sretno!

Juanita -> RE: Lagani menstrualni bolovi (24.7.2011 18:47:19)

svakako ako si nemirna provjeri s ginom... ali mene je i u prvoj i evo sad u drugoj uvijek nesto probada, boli u krizima i bedrama onako menstrualno i donji drob, a hvala Bogu u redu je sve. meni je gin rekao da je to normalno, jer se sve skupa rasteze i priprema za porod.

mamacita -> RE: Lagani menstrualni bolovi (24.7.2011 19:16:50)

Iscjedak kojeg se ne mozes rijesiti je moguca upala, pa svakako razgovaraj sa dr.jer sada je osobito vazno da nemas nikakvih upala, tipa upala mokracnog mjehura, i tsl.

Hubertica -> RE: Lagani menstrualni bolovi (25.7.2011 8:31:35)

vjerujem da se samo radi o lažnjacima, ja sam ih dosta rano počela osjećati... ako bol prestaje nakon kretanja i promjene položaja onda sigurno jesu... tako da mislim da je sve ok... a križa/leđa bole od dodatnog opterećenjana zbog bebice i to je to...

emaemily -> RE: Lagani menstrualni bolovi (25.7.2011 11:25:27)

radila sam crp nedavno i ok je sve bilo a imala sam i tada iscjedak pa rekla je da upale nema, radila briseve i sve u redu e sad ko ce znati.. Nocas nisam spavala od ledja ali nema vise bolova kao menstrualnih.. mislim da sam se prehladila jer me lagano boli kao kad se prehladim.. stoplim se i sve ok..

Bebys -> RE: Lagani menstrualni bolovi (25.7.2011 11:30:17)

pa rekla sam ti ako nisi otvorena i nemas jake prave trudove...NE BIRNI SE...bol u ledjima za trudnice i nogama je normalna pojava...samo hrabro I GRIJ SE moguce da ti menz bolovi jesu od prehlade...sretno

Juanita -> RE: Lagani menstrualni bolovi (25.7.2011 12:48:52)

da i meni je recimo kroz cijelu trudnoću pojačan iscjedak, ponekad kao da sam se upiškila,a nemam nikakvih bakterija ni upala...
bit ce to dobro samo se nemoj živcirat[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

emaemily -> RE: Lagani menstrualni bolovi (25.7.2011 20:11:58)

Hvala drage moje.. nek vam je sretno sa bebacima u pupicama i onima koje vec imate doma :)

marijola -> RE: Lagani menstrualni bolovi (26.7.2011 8:28:07)

i mene je uvik nešto bolilo, vjerovatno ti se zdjelica širi. ja sam spavala sa jastukom između nogu.
a šta se tiče iscjetka, ja sam ga imala isto dosta, s tim da me u početku i svrbilo . svi mi nalazi i brisevi bili uredni, nikakve vaginalete nisu pomogle nego tek vivag, koje su na prirodnoj bazi, uzimaju se bez recepta oko 80 kn.

Stranica: [1]