|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kvrzica na preponi
13.6.2010 12:35:08   
tiny
evo mene s novim problemom.prije otprilike 2 tjedna sam primjetila kao neki prist na preponi,a kako su mi gacice stalno po njemu,smetalo mi je,sad je to kao potkozna kvrzica,tvrdo na dodir,ustvari ja to ne smijem pravo ni pogledati koliko me strah.sinoc sam se ustala u 1 sat da malo vidim po netu sto bi to moglo biti,od straha nisam mogla zaspati.i sada mi malo smeta jer je bas tamo di je rub gacica.na netu pise da to moze biti urasla dlacica ili limfni cvor.ima li itko iskustva s tim,ili zna nesto o tome samo da me malo smirim,inace ja sam veeeeeliki panicar.user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kvrzica na preponi
13.6.2010 13:37:29   
ivanaa
Može biti masa stvari,najbolje će ti doktor reći.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 2
13.6.2010 13:51:33   
S84
ja sam imala kao nekakvu žljezdicu pokožnu, mogla sam ju napipat i znalo me bolit na dodir. Prošlo samo od sebe nakon tjedan dana...

Nemoj paničarit, uglavnom ne bi trebalo biti nista preozbiljno. Mozda je stvarno dlačica unutra urasla, pa se začepio neki kanalić i nastala žljezdica koja će proći.

Ako ne prođe uskoro, posavjetuj se s liječnikom.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 3
13.6.2010 16:12:23   
Točkica28
ako ti se miče pod rukom onda je limfni čv. 

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu S84)
Neposredna veza do poruke: 4
13.6.2010 20:32:04   
natalijax
o da obavezno poslije depilacije,valjda gačice još naknadno izritiraju,probaj preko noći bez gačica u krevet to je meni jedini spas bio

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 5
14.6.2010 10:16:40   
tiny
a jeli to prođe samo od sebe ili se mora ici u bolnicu to srediti?

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
14.6.2010 10:18:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tiny)
  Neposredna veza do poruke: 7
14.6.2010 10:40:16   
tikica_69
Moja srednja seka je isla na operaciju kad joj je tako urasla dlaka i od onda se vise nikada nije dole obrijala user posted image
No, onda je poseban slucaj jer sam sigurna da to odrezati bas nije tak strasno...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!