kvrzica na preponi (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Zdravlje

Poruka

tiny -> kvrzica na preponi (13.6.2010 12:35:08)

evo mene s novim problemom.prije otprilike 2 tjedna sam primjetila kao neki prist na preponi,a kako su mi gacice stalno po njemu,smetalo mi je,sad je to kao potkozna kvrzica,tvrdo na dodir,ustvari ja to ne smijem pravo ni pogledati koliko me strah.sinoc sam se ustala u 1 sat da malo vidim po netu sto bi to moglo biti,od straha nisam mogla zaspati.i sada mi malo smeta jer je bas tamo di je rub gacica.na netu pise da to moze biti urasla dlacica ili limfni cvor.ima li itko iskustva s tim,ili zna nesto o tome samo da me malo smirim,inace ja sam veeeeeliki panicar.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ivanaa -> RE: kvrzica na preponi (13.6.2010 13:37:29)

Može biti masa stvari,najbolje će ti doktor reći.

S84 -> RE: kvrzica na preponi (13.6.2010 13:51:33)

ja sam imala kao nekakvu žljezdicu pokožnu, mogla sam ju napipat i znalo me bolit na dodir. Prošlo samo od sebe nakon tjedan dana...

Nemoj paničarit, uglavnom ne bi trebalo biti nista preozbiljno. Mozda je stvarno dlačica unutra urasla, pa se začepio neki kanalić i nastala žljezdica koja će proći.

Ako ne prođe uskoro, posavjetuj se s liječnikom.

Točkica28 -> RE: kvrzica na preponi (13.6.2010 16:12:23)

ako ti se miče pod rukom onda je limfni čv. 

natalijax -> RE: kvrzica na preponi (13.6.2010 20:32:04)

o da obavezno poslije depilacije,valjda gačice još naknadno izritiraju,probaj preko noći bez gačica u krevet to je meni jedini spas bio

tiny -> RE: kvrzica na preponi (14.6.2010 10:16:40)

a jeli to prođe samo od sebe ili se mora ici u bolnicu to srediti?

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (14.6.2010 10:18:47)

[Sadržaj poruke je obrisan]

tikica_69 -> RE: kvrzica na preponi (14.6.2010 10:40:16)

Moja srednja seka je isla na operaciju kad joj je tako urasla dlaka i od onda se vise nikada nije dole obrijala [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
No, onda je poseban slucaj jer sam sigurna da to odrezati bas nije tak strasno...

Stranica: [1]