ninolina
|
Pa ja mogu reči ne previše. Ne zbog financija,ali nekako odem u kupovinu i onda umjesto sebi kupim njima. Zadnje što sam si kupila su s;oliverove dvoje hlače i to je u zadnje vrijeme jedino skuplje u mom ormaru. Nekako ja na sebe ne gledam toliko al klinci moraju biti skockani. Imaju toliko robe da mi je uopče žao kupovati im ali ne mogu si pomoći. Na ovu temu me potaknula poznanica koju sam baš jučer srela vozila je bebicu u kolicima od 500 kn, nebi nikad rekla da jedna mama može tako obući svoju bebicu ostala sam šokirana, najviše zbog toga što ljudi moji ona ima novaca ali ne za svoje dijete već za sebe. To je očito jer ona se fura po zadnjoj modi a djete joj jadna malecka, najtužnije i sestra joj je takva. Sebe vauuu a djecu kak stignu. Ja kažem da su moja djeca ogledalo moje duše. Tako da mi nije žao dati novac za njih. Kako vi? Volite li kupiti sebi ili radije to potrošite na klince?