Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kava- dojenje- ne spavanje 26.3.2009 9:12:30
|
|
|
|
ZVRK
|
vjerovatno kofein i na njega djeluje. kada već piješ pouno kave probaj je zamijeniti za onu bez kofeinsku ili neka zi zadnja kava bude do 17 sati tako da mu ne bude''kave ''u noćnoj turi papanja
|
|
RE: Kava- dojenje- ne spavanje 26.3.2009 10:31:30
|
|
|
|
Indy
|
Meni kava bez kofeina i nije kava. Ja i moj Patrik smo opet sinoć probdjeli. Jel stvarno uzrok kava? nije da je pijem puno, dvije šalice dnevno.
|
|
|
|
RE: Kava- dojenje- ne spavanje 26.3.2009 11:48:24
|
|
|
|
tikica_69
|
A pretpostavljam da moze
|
|
RE: Kava- dojenje- ne spavanje 29.3.2009 10:41:55
|
|
|
|
koka
|
uuuu i ja sam ovisnik o kavi, i baš sam se pitala dali je i to njeno nespavanje povezano uz kavu..al jače je od mene ... ma ne nije... nemogu 1-2 kavice biti krive za to( tješim se )
|
|
RE: Kava- dojenje- ne spavanje 29.3.2009 10:47:55
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: koka uuuu i ja sam ovisnik o kavi, i baš sam se pitala dali je i to njeno nespavanje povezano uz kavu..al jače je od mene ... ma ne nije... nemogu 1-2 kavice biti krive za to( tješim se ) A ja ću se tješiti tobom.
|
|
RE: Kava- dojenje- ne spavanje 29.3.2009 11:27:43
|
|
|
|
božica
|
kava dojenje ne spavanje imala sam taj problem pa su mi cure rekle da to nema veze sa kavom koju sam popila.
|
|
RE: Kava- dojenje- ne spavanje 30.3.2009 21:01:11
|
|
|
|
njanja
|
ne bi rekla....ne znam koliko biš kave trebala popiti da to djeluje.... primjer su ti i jednogodišnjaci koji znaju piti onu pjenicu od kapučina pa lijepo spavaju....
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 8:26:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kava- dojenje- ne spavanje 31.3.2009 8:28:24
|
|
|
|
troubled
|
od kad sam rodila zapravo i ne pijem kavu, nego kneip... ali volim kad smo vani popiti esspresso....znalo je to biti i popodne...nisam primijetila da joj smeta... s paulom sam normalno pila kavu, ni njoj nije smetalo...
|
|
RE: Kava- dojenje- ne spavanje 31.3.2009 20:43:16
|
|
|
|
Ruža
|
Ma mislim da ću ipak morati smanjiti kavu sa obzirom na njegovo ne spavanje. Vrijedi pokušati.
|
|
RE: Kava- dojenje- ne spavanje 31.3.2009 20:46:10
|
|
|
|
Lady3
|
ja dok sam je pila i dojila L.baš zbog kave je loše spavala pa sam je prestala piti.. danas ne pijem,nes da,capucino,al onu običnu kavu više i ne pamtim kad sam je popila..U trudnoći mi je smetala ,pa sam prestala je piti i odviknula se od nje..
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Igraone.
пеперутка16
Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!