|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   jaslice i doručak kod djece sa alergijama!!!
7.9.2010 12:38:39   
plavka
Evo curke molim malo za pomoć!!! Kako smo krenuli sa privikavanjem u jaslicama danas smo imali razgovor sa medicinskom sestrom vezano za D. alergije i vidimo da će biti problem oko doručka!!!
Kako je D. alergična na kravlje mlijeko i soju ispada da po njihovom jelovniku može papati samo kruh i pekmez ili kruh i salamu sa pilečim prsima za poluditi... uspijeli smo naći neki corn flakes koji nema soje u sebi te budemo to odnjeli u jaslice kao i njeno zamjensko mlijeko ali što još???

< Poruku je uredio Zvonki -- 7.9.2010 13:31:51 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: jaslice i doručak kod djece sa alergijama!!!
7.9.2010 13:41:44   
ZVRK
kod zvrkića u vrtiću pri upisu moraš dati napismeno ako ti djete mora DA SE HRANI RAZLIČITO OD DRUGIH radi alergija.
ništa netreba da se nosi(barem one koje ja znam) a ako je večeg zahtjeva ta alergija onda rađe nosi sve svoje za doručak nego da razmišljaš šta će bebač jesti

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
7.9.2010 14:34:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu plavka)
  Neposredna veza do poruke: 3
7.9.2010 16:14:01   
plavka
ma i ja sam pri upisu donjela svu dokumntaciju i još sam sad donjela dio nakon novog testiranja!!!
U kruhu nema laktoze tak su mi bar rekli a drugu salamu niti nedaju u ovom vrtiću, samo pileća prsa  a one jedino nemaju soju u sebi jer i mi samo tu koristimo!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
8.9.2010 10:08:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu plavka)
  Neposredna veza do poruke: 5
9.9.2010 9:54:24   
Gogule
joj plavka, nisam znala da su našli. Ružno da vrtić nemože sam to izvesti no ako je tako i ja bi rađe nosila sama. Kod šoginog malog ide jedna curica koja je vegan (znam da nije isto ali) i njoj uredno spremaju posebne obroke

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!