jaslice i doručak kod djece sa alergijama!!! (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

plavka -> jaslice i doručak kod djece sa alergijama!!! (7.9.2010 12:38:39)

Evo curke molim malo za pomoć!!! Kako smo krenuli sa privikavanjem u jaslicama danas smo imali razgovor sa medicinskom sestrom vezano za D. alergije i vidimo da će biti problem oko doručka!!!
Kako je D. alergična na kravlje mlijeko i soju ispada da po njihovom jelovniku može papati samo kruh i pekmez ili kruh i salamu sa pilečim prsima za poluditi... uspijeli smo naći neki corn flakes koji nema soje u sebi te budemo to odnjeli u jaslice kao i njeno zamjensko mlijeko ali što još???

ZVRK -> RE: jaslice i doručak kod djece sa alergijama!!! (7.9.2010 13:41:44)

kod zvrkića u vrtiću pri upisu moraš dati napismeno ako ti djete mora DA SE HRANI RAZLIČITO OD DRUGIH radi alergija.
ništa netreba da se nosi(barem one koje ja znam) a ako je večeg zahtjeva ta alergija onda rađe nosi sve svoje za doručak nego da razmišljaš šta će bebač jesti

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (7.9.2010 14:34:25)

[Sadržaj poruke je obrisan]

plavka -> RE: jaslice i doručak kod djece sa alergijama!!! (7.9.2010 16:14:01)

ma i ja sam pri upisu donjela svu dokumntaciju i još sam sad donjela dio nakon novog testiranja!!!
U kruhu nema laktoze tak su mi bar rekli a drugu salamu niti nedaju u ovom vrtiću, samo pileća prsa  a one jedino nemaju soju u sebi jer i mi samo tu koristimo!!!

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (8.9.2010 10:08:24)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Gogule -> RE: jaslice i doručak kod djece sa alergijama!!! (9.9.2010 9:54:24)

joj plavka, nisam znala da su našli. Ružno da vrtić nemože sam to izvesti no ako je tako i ja bi rađe nosila sama. Kod šoginog malog ide jedna curica koja je vegan (znam da nije isto ali) i njoj uredno spremaju posebne obroke

Stranica: [1]