Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 11.11.2009 13:44:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma ja mislim da nije u pravu...i ja sam vjernik i moji su nosili....nema mi to veze sa praznovjerom....
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 11.11.2009 13:49:58
|
|
|
|
elina
|
od kad se moze nositi?
|
|
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 11.11.2009 13:52:00
|
|
|
|
ejmama
|
Moja je nosi od 3mj
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 11.11.2009 17:05:23
|
|
|
|
daniela 31
|
I Tara je nosi od 3 mjeseca, manj slini, mislim i da je manje razdražljjiva.
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 11.11.2009 17:18:45
|
|
|
|
lueman
|
IZVORNA PORUKA: elina Cujem danas od jedne zene da se to kosi sa katolicanstvom!?To me buni!Vjernik sam i nebi tila radit nesto sto se protivi nasoj vjeri,a bacila mi je bubu i sad stalno mislim o tome.Znate li vi sto o tome? a ja ti mislim da se dragi Bog sigurno ne ljuti ako mama pokuša bebi ublažiti bolove
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 17.2.2010 23:18:21
|
|
|
|
natalijax
|
danas sam vidjela prvi put tu ogrlicu,žute kuglice i neka magnetska,jel to ko vaše
|
|
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 17.2.2010 23:50:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lueman IZVORNA PORUKA: elina Cujem danas od jedne zene da se to kosi sa katolicanstvom!?To me buni!Vjernik sam i nebi tila radit nesto sto se protivi nasoj vjeri,a bacila mi je bubu i sad stalno mislim o tome.Znate li vi sto o tome? a ja ti mislim da se dragi Bog sigurno ne ljuti ako mama pokuša bebi ublažiti bolove ovo si Lu tako lepo rekla
|
|
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 18.2.2010 20:35:44
|
|
|
|
Ladina mama
|
Odlična tema! Ja od frendica čula za ogrlicu i isto tak, vele da nije bilo frke oko nicanja zubića, bebe imale ogrlicu, no ne znaju je li to povezano. Eto, ja se već par dana spremam kupiti jer smo za 5 dana u 5,mj. ćivota i onda - čekamo zubiće!!! Jeee!!! Premda već dugooo slinimo...
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 18.2.2010 20:54:40
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: elina Cujem danas od jedne zene da se to kosi sa katolicanstvom!?To me buni!Vjernik sam i nebi tila radit nesto sto se protivi nasoj vjeri,a bacila mi je bubu i sad stalno mislim o tome.Znate li vi sto o tome? ovakvu glupost davno nisam čul... jantarna ogrlica ... s protivi čemu... a kaj je onda sa srebrnima... il zlatnima... il plehnatima... dobro da nije neka baba rekla da pelene nisu u skladu s katoličanstvom... mislim kosi se... nemreš pobeč od sranja... fakat me razsp....l ovaj komentar... jantar je prirodni materijal... djeluje na način da isparava nekaj kad ga tijelo grije... i to je sva mudrost... zato se i treba "prati"... i "puniti na suncu" sam malo proguglati... a babe kaj pričaju gluposti... poslati vrit...
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 18.2.2010 21:21:09
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: elina Cujem danas od jedne zene da se to kosi sa katolicanstvom!?To me buni!Vjernik sam i nebi tila radit nesto sto se protivi nasoj vjeri,a bacila mi je bubu i sad stalno mislim o tome.Znate li vi sto o tome?
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 18.2.2010 21:40:34
|
|
|
|
novamama
|
oliver je ima i dan danas, a dobio ju je sa nekih 5-6 mjeseci, čini mi se... nema mjesta panici, niti praznovjerju... ja znam da za praznovjerne stavljaju djeci neku crvenu narukvicu oko ruke kao, štiti od uroka bezveze....
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 18.2.2010 21:43:19
|
|
|
|
ilda
|
Moja malena je nosi,a sad da li joj pomaze stvarno ne znam. Prvi zubic nismo ni osjetili,ali s drugim je dobila upalu grla i uha....e sad hajde znaj....ne smeta joj pa nek je nosi nemoze odmoci. PS. nisam znala za to punjenje na suncu....svako koliko je to potrebno raditi
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 18.2.2010 21:47:32
|
|
|
|
ninolina
|
jednom mjesečno barem opereš i staviš sušiti na sunce
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 18.2.2010 22:09:16
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: ilda Moja malena je nosi,a sad da li joj pomaze stvarno ne znam. Prvi zubic nismo ni osjetili,ali s drugim je dobila upalu grla i uha....e sad hajde znaj....ne smeta joj pa nek je nosi nemoze odmoci. PS. nisam znala za to punjenje na suncu....svako koliko je to potrebno raditi negdje smo to pisali, probat ću naći, ali mislim da se može puniti na suncu, ili ispirati pod mlazom vode...sve pali evo rasprave: http://www.ringeraja.hr/forum/m_181963/tm.htm i mislim da je twetty ili kitty imala jednu temu o kristalima, i kako se samo jedna ili dvije vrste tih kamenja 'puni' mjesečinom, ostali ispiru vodom ili pune suncem... eto
|
|
RE: jantarna ogrlica za zubiće 18.2.2010 22:11:51
|
|
|
|
ninolina
|
i mislim da je twetty ili kitty imala jednu temu o kristalima, i kako se samo jedna ili dvije vrste tih kamenja 'puni' mjesečinom, ostali ispiru vodom ili pune suncem... da ja imam kristale i perem ih pod mlazom hladne vode nekad stavim i soli na njih pa dobro isperem i punim na suncu
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!