|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   hotel, apartman ili kamp
25.5.2008 10:38:38   
mirna
Cure koji tip ste vi? Ja sam prije user posted image bila za kamp, sada s djetetom mi je najbolja opcija hotel (jer ne treba kuhatiuser posted image ), a može i apartman (tamo ima više slobode nego u hotelu..).
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: hotel, apartman ili kamp
25.5.2008 19:23:32   
Ruža
Mirna odi na www.kampstarine.com imaju preslatke bungalove, cijena je o.k. a kamp je uz plažu. Meni su se jako svidjeli, samo ove godine ništa od mora za nas MM ne može dobiti godišnji u 7 mj. A u 8 mj. meni će već biti na knap za putovati.user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: hotel, apartman ili kamp
25.5.2008 19:30:32   
Elena
Pa Ruzice ono sto sam vidjela bas mi se dopalo.Skromno i ljepo,a i cene su pristupacne moram malo bolje proveriti koliko km smo udaljeni i koliko vreme nas treba do tamo,ali hvala na informacii,a priroda je stvarno prelepa.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 1:16:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Elena)
  Neposredna veza do poruke: 4
   RE: hotel, apartman ili kamp
26.5.2008 12:28:45   
cokolada
Mi ljetujemo u kuci (svojoj) i to mi je za dijete najbolja opcija jer se ima gdje igrati, jede kada je gladan itd, znate vec. Prije 2 mj. smo bili na vikendu u hotelu, je super sto nemoras kuhati, spremati i sl. ali kada smo bili u sobi htio je poluditi od dosade iako smo uzeli igraceke i ostalo, stalno je htio ici van. Sto se tice hrane (bio je svedski stol za dorucak i veceru) nekada nije htio nista jesti, a poslije mu nemas sto za dati. Ponoci kada se plakao imala sam osijecaj da ga cijeli hotel cuje. Tako da dobro razmisli oko odabira. Mozda je apartman zgodnija opcija za ljetovanje.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: hotel, apartman ili kamp
24.6.2008 0:21:59   
Zhezha
mi smo do sad uvijek ljetovali u kampu al buduci da je tu sad mali Marko malo nam je tesko s 4 mjesecnom bebom u kampu..tako da planiramo u neki apartman ..hotel ipak ne bi ne volim ono tocno od 8 do 9 h dorucak pa ako zaspis nema dorucka..pa se tusiraj i oblaci za rucak..ovako mi ljepse jedmo sta hocemo i kad hocemo..user posted image

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: hotel, apartman ili kamp
15.9.2014 10:18:35   
pija
Meni su draži apartmani, za djecu čak kada idem u Zagreb uvijek odemo u privatni apartman i nismo vezani za nikoga i ništa. Ali sve ovisi o individualnim potrebama jer koji puta je bolje otići u hotel gdje nude posebne aranžmane i dobijete doručak ili ček i ručak u cijeni sobe. Uvijek treba provjeriti na googleuuser posted image on zna sve user posted image

(Odgovor članu Zhezha)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: hotel, apartman ili kamp
16.7.2015 21:49:34   
zima1995
Ja kad bih mogla birati uplatila bih hotel sa bar popupansionom. Sad kad imam djecu, apartman, nakuhavanje, pranje sudja sa kombinacijom djece mi nije baš neka idealna opcija za odmor. Isto kao i kod kuće, samo što promijenimo destinaciju user posted image

(Odgovor članu pija)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: hotel, apartman ili kamp
16.7.2015 22:17:13   
mirjana1703
Ja isto biram hotel, lakše je i opuštenije user posted image

(Odgovor članu zima1995)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: hotel, apartman ili kamp
15.10.2015 12:53:04   
BenstM
Ja bi svakako radije odabrala opciju kapma ili apartmana ne samo zbog niže cijene tj. troškova odmora, već i zbog opuštenijeg oblika odmora i većeg uživanja sa svojim najdražima :)

(Odgovor članu mirjana1703)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: hotel, apartman ili kamp
17.6.2016 12:36:36   
Mama Lina
kad sam bila mlađa nije me baš bilo briga, a sad definitivno apartman jer sam sama svoj majstor, ne trebam se ravnati po sobaricama i slično...

(Odgovor članu BenstM)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: hotel, apartman ili kamp
13.7.2016 13:13:51   
happymommy
I meni su draži apartmani… niža cijena, nisi vezan na nikoga.. mi volimo malo slobodniji odmor user posted image

(Odgovor članu Mama Lina)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: hotel, apartman ili kamp
19.1.2017 10:25:59   
klomii
http://www.booking.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje.nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.

(Odgovor članu happymommy)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!