|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Homeopatija
4.10.2011 23:28:25   
Teabu
Zanima me da li neka od vas ima iskustva sa homeopatijom i homeopatima kod beba ? Ja  ne volim baš tablete, pogotovo ne antibiotike, a sada za sve daju djetetu antibiotik... Zato sam razmišljala liječit J kod homeopata..ali bi voljela čuti prvo tuđa iskustva s tim.. Ja sam sebe liječila i stvarno sam jako zadovoljna, ali neznam kako to ide kod bebica

25.7.2011---->JAN<----mamimo zlato najveće
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Homeopatija
5.10.2011 7:52:10   
pincirotvajler
neznam ti puno o tome samo ovaj naš članak :
http://www.ringeraja.hr/clanak/homeopatski-set-za-prvu-pomoc-za-djecu_570.html

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 2
5.10.2011 8:05:14   
anonno17
ja ti svoju već liječim dvije godine i prepre zadovoljna sam, odi slobodno i dobro sve prouči i nauči kako se daje i nećeš požaliti. Bravo user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
5.10.2011 8:07:47   
modesty blaise
uf...ozbiljna tema....nekad mi se čine ti homeopati ko babe vračare a ponekad bi i ja rado posegnula za njima ili sama nekaj iskemijala
hm...
mislim da se kod nekog ozbiljnijeg zdravstvenog problema uvijek treba obratiti redovnim liječnicima a homeopatiju možda ostaviti za prehlade i slične stvari

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
5.10.2011 8:14:50   
anonno17
ma normalno to se i podrazumijeva da za ozbiljne stvari ideš doktoru ali za ove sitne stvari jako je dobro imati to u svojoj kućnoj ljekarni, npr. ubodi insekata, alergije, osipi, prehlade, kašalj, udarci , bolovi zuba, uha, glave, menge itd.- za te stvari ja koristim i zaista super se pokazalo!!!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 5
5.10.2011 8:52:22   
komarac1
Ja sam uvijek za alternativu, pa onda zadnje doktori. Imam jako loša iskustva s doktorima (da ne pričam cijelu priču), uglavnom sa 25god, već sam bila toliko malaksala da nisam mogla ni hodati i tako mjesecima, a oni su mi svaki tjedan prepisivali nove antibiotike (na zvjezdi). Napokon sam odlučila odustat od njih i nakon 6 tura Nonija i homeopatice sve boleštine su se povukle, zatrudnila sam i evo već 2,5god, sve ok. N ću se trudit što više biljno lječit (propolis, homeopatija....), a jasno ako bude nešto ozbiljno idemo doktoru.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 6
5.10.2011 22:22:54   
Anoniman
Pozdrav! Nismo probali homeopatiju, ali sam za. Ukoliko bude nedaj Bože potrebno i sami ćemo se obratit homeopatu. Po pričama drugih kolegica sve ijedna je zadovoljna ovom metodom liječenja. Jedna je dijete liječila zbog astme, alergije i bronhitisa, a druga zbog raznih vrsta prehlada. Uz to sam dobila i koji savjet kao lijek na biljnoj bazi protiv kašlja i prehlade. Mislim da je homeopatija novo otkriće jer su danas skoro svi preumorni od antibiotika i raznorazne kemije.
Ako je nema ovdje, trebali bismo otvorit jednu temu tipa narodni lijekovi kako liječiti i izliječiti user posted image

(Odgovor članu komarac1)
  Neposredna veza do poruke: 7
6.10.2011 8:00:02   
Teabu
komarac, i mene su tako doktori izmučili.nisu znali šta će samnom zbog oticanja i urtikarija pa su me još više kljukali tabletama inekcijama i rekli da ne jedem ništa.strpali me u bolnicu , pa sam nakon 5 dana potpisala da idem van na svoju odgovornost i iz bolnice sam otišla ravno kod homeopatice. sve živo sam liječila kod nje i jako sam zadovoljna. čak kad sam imala prometnu-šivali mi jetru, imala sam natučene sve unutarnje organe, u pluća mi ušla voda, 2 rebra polomljena-zvala sam svoju homeopaticu čim sam došla k sebi, poslala mi granulice za sve živo.i nakon par dana sam rekla doktorima da želim da me maknu sa svih mogućih antibiotika i svega, i samo sam to cuclala. doktori i sestre nisu mogli vjerovat kakao se brzo oporavljam, kako ne tražim inekcije za bolove. tako da sam ja sa homeopatijom oduševljena. A mi u Puli imamo pedijatricu koja je i homeopat, pa ona u većini slučajeva prvo proba sa homeopatijom(naravno, ako su roditelji za), pa ako stim ne uspije onda sa kemijom.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
6.10.2011 10:10:54   
Anoniman
Teabu, čula sam za pedijatricu homeopata u Puli. Možeš li mi otprilike reći iskustva ako znaš s drugom djecom manjom od godine dana koje je ona liječila, da li ste zadovoljni i da li ona šalje da vadiš krv i po druge nalaze. Da li djeci uvijek prepiše granule ili ide s kremama (naravno biljnim), tj.da li preferira da piješ tablete ili daje i kreme. I koliko dugo znaju trajat terapije, naravno ovisi o tipu dijagnoze... Može i na pp. Hvala!

< Poruku je uredio Mala štruca -- 6.10.2011 10:14:36 >

(Odgovor članu Teabu)
  Neposredna veza do poruke: 9
6.10.2011 11:09:38   
Teabu
ja sam čula lijepa iskustva...samo što su ti ovdje ljudi skeptični prema svemu, pa i prema tome.. ona je inače privatan pedijatar(znači baš je doktorica), ali je i uz to homepat. Dođeš kod nje na pregled kao i kod svakog doktora običnog, pregleda dijete/bebu, kaže ti dijagnozu(ako treba na daljne pretrage ti da uputnicu) i ponudi ti homeopatiju. Ako se ne slažeš s tim onda te liječi kao i običan pedijatar. Do prije par godina je bila preko socijalnog, a sada je privatno. Jedna cura mi je rekla da je njena mala koja je tad imala manje od godinu dana dobila upalu pluća..rješili su upalu antibioticima, al je ostao bronhitis. i brižnu tu malu su stalno šopali antibioticima i nije bilo pomaka. čim je krenula sa homeopatijom sve prošlo:-)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
6.10.2011 11:37:45   
mala99
Mislim da znam o čemu pričaš jer si iz Pule kao i ja. Ta doktorica je stvarno jako dobra, ako budeš trebala slobodno je posjeti, neće ti biti žao. I ja sam čula samo dobra iskustva. Par puta sam bila kod nje i moram reći da nam je svaki put pomogla, ima malo drugačiji pristup od ostalih pedijatra. Homeopatija je jako dobra za jačanje imuniteta djece, znam da je na tom djelu postigla jako dobre rezultate. Nama je pomogla kad mi mali nije htio jest, čim je popio drvu dozu odmah je počeo jesti.

Pomaže ona i odraslima, mojoj prijateljici je jako pomogla razgovorom i homeopatijom kad je bila u postporođajnoj depresiji.

Ja imam samo dobra iskustva.

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 11
6.10.2011 11:41:49   
mala99
MALA ŠTUCA mi smo imali 6 mj, kad smo bili kod nje. Traži i nalaze krvi ona ti je ipak pedijatar i radila je godinama u bolnici, tako da se ona isto oslanja na medicinu. Najbolje ti je nju posjetiti, a možeš je i nazvati pa vidjeti s njom sve. Ako ti treba mogu ti podatke poslati na p.p.

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 12
6.10.2011 13:29:08   
Anoniman
Mala 99 može na pp, a imaš i poruku.

(Odgovor članu mala99)
  Neposredna veza do poruke: 13
11.10.2011 23:52:43   
Suzn
Evo meni je homeopatija pomogla ove godine kod alergije na ambroziju. MIslila sam da nikad više neću izdržat 8 i 9 mj. bez kapi za nos. Ove godine nisam potrošila ni paketić maramica. Dojim, pa sam probala sve moguće.... a da izbjegnem kapi i tablete.

Bebi, od par dana smo davali homeopatske kapi za stolicu, jadničak se crvenio, tiskao a nije išlo. Sa tim kapima - super :)

Sa uzimamo kamilicu za zube... nemamo problema, spava, ne slini, ne cendra... ko zna, možda je takvo dijete a možda su kuglice... ili janrat kojeg ima za vratom. Nemre škodit. user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14
12.10.2011 10:26:51   
Anoniman
Kako stavljate kuglice bebi? otopljene u vodi na žlicicu? Kupila sam ih prije 3 dana i očito ih mrzi..al moram probat..ako ništa bar je prirodno.

(Odgovor članu Suzn)
  Neposredna veza do poruke: 15
13.10.2011 13:43:29   
mala99
Mislim da se otope u par kapi vode, i obavezno s plastičnom žlicom davati i kuglice držati dalje od mirkovalne, mobitela i sl. Inače ne djeluje....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
14.10.2011 18:25:00   
Zvonki
Ja sam jučer ostala blago šokirana, kad mi je moja dr. opće prakse preporučila (ako ne bude uspjelo sa farmaceutskim pripravkom) homeopatiju. Navodno, dosta njenih pacijenata se izliječilo na taj način user posted image E sad, svakako treba probati, mislim da lijekovi nisu dobri, da nas liječe od jedne, a natovare nam drugu boleštinu. Ovo sumnjam da je štetnije od lijekova. Da ne spominjemo da je farmaceutska industrija najbogatija na svijetu.

Ova homeopatija može biti pokušaj zarade kao farmaceuti, odnosno, preuzimanje dijala tržišta. Ali, ja ću pokušati ako budem trebala. To je uostalom jedini izbor i jedne i druge strane - moraš doći jer zdavlje je na 1. mjestu, zar ne?

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 17
15.10.2011 23:24:59   
Teabu
ja sam kupila hom.chamomillu prekjučer jer nisam više mogla koliko je bio nervozan zbog zubića, ni po noći ni po danu nije spavao...samo vrištao. otopila mu 3 granulice u malo malke vode, sa plastičnom žličicom promiješala i dala mu..spava i po noći i po danu kao prije zubića:-) user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 18
16.10.2011 22:26:10   
komarac1
IZVORNA PORUKA: Teabu

komarac, i mene su tako doktori izmučili.nisu znali šta će samnom zbog oticanja i urtikarija pa su me još više kljukali tabletama inekcijama i rekli da ne jedem ništa.strpali me u bolnicu , pa sam nakon 5 dana potpisala da idem van na svoju odgovornost i iz bolnice sam otišla ravno kod homeopatice. sve živo sam liječila kod nje i jako sam zadovoljna. čak kad sam imala prometnu-šivali mi jetru, imala sam natučene sve unutarnje organe, u pluća mi ušla voda, 2 rebra polomljena-zvala sam svoju homeopaticu čim sam došla k sebi, poslala mi granulice za sve živo.i nakon par dana sam rekla doktorima da želim da me maknu sa svih mogućih antibiotika i svega, i samo sam to cuclala. doktori i sestre nisu mogli vjerovat kakao se brzo oporavljam, kako ne tražim inekcije za bolove. tako da sam ja sa homeopatijom oduševljena. A mi u Puli imamo pedijatricu koja je i homeopat, pa ona u većini slučajeva prvo proba sa homeopatijom(naravno, ako su roditelji za), pa ako stim ne uspije onda sa kemijom.

user posted image

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 19
16.10.2011 22:27:19   
komarac1
IZVORNA PORUKA: Teabu

ja sam kupila hom.chamomillu prekjučer jer nisam više mogla koliko je bio nervozan zbog zubića, ni po noći ni po danu nije spavao...samo vrištao. otopila mu 3 granulice u malo malke vode, sa plastičnom žličicom promiješala i dala mu..spava i po noći i po danu kao prije zubića:-) user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(Odgovor članu Teabu)
Neposredna veza do poruke: 20
16.10.2011 22:28:33   
mala99
Teabu molim te na p.p. ljekarnu u kojoj si kupila to za zubiće i točan naziv. Izgleda da nama kutnjaci izlaze, plače po noći, pa bi probala s tim. Hvala

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 21
20.10.2011 21:50:13   
Anoniman
Da li se netko razumije u homeopatske preparate - što točno znače granulice HS? Da li je netko imao tu terapiju? Hepar sulfuris možda user posted image ?

< Poruku je uredio Mala štruca -- 20.10.2011 21:51:07 >

(Odgovor članu mala99)
  Neposredna veza do poruke: 22
21.10.2011 11:55:57   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: komarac1

Ja sam uvijek za alternativu, pa onda zadnje doktori. Imam jako loša iskustva s doktorima (da ne pričam cijelu priču), uglavnom sa 25god, već sam bila toliko malaksala da nisam mogla ni hodati i tako mjesecima, a oni su mi svaki tjedan prepisivali nove antibiotike (na zvjezdi). Napokon sam odlučila odustat od njih i nakon 6 tura Nonija i homeopatice sve boleštine su se povukle, zatrudnila sam i evo već 2,5god, sve ok. N ću se trudit što više biljno lječit (propolis, homeopatija....), a jasno ako bude nešto ozbiljno idemo doktoru.

Komarac, koja je bila tvoja dijagnoza? Jer sam ja također već mjesecima u komi, trenutno pijem nešto od Twinlaba za imunitet i rečeno mi je da pregledam štitnjaču.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Bočica.
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!