Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 16.10.2016 23:06:48
|
|
|
|
daxy
|
Pozdrav curke. Samo sam uletila da vas pozdravim. Javim se sutra nakratko poslije UZVa, al vam tipkam navečer kad dođem doma. Kiss.
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 6:38:59
|
|
|
|
belina
|
Daxy sritno! Cure pozdrav tipkam popodne.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 7:21:31
|
|
|
|
Leilani
|
Jutro drage, pozdrav iz laba, cekam vađenje progesterona, usput cu pokupiti nalaze od ostalih h. daxy sretno danas draga na pregledu. rosie nisam nikad cula za to, svakako probaj s tim, nadam se da ce pomoci Joj kod mene sve opakiji pms bas sam nesto stalno nervozna i gladna. A opet me svrbi pa sam i zato dodatno zivcana. Samo cekam da stigne... Puse svima, javim poslije za naalaze.
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 8:42:47
|
|
|
|
Leilani
|
Hormoni dobri Sretna sam zbog toga. Nadam se da bude i progesteron i ostale vrijednosti stitnjace ok.
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 8:42:48
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy moja draga, uživaj danas na uzv-u kad ćeš upoznati svoju mrvicu!
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 9:25:57
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: daxy - 10.10. - ponosna belina - 17.10. Leilani - 22.10.
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 10:01:59
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobro jutro drage moje! Danas je mom malom mazastom slatkišu rođendan! Za vikend ćemo slaviti s rodbinom, a danas ćemo proslaviti samo nas troje. I naravno da će danas malo počastiti društvo u vrtiću. Drage moje tintin i rosie, jako mi je žao zbog . Držite se! Tintin, držim fige da terapija pomogne pa da izbjegnete postupak. Rosie, prvi put čujem za tu biljku, ali nemam ništa protiv. Možda pomogne. Samo bi te htjela podsjetiti da budeš svjesna da je to prirodan lijek kojem treba sigurno dulje vremena da počne djelovati i znaj da svakoj osobi nešto drugo pomaže. Ja sam u svom postupku pokušavanja reguliranja ciklusa i zatrudnjivanja isprobala sve i svašta i ništa mi nije pomoglo u tolikoj mjeri da mogu reći da sam otkrila lijek ... i ono što je na mene djelovalo na jedan način drugim curama je djelovalo na drugi način. Iskreno se nadam da ćeš odmah ostati trudna samo nemoj biti razočarana ako ti ova biljka neda očekivane rezultate. Daxy, milena, sretno na pregledu i javi nam detalje! Leilani, bravo za dobre hormone! Lourdess kakvo je stanje? Perlice, svaka ti čast na pripremi hrane. Hipo, sretan put! Hajdi, kako si nam ti? Belina, danas je tvoj dan ... ima li kakvog čuda na vidiku? Kod mene se iscjedak malo povećava, ali još sisuljci ne najavljuju O pa ćemo vidjeti. No, još ništa od mog odbrojavanja - opet smo ovaj vikend imali "epizodu". Bolje da ništa ne pričam. Još se nadam promjeni na bolje.
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 10:27:00
|
|
|
|
noemaa
|
daxy, draga, samo sam uletjela da ti čestitam!!! nisam svaki dan na rr jer od ove dvojice mušketira malo stignem, ali jako se veselim ovim lvijestima! kako tvojim, tako i perlicinim. i sad dalje navijam za prvo sve stare trudilice; mali anđeo, lourdess, pinky, ali i sve druge nove! svima puno sreće, ne odustajte, sve će doć na svoje!!!
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 12:26:03
|
|
|
|
perlica55
|
Dan curke, opet gužva kod mene Evo sam si skuhala kavu i stala na puš pauzu, pa da se javim.. Daxy, sretnoo, čekamo lijepe vijesti Pinky, hoćeš da TM pošaljem jačmenac??? Vrlo rado budem, jer te ljuti Možda ti stiže O Ako da, ciklus se zbilje unormalio Lourdess, javi kakvo je danas stanje??? Belina, pa di si ženo? Kaj tipkaš popodne??? IMa li kaj novog?? Snjeguljice i Noema nadam se da uživate, mamite, ljubite klince punoooo Anandi, kaj TM veli na princezice??? Obožavam ih Rekord mi je 4 kom To je sve kaj sam upamtila, vele da je glupost simptom , kod mene je
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 13:27:22
|
|
|
|
belina
|
Hahaha perlice nemam ništa posebno tipkat, nego da se malo duže javim. PMS je tu očekujem svaki čas, tako da...pinky nema nikakvog čuda ovaj mjesec! Sretan rođendan tvom malom velikom dečku!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 13:46:32
|
|
|
|
daxy
|
Samo da se javim nakratko. Imamo dvije gestacijske vrećice! Srca se još ne čuju,očekivano. Znači blizanci! Molite se za mene.
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 13:53:59
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Vuuuuuhuuuuuuu! Ajme daxy, blizanci!!!! Sretnooooo!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 14:04:23
|
|
|
|
tintin
|
Daxy blizanci Čestitam draga bas sam sritna zbog tebe. Pinky Sretan rodjendan tvom malenom, ljubi ga.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 14:10:45
|
|
|
|
lidac0605
|
Znala samm blizićiiiii,Daxyyyy čestitammm To je da nadoknadiš sve ove godine muke ....aaaaaa,kako mi je dragoooooo....nek sve prođe kako treba,čekamo s tobom BLIZIĆEEEEEEE
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 14:12:44
|
|
|
|
lidac0605
|
Pinky,Mihecu sretan veliki drugi rođendan
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 14:22:31
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, superrrrr Sretno dalje, da idući put čuješ Lidac, vješticeeee kod mene si fulala, al si kod daxy pogodila Pinky, jao pa ja sam zaboravila dragom M čestitati rođendan, ljubi ga punoooo
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 14:23:50
|
|
|
|
lidac0605
|
Ti buš zato dobila dečeca
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 14:51:20
|
|
|
|
Hajdi
|
Daxy čestitam navijam da ih ostane dvoje Pinky sretan rođendan tvom mališu Tintin, rosie žao mi je zbog Ja sam danas pospana Pozdrav svima, tipkama se kasnije još
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 15:20:04
|
|
|
|
eternity
|
daxy mila čestitam na , nagrada za godine strpljenja i čekanja
JA - hiperprolaktinemija,trombofilija,nizak AMH,mozaična trisomija16 MM - trombofilija, nosilac za cf i NN 11/12, 04/13, 09/13, 07/14, 09/16 - biokemijske 11/2016 - zajednička odluka da ne idemo na PGD i da smo završili sa pretragama,terapijama.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 16:13:52
|
|
|
|
Danira
|
Daxy cestitam,primljeno na znanje, bit ces u mojim molitvama,blizanci,joooj super. Pinky sretan rodendan M
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 16:37:21
|
|
|
|
Leilani
|
daxy ma bravo za dvije GV Tako sam sretna zbog tebe!! Ajmeeee blizanceki, ma predivno. Budem se i ja pomolila draga za tvoja dva zlata. pinky tvome slatkisu zelim sretan rođendan i puno zdravlja i srece. A tvog muza treba po tamburi. Nadam se da ne bute vise imali "epizoda", bas mi je zal da je takva situacija. A jel uopce uspijete razgovarati ili kako bude?
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 16:43:59
|
|
|
|
Jupiter
|
IZVORNA PORUKA: daxy Samo da se javim nakratko. Imamo dvije gestacijske vrećice! Srca se još ne čuju,očekivano. Znači blizanci! Molite se za mene. Aaaaaaa!!!!!!! Znalaaaaasaaaaamm!!!! eheheheheheh Juupiiiijeeeejjejejejeee!!! IZVORNA PORUKA: Jupiter 11.10.2016 Cestitam Daxic na lijepoj beti!!!! Lidac je mislila da bu Perlica imala blizice a ovaj put ja mislim da su kod tebe blizici... Hihi Ma jedva cekam taj prvi pregled!!!
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 16:53:40
|
|
|
|
anandi
|
Dancek zene, evo i mene daxy ma mogu mislit kako si presretna. Neka je sa srecom i da bude skolska i dosadna trudnoca Pinky srecan rodendan maleckom, da vam bude zdrav i ziv duugo godina a i vi zajedno s njim perlice moj mm je prica za sebe, bas je neodreden. Recimo ja kazem to je moja pisulja, on na to babin mudonja, pa ja kazem mamin sin on babina pisulja i tako u krug nece da kaze sta bi volio...Pa ja iz dosade podem predlegat neka imena a on sve u kontru a kad ga pitam da da neki prijedlog on nema,..i tako se mi nadgovaramo svaku noc kad dode Ja bih voljela prvo mudonju pa pisulju pa ponovo mudonju Sama sebi sam smijesna, samo nek se ovo rodi pa sta bude. Ja danas isla malo prosetat i nije mi bas godilo, kad se nisam srusila na po ulice. Sad evo lezim s utricima i samo sto nisam zaspala
Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1. 1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1 2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 17:18:55
|
|
|
|
LourdessPadme
|
blizancekiiii noema drago mi je da si se javila ♥️♥️ Kod mene menge nema,nema ni simptoma nekih,cike bole malo bjeli iscjedak. Zadnjih pad ciklusa je bilo 33,30,30,28.. danas mi je 30dc. Zao mi je sto me nije pregledala kad sam isla po hormone da otprilike vidimo stanje. Eh,i zaboravila sam vam reci da sam dala otkaz ima dva tjedna,tako da bez stresa idemo po nasu mrvicu. Bas sam se spasila,hvala Bogu nije nam egzistencija ovisila o mom poslu tako da gustamo sad ☺️
|
|
RE: Odbrojavanje - listopad 2016. 17.10.2016 18:21:21
|
|
|
|
belina
|
Oooooo daxyyyy pa to je izvanredno!!!kad stigneš piši detalje!!!! Čestitam od srca, ma svaki trenutak sreće si itekako zaslužila!!!!uzivaj draga sad!!! Anandi ma NEK bude živo i zdravo pa bio pisulinac ili prišulja! Perlice ima li mučnina? GledAm po fejsu slike magle iz Zagreba, u nas danas dan izmišljen, bas predivan! Kad prođu mučnine moraš malo doc ipak je bebica mala splicanka/splicanin Leilani draga *ebemu i češanje opet grrr nikako na zelenu granu. Pinky jesi pekla kakav kolač? Hajdi šta ima u tebe? Ima li kakav opasan plan? U mene se sprema nema nikakvog čuda ni slično. Sad ću polako po uputnice i sredit to pa ćemo dalje. Jedva čekam. Ma stalno vazem, znam da na poslu nitko nebi gledao na mene, kolegice mi govore da sam luda šta čekam (ne znaju one za probleme), ja kao da sam na zamjeni bla bla . Al opet...iz moje perspektive:lako je njim kad imaju stalan posao. Mene NEKa nema godinu dana već te svi zaborave Tintin zao mi je zbog ali eto i ti se spremaš u postupak bit će uspjeha nadam se! I nisam komentirala: draga Ikaa priča je tvoja predivna, davno sam čitala o tvojoj borbi za bebicu, život je stvarno nepredvidiv! Papučice šta ima u BIH?saljem ti poljubac! Tinast ti sad u nove pobjede, ne kloni duhom!!! Rosie u kojoj si ti sad fazi? I draga moja mali anđeo veeelimi poljubac i zagrljaj tebi! Jesi počela Radit??
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!