| 

| Korisnici na ovoj temi: nitko |  | 
  |    | Stranica:   [1] | 

|        | Korisnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Smart Kids home party 2016. 25.1.2016 15:30:44
 | 
 |  |  |  

|  angellah   
   | Prošle godine proslavili smo 1.rođendan! Pozvali smo mnogo djece naših prijatelja tako da je slavljenik s njima se igrao na podu (još nije hodao), bacao igračke i uživao u pažnji.   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Smart Kids home party 2016. 25.1.2016 15:46:14
 | 
 |  |  |  

|  mirjana1703 
   | Prošle godine je moja curka slavila 7-mi rođendan. U vrtiću su rođendan proslavili uz voćnu salatu (tete u vrtiću su rekle da se donese voće za proslavu rođendana), a kući smo napravili pravo malo slavlje uz prijatelje iz vrtića i bake i dide. Slavljenica je uživala u svome danu uz pregršt igara koje smo organizirali i uz svoje prijatelje iz vrtića. Bila je jako uzbuđena i na kraju dana kada su svi gosti otišli rekla je da joj je sedmi rođendan bio najbolji dosada, da je uživala slaveći ga uz svoje prijatelje i svoje najbliže. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Smart Kids home party 2016. 25.1.2016 19:45:52
 | 
 |  |  |  

|  monstrum   
   | Naša klinceza je lani slavila peti rođendan, i sve smo ukrasili po njenom izboru - ona je birala balone, ukrase i sviječice za tortu.. Čak sam i tortu dopustila njoj da ukrasi sa raznoraznim mrvicama i ukrasima za kolače nakon što sam ja napravila čokoladnu glazuru-znam da će neki reći da je to previše, ali bilo je savršeno, a što je najvažnije ona je bila presretna. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Smart Kids home party 2016. 25.1.2016 20:17:35
 | 
 |  |  |  

|  Manda   
   | Nas zadnji rockas je trebao biti u isto vrijeme i za kcer 8 godina i za sina 5 godina i trebali su biti odijeljeni pokretnim zidom. Kako su njihovi svi prijatelji u istom sastavu kao i oni, pokretni zid su pomaknuli i nastao je rockas s 50 djece... Ajme meni. Svaka cast tetama :) |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Smart Kids home party 2016. 26.1.2016 19:28:23
 | 
 |  |  |  

|  strasilo   
   | Prošli princezin rođendan je bio potpuno njen dan ... na rođendan su bila pozvana djeca, a ne roditelji i sve je bilo podređeno njihovim željama (naravno onim koje smo mogli ispuniti) ... Vriske, cike i veselja nije nedostajalo, a na kraju proslave smo svi zajedno bili poprilično umorni .. :) |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Smart Kids home party 2016. 26.1.2016 21:57:33
 | 
 |  |  |  

|  gzeba   
   | Evo ove godine slavimo na Valentinovo 2.rodendan moje ljepotice. Prvi smo proveli kod bake jer nam je tata bio na brodu a mi smo morali kod lijecnika. Ove godine nam bude ista stvar ponovo :-P  Tata je za sada doma al nece jos dugo, za rodendan cemo opet morati u Zg jer imamo pregled i tako nas rodendan slavmo kod bake. Imali smo tortu i bilo je i naravno nesto prijatelja. ove godine planiramo hrpu balona, kolace i ludo Valentinovo <3<3 jer ipak je ovo vec 2. rodendan!!!! |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Smart Kids home party 2016. 28.1.2016 17:23:15
 | 
 |  |  |  

|  Durdjica 
   | Rođendan s puno balona, igračaka po cijelom dvorištu, šarene kapice i šareni kolači...to je obilježilo lanjski rođendan..a ove godine se upravo pripremamo za šesti rođendan.     |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Smart Kids home party 2016. 4.2.2016 6:29:57
 | 
 |  |  |  

|  Admin   
   | Hvala svima na sudjelovanju! 
 random.org odabrao je dobitnicu:

List Randomizer

There were 7 items in your list. Here they are in random order:

Manda
 angellah
 monstrum
 gzeba
 mirjana1703
 Durdjica
 strasilo
 Timestamp: 2016-02-04 05:27:46 UTC, IP: 109.60.71.220

Manda, javi nam se što prije,a najkasnije do 15.02.2016. na info@ringeraja.hr sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa, email adresa, broj telefona ili mobitela).

Čestitamo!!!
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Smart Kids home party 2016. 4.2.2016 10:11:32
 | 
 |  |  |  

|  monstrum   
   | Čestitam dobitnici ! |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Smart Kids home party 2016. 22.2.2016 6:37:17
 | 
 |  |  |  

|  Admin   
   | Budući da nam se dobitnica i dalje ne javlja, nagradu prosljeđujemo iduće rangiranoj! 
 angellah, molimo te, dostavi nam što prije, a najkasnije do 24.02. svoje kontakt podatke na info@ringeraja.hr!
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Smart Kids home party 2016. 24.2.2016 21:13:49
 | 
 |  |  |  

|  angellah   
   | Poslano, hvala! |  
			|  |  | 

|    | Stranica:   [1] | 

Anketa

Božić dolazi...tikica_69Koliko novaca obicno potrosite na poklone najmilijima?do 200kn (
35%)

200-400 kn (
21%)

400-500kn (
7%)

500-1000kn (
20%)

preko 1000kn (
9%)

bolje da ne znate (
8%)
 Broj svih glasova: 138
Broj svih glasova: 138Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti 
svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!