Vilić zuba
|
Jutro zimske moje, za mi je sta me nema na forumu onoliko koliko bi ja to htjela... Bila sam malo doma, pa nakon toga svi po malo k meni u Zg (svi bi vidjeli Advent u Zg), ko kolodvor sam bila... Iako se svi silno trude da mi olaksaju, al nije lako kad nas je 5 ili 6 u malom stanu, treba pocistit, promijenit plahte, biti uvijek raspolozen, da ima u frizideru za jest... stalno neka napetost.. Na staru godinu kad smo napokon i zadnju turu ispratili..zivotinjici (kucni ljubimac) mi nije bilo dobro, zavrsili na hitnoj, cekali tamo 3h, sad smo svaki dan na terapiji, slomila sam se, MM se slomio... Ne znam kako vi prema svojim ljubimcima i ako ih imate, al ja san za svoju vezana jako, 7 godina smo skupa i jedva sam cekala da moja bebica odrasta uz nju.. Jutros sam prvi put sama i slobodna, MM otisao na posao... i zato napokn drage moje da vam cestitam i Bozic i zazelim svega lijepoga u Novoj 2016!! da vam se ostvare sve zelje, da ste zdrave i vesele i sa svojim bebicama koje ce lijepo napredovati u busama i izvan njih! Perlice, draga, zao mi je zbog tate... di god da sad jesi i kakva je situacija, drzi se i budi hrabra Danira, cestitam na malom Dominiku! To je u jednom trenu ludila bila stranica koja mi se otvorila kad sam samo jednom u ovih mjesec dana usla na forum... i suze su potekle.... Drago mi je da je dobro i da napreduje! Lidac zeno, ti si jos u jednom komadu, vidis kako to na kraju dobro ispadne, neda se Mauru na ovu hladnocu, dobro je njemu na toplom kod svoje mame.. Sretno sutra na pregledu! Mi smo na 30+4, drzimo se. Malo me prepone bole, eto to je jedino na sta se trenutno mogu pozalit. Kontrakcije su se smanjile, ne pijem vise normabel... Imam ih mozda par dnevno. Iscjedak je tu, nekad vise nekad manje... Mali se javlja, sad se vise migolji i okrece nego sta lupa. Eh da i stuca... Na zadnjem pregledu je sve bilo ok, s cerviksom ostalo nepromjenjeno... skracen i uloziva za vrsak prsta. Na uzv-u isto sve ok, malisa je rastom ni velik ni malen...taman kako treba za tu starost.. Ja rastem u svim smjerovima . Pregled i uzv su mi 12.01. Eto zenice moje, nadam se da ste negdje na toplom doma, saljem svima a moj malisa vam salje high five, al ne znam kojim trenutno udom...al bogme je dobro opalio..