|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
15.7.2014 0:39:06   
vepikica
Drage moje. Stigo nam Luka prije nekih sat i pol/dva. Sutra se javim detaljnije.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 2176
15.7.2014 2:53:30   
Tea2803
Vepikicaaaa user posted image user posted image user posted image cestitkee dragaa mazite mii se u miru pusa mamici i malenom Luki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 2177
15.7.2014 5:37:43   
CrazyPuppet
Vepikica CESTITAAAAAM!!!! neka mali Luka ima sretno, veselo i zdravo djetinjstvo :-) uzivaj sa malim smotuljkomuser posted image user posted image user posted image
jedva cekam vase price s poroda...
eto ja opet u trudovima, ovaj put ustala iz kreveta i hopsem na lopti, nadam se da ce se ovaj put odrzat i da ce ovaj mulac konacno van. pa necu valjda jos tjedan dana bit u trudovima dok gospon ne odluci izac vankauser posted image
javim ako bude ista zaozbac. do tad, puse svima!

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2178
15.7.2014 6:28:44   
CrazyPuppet
user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06.user posted image - Karla 24.06.2014.
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image - Viktorija 27.06.2014.
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image - Niko 13.07.2014.
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image - Jan 01.07.2014.
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image - Luka 14.07.2014.
user posted image Marissa - 08.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 2179
15.7.2014 6:52:04   
victory
Jutro trudnice i mamice :-) vidim ovdje ima bas pravih nocnih ptica :-)
Vepikica sad bih ti nakacila ovih veselih smajlica i slonica i svega ali sam na mobu pa ne mogu..draga, od srca ti cestitam na tvomr malom zamotuljku, neka ga sreca prati cijeli zivot.. :-)) krasne vijesti n rano jutro!!! Nadam se da je porod bio ok, vidim trajalo je to dosta ali nadam se da je bilo do ro iskustvo :-))) odmaraj se i uzivaj sa svojim Lukom!!!
Crazy na listi si jos samo ti prije mene ali kako je krenulo ja budem tamo u rujnu :-)
Drzim ti fige da su ovo pravi pravcati trudovi i da ce bebica danas doci na svijet a ak sutra bude tak povoljan horoskop ni to nije lose :) uglAvnom sati su u pitanju!!
Tapika naci cete vi lijepa kolica za miseke :-) kao sto velis prvenstveno sigurnost pa onda i sve ostalo!! Kako si ti? Jel bebice tuku i dalje?:-)
Teic sao ti i dalje doji svoje zlato, ak je glAdan i dohrana ali i cica :-) bit ce lakse i tebi i njemu, tebi prvenstveno da ne pokupis mAstitis koji je svim mojim curama bio bolniji i gori od samog poroda :-/
Pitala si me za magnezij ma ne pijem vec neko vrijeme od pregleda kod doktorice od kad sam u termin usla ali valjda ti mjeseci koristenja su me zatvorili i zabetonirali tak da ne budem ja skoro. U petak imam pregled u vinogradskoj ali cure ne znam kak ste se vi osjecale ali ja se super osjecam, malo se gegam dok hodam ostalo sve kao da sam u 6.mj trudnoce. Cak mi ni trbuh nije onako velik kak bude.. Ne znam! Zbunjena sam. Da li ima ranije nekih naznaka da obratim paznju ili? Bebica normalno izbacuje avoje nogice sa strane hehe misek moj i jedva ga cekam upoznati :-))
Sori ako imam nekih tipfelera na mobacu sam pa je nezgodno
Curice drzite se :-* pusa vam svima

Neposredna veza do poruke: 2180
15.7.2014 9:20:27   
bambina27
Vepikica iskrene čestitke na rođenju malog Luke user posted image user posted image user posted image
Čini se kao da je dugo trajalo ali se nadam da nije bilo jako strašno.

Ja sam odlučila danas pokupovati stvarčice koje mi još fale i polako pakirati torbu za bolnicu. U petak ulazimo u 37 tj. pa se nekako bojim da me ne uhvati nespremnu user posted image
Kada ste vi pripremale svoju? Mislim si mozda je rano,ali nek se nađe.

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 2181
15.7.2014 9:45:51   
CrazyPuppet
Bambina, vidiš da ništa nije rano ili kasno kad očito nema pravila kad će ti naši malci izvirit vani user posted image
Još ćete i ti i victory prije mene rodit user posted image meni opet prestali trudovi, nebih rekla da su lažni, jer se otvaram, ali mi nije jasno zašto prestaju... izgleda da ću ja to na refule... user posted image samo što me iscrpljuje to da noću ništa ne odspavam, pa onda koliko uspijem odrijemat preko dana, to je to. mogla bih eventualno još jednu jaču šetnju odradit, ako budem imala snage, valjda će se onda pokrenut.

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 2182
15.7.2014 10:06:44   
bambina27
Crazy tako i ja razmišljam,kad vidim ove curke sto su rodile ranije,mislim da treba biti u pripravnosti user posted image

Da te utjesim,ja sam prvo dijete rodila 12 dana poslije termina i nisam imala nikakvih trudova nego imala indukciju jer je kao već puno prošlo. Držim fige da krene za pravo jer vjerujem da ti ovo već ide na živce. Samo ti hopsaj na lopti,papaj ananas i limun i mora krenuti user posted image

Neposredna veza do poruke: 2183
15.7.2014 10:24:59   
emy0406
Lancy,Vepikica čestitam od user posted image ,a bebicama dug i sretan život user posted image user posted image user posted image
krenulo po malo se lista popunjava user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2184
15.7.2014 11:34:06   
PENELOPI
vepikica cestitam na malenom, puno srece!user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 2185
15.7.2014 12:08:17   
Tea2803
Vepikicaaaa dragaa jedva cekam da se javis sa nekom pricom o Luki user posted image nadam se d uzivate jedno u drugome i da se mazite i pazite user posted image jedva cekam da cujem kako je biloo user posted image

Crazy draga imam ja jednu ideju ,, s obzirom da ti stalno nesto radis,skaces,seces mislim da bi trebala jednostavno prestat i otegnut papke i leci u krevet i uzivat user posted image jer tvoj ocigledno strava voli biti u vodici i drmati se user posted image mislim sta mu fali bas ga fino ljuljas user posted image hehhe,,vec si ga naucila na njihanje a jos nije ni izasao user posted image user posted image user posted image
E tako da draga moja odi leci i mozda ti bas odluci izac brzo user posted image

Victory draga da li ce ti raditi i uzv u bolnici? S obzirom da imas osjecaj da ti je manji trbuh to ti se user posted image spusta ,, tako je i meni bilo tjedan dana prije poroda cak sam i mislila da mi plodna voda curi kako mi se trbuh smanjio user posted image huuu izgleda victory i kod tebe ce biti uskoro user posted image
Ma stavljam ga na cicu stalno voli cicati i po sat vremena fino si zaspi na cici user posted image

Bambina samo si ti to draga spakiraj jer vidis kako smo i chocolate i ja i vepikica ranije rodili nase mrvice user posted image bolje biti spreman ,, nadam se da neces prenjeti kao i S user posted image

Emyy dragaa pa di si nam ti javi nam se nekad sa pricom kako su tvoji maleni user posted image pusice im salji user posted image

Dragee moje ja sam kronicno neispavana hahha user posted image J nije spavao od pola 2 do 6 ujutro ,, a plakao u razmacima user posted image bas sam bila koma ujutro onda mi je mama dosla u sobu i uzela J da si ja i mm malo odspavamo user posted image ,, zaspala sam u sekundi cim je izasla iz sobe user posted image na dva sata user posted image pa mi je sada puno bolje..

Moram se pohvaliti da smo bili u prvoj setnjici na 20-30min da se malo posuncamo da nismo vise jako zuti user posted image ,, predvecer smo isto mislili ici ako vrijeme bude dobro user posted image ,, malo smo se tu po nasoj ulici setali nismo daleko isli user posted image

Drage sta mi vi radite danas user posted image puseee

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 2186
15.7.2014 12:08:35   
vepikica
Hvala puno zenske :)) eh ovako.
Tog 14.7.u 1 u noci mi je puknuo vodenjak. Probudio me filing ko da sam se popiskila i odmah sam skuzila da to polako curka. Otusirala se, oprala i osusila kosu, obrijala se itd. Popila 2 salice caja lista maline i u 4 bila u bolnici. Pregledali me, nesto sitni trudici, 2prsta otvorena, puko vodenjak. Upisali me i u predradjaonu. Nisam imala bas neke trudove tako da sam dobila dorucak i doltori u rekli da u 12 dolaze vidjet stanje i ako nista ne krene inducirat ce. Jer ako pukne vodenjak u roku 24 sata porod mora zavrsit. I tako sam ja tamo setala pa malo ctg, plodna voda curkala bla bla i u 11 je krenulo. Odmah trudovi na 2-3min neizdrzivi (bar meni), dobila klistir. U 1 sam trazila epiduralnu, umirala do pola 1 i tad sam trazila epiduralnu. U pola 4 su mi ju napiknuli i pozvali mm, dobila 3 doze i rodila skoro u pol 11!
Na kraju se vec blizilo 24 sata od pucanja vodenjaka pa su isli ubrzat stvar. Tiskala sam prije nego se spustio i to valjda dok nije bio trud. Popucaka ko kokica i rezana. Izvana je klasicna epiziotomija... 3 sava imam, al iznutra kaze doktor da nije brojao.
Hmm...sve u svemu i nije tako strasno da nije toliko trajalo. Trzdovi su bili uzas, al nakon epiduralne - nista nista i suuper je. Ali 7 sati bit u istoj pozi je ipak malo pretjerano :-p
Na kraju me sivalo 10 doktora u drugom boxu i tak.
Mah. Kad sam dobila epiduralnu bila sam 5 prstiju otvorena. Dali mi i drip i nakon 2 sata potpuno otvorena. Al nikako se nije htio sputit pa smo morali na silu :((((
No dobro :-p imamo sad Luku :)) ja sam ok. Boli me dio di sm rezana i pece me vasta nesto. Boli ubod od epi, vracanje mternice na mjesto (ahahaha), ali sve to pada u vodu kad vidim svog princa :))))

Eto moj porod. Nisam mogla detaljnije :-p neda mi dijete.

Inace, mlijeka nemam jos i bradavice su mi uvucne pa sam nabavljala sesirice za dojenje. Valjda ce nam s tim ici bolje :)))

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 2187
15.7.2014 12:45:32   
bambina27
Vepikica drago mi je sa si podijelila s nama svoju priču. Vidim da si se dosta namučila i da nije bas bilo lako,ali najbitnije je da ste sada skupa i da se mazite. Uživaj u svom malom zlatu.
Kakav ti je sveukupan dojam Sv.Duha u odnosu na price sa tecaja?
Za mlijeko nista čudno sto ga još nemaš,polako sve ce to doci na svoje.

Tea super da ste već bili u šetnjici. Ipak nemoj se bas previše forsirati,pokušaj sto vise odmarati. Lijepo je da imaš mamu kraj sebe koja ti moze pomoći user posted image

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 2188
15.7.2014 13:16:49   
PinkyFunkyBirdy
Vepikice, iskrene čestitke na dolasku tvog Luke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko je bio velik i dug kad se rodio? Žao mi je da si se toliko napatila, no sad imaš u rukama svoje najveće zlato. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 2189
15.7.2014 14:53:36   
Ulala
VEPIKICA, čestitam ti od srca na malenom princu user posted image user posted image Tebi želim brz oporavak a Luki sretno djetinstvo user posted image
Žao mi je što si imala takav porod, ali eto koliko čitam niti jedna nije imala baš lak porod tako da.. Ma sve to prođe, naše tijelo je stvoreno za to !!
CRAZY ocekujem novosti ?! Jos cu ja prije tebe user posted image user posted image
Cure nestale su nam FingerJ i Mrvic@, napisale svega 2,3 posta i to je to, jel to možda vrijeme da opet skratimo listu ili ?
Ja sam danas bila po uputnicu za bolnicu i za bris onaj koji cu radit u petak, a urin mi nije sterilan, pise saprofitna flora, ali to je kao isto sve okej, bez bakterija. Svejedno sam ja stavila linex lady da se malo jos obnovi flora prije poroda. Neznam kako vi reagirate na ovo vrijeme ali ja jedva cekam da se ustali, ili da bude sunce ili kisa jer ce me ubit ovaj pritisak u zraku. Doktor rekao mirovanje do petka a ja danas cijelo jutro po gradu rijesavala jos sitnice neke koje trebam a bome cu i sutra. Neda mi vrag mira, a Marko Ivano ako zeli van, ici ce, nemogu ja tu nista. Uostalom, usli smo u 37.tjedan pa mi je sad totalno svejedno user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2190
15.7.2014 15:32:43   
vepikica
Pinky - rodjen je sa 37+1 tjedan, 47centimetara i 3130grama :)) on je super :)
Jos cekamo njegove nalaze krvne grupe zbog moje rh negativne. Primam antibiotik radi prevencija bakterija zbog puknuca posteljice i veliki razmak do poroda.

Bambina - ja sam jaaaaakoo zadovoljna svima na sv duhu! Bila sam u radjaoni 23 sata i prosla sve smjene! I doktori i babice i anesteziolog- svi su brizni, pazljivi, sve ti lijepo objasne, nista ne rade bez da pitaju! Porod je bio kakav je na zalost, ali doktori mu dizu prosjek :-p

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 2191
15.7.2014 15:55:49   
andydea
Draga moja Vepikica..čestitam ti i ovdje na dolasku tvog sinčićauser posted image user posted image user posted image
Jako mi je žao da si se toliko izmučila..ali bude brzo bolje...
Veliki je s obzirom na tjedne...i bolje da je ranije izašao van vjeruj mi...sad lijepo odmaraj i izljubi malenogauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 2192
15.7.2014 16:17:41   
TaPikapolonca
Bravo vepikica!!!!! Brzi oporavak, a bebacu sve naj naj!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 2193
15.7.2014 17:13:24   
CrazyPuppet
Vepikica, hvala što si podijelila priču s poroda. Namučila si se bome, ali što ćeš kad je prvo pukao vodenjak i trebalo je požurit. Kako to sve nikakvih pravila nema, sve je individualno i uopće ne znaš što očekivat i čemu se nadat. Ali glavno da ste oboje u redu, brzo ćeš se oporaviti user posted image kao što kažeš, čim ga pogledaš, sve se briše. Ja danas samo na netu vidla neku random sličicu tek rođene bebe i odmah se raspekmezila i suze mi krenule user posted image
odradila ja šetnjicu od 3km danas, počeli neki trudići, ali opet stalo čim sam došla doma user posted image
rekla sam da ovaj sutra izlazi milom ili silom user posted image
Tea baš si me nasmijala s ovim izležavanjem... a mogu i to probat malo možda upali user posted image baš si me oduševila što ste izašli u šetnju, ja bi isto što prije van s malim, pa da mi neko ne soli pamet kako male bebe ne smiju van.
Ulala, mogla bi i ti prije, hehe user posted image mene isto ovaj pritisak ubija u pojam, non stop sve luftam, radim propuh jer ne mogu disat... još mi se zna spustit tlak i onda ne mogu doći do zraka i dođe mi da se srušim, ali opet nebih htjela rađati po najvećoj žegi... zato mi je i bilo sila rodit sad kad je bila kiša, ali očito mališa ima svoje ideje user posted image sad smo 40+5...

(Odgovor članu TaPikapolonca)
Neposredna veza do poruke: 2194
15.7.2014 18:57:51   
Tea2803
Vepikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zao mi je sto si se izmucila draga,,znam kako ti je nazalost,,tako je i meni bilo user posted image ali sada je sve gotovo i imas Lukicu pored sebe,mazite mi se puno ,, da ja sam mlijeko dobila tek 4 dan tako da kako su meni savjetovali sto vise na cicu i mnogo tekucine user posted image a mljekeco ce vec doci user posted image eto vidis draga nisi dugo cekala na rodenju Luke user posted image saljem vam pusee user posted image

Bambina ma vec sam ja na konju user posted image bas je i meni godila setnjica nakon stalnog lezanja..
Daa sad nas je opet popodne pustila da odspavamo ,, pa smo uspjeli odspavat sat i pol user posted image taman kad je bio pljusak i grmljavina pa je bilo lakse jos zaspat user posted image uglavnom spremni smo za nocno bdjenje user posted image

Ulala slazem se sa tobom na smanjenju popisa ,, opet user posted image
Saprofiti nisu nista strasno i ja sam ih imala poslije E.coli sasvim normalno i kao ne lijece se..

Crazyy pa sta sam ja tebi rekla user posted image SPAVANJE user posted image vidi ti nje opet ona setala i to ni vise ni manje nego 3km pa sad stvarno nemam sta za reci,,ZENO ima da rodis u jednom trudu user posted image
Nama je pedijatrica rekla da izademo na sunce sto vise zbog zutice a ovo vrijeme ne ide na ruku user posted image

Jan hrce ko veliki opet ce mamu i tatu zezat po noci user posted image jaooo user posted image
Puseeee user posted image

Neposredna veza do poruke: 2195
15.7.2014 22:35:42   
CrazyPuppet
ja opet odradila šetnju i par puta po stepenicama gore dolje do 3. kata... nemam mira, ležat ću sad kad odem "spavat"
muž mi je za ništa, izživciran nekom situacijom na poslu, i niti hoće šetat sa mnom ni ništa, jučer mi fino objelodanio da neće u rađaonu, iako smo i tečaj prošli... user posted image
ne znam hoće li mi uopće i dat da rodim na stolčiću ako nema njega da me pridržava, a glupo mi je zvat nekog drugog, tipa njegovu sestru ili rodicu iako su mi se ponudile, jer jednostavno nije to taj nivo intime kao što je između nas dvoje... tako da ću izgleda sve odrađivat sama, glupo mi ga prisiljavat kad znam da mu se od tih stvari diže želudac, što ću... da sam bar prije to istjerala na čistac, pa da sam angažirala neku doulu user posted image
Tea, Jan spava na trbuhu ili na leđima? možda je to uzrok hrkanja, iako nisam nikad čula da bebe hrču, možda uskoro i sama saznam kako to zvuči user posted image a i može biti da mu je nosić malo začepljen, nebi bilo čudo nakon ovog smotanog vremena
super mi je nova slikica, iako malecna user posted image već je pravi mali dečko user posted image

drage moje, odoh ja pod tuš i u krevet, nadat se da će se konačno noćas pokrenut stvari
laku noć, pogotovo vama nespavalicama user posted image
puseeee

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2196
16.7.2014 1:22:18   
Tea2803
Crazy hihi draga nisam mislila doslovno da hrce hehhe to sam samo tako rekla..ne hrce hehe..Spava na ledima na busicu ga je mama stavila da se malo podrigne :))

Neposredna veza do poruke: 2197
16.7.2014 9:08:57   
PENELOPI
vepikice zao mi da si se namucila ali vecina prvih poroda je nazalost takva.,Tea da te utjesim ja sam neispavana vec dvije godineuser posted image ,, to je tako kad si majka. Ja sam bila jucer na pregledu i kaze dr. otvorena za prst i sad moeam malo usporit da barem udem u 37 tjedan jer se malom ocito zuri, zadnnjih dana fa osjecam jos nize medu kukovima. Natjedan imam sistematski sa malom i njen rodendan pa bi je cilj jos i to odradit i barem jos jedan pregled kod dr. kojimimam u ccetvrtak. Najmirmija bih bila kad bi usla u 38 tjedan pa ona kad hoce.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 2198
16.7.2014 12:46:58   
Lanchicaa
Dobar dan, curke moje!
Evo da se i ja malo javim...
Za početak, vepikica, čestitam na malom Luki. :-* Neka bude sretan, zdrav i lijep, kao što mu je i ime lijepo.

Mi danas izlazimo iz rodilišta, selimo kod none :-D
Niko je jako dobar. Prvi san je izgubio 200 grama, a sljedeći je već dobio nekih 400-500. Jede, spava, smješka se u snu i to je to. Tu i tamo malo zaplače, ali to je više mijaukanje nego plač... Moje malo mače...

Prvi dan nije dobro cicao pa mi je malo sredio bradavice tako da nam više ni šeširići ne ublažavaju bol, ali ne predstavlja mi to neki preveliki problem... Malo lupam nogom u krevet, malo rukom u ormarić, malo štipam njegovu pelenu i uspješno odradimo hranjenje. Bitno da je on sit i da su mi se cice krenule prazniti jer mi je bila tolika navala mlijeka koje nije moglo izaći pa su me počele bolit toliko da sam jedva nosila svoj zamotuljak na rukama (a nisam baš neka šmizla, kao što znate)
Sad je počeo sisati kako treba, malo sam se izdajala pa sve ide na bolje. Morat ćemo se još koji dan malo pomučiti da sve dođe na svoje, ali ništa mi to ne predstavlja problem. ;-)

Na svim pregledima smo izvrsni, APGAR imamo 10/10, cjepivo za tuberkulozu smo dobili u snu i nastavili spavati bez ispuštenog glasa. Isto tako odradimo i kupanje.

Priča s poroda u nastavku ;-)

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 2199
16.7.2014 13:58:55   
CrazyPuppet
Lanchicaa baš mi je drago da mali Niko dobro napreduje user posted image user posted image user posted image
A i ti fino uporno dojiš i to je super, brzo će prestat boljet user posted image
ja još u komadu, izgleda da ću imat lavića umjesto račića... user posted image

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!