Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 12.3.2014 15:17:21
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: elle1 - ponosna Dacana - ponosna andydea - ponosna maja42 - ponosna vucica - 11.03.- ponosna LourdessPadme - 11.03. cosak - 17.03. saki84 - 18.03. Pumba - 20.03. perlica55 - 22.03. lelaluna - 24.03. nadamse - 26.03. Leonee - 26.03. anamiha - 30.03. lili22 - 31.03. folletto - 31.03. syringa - 31.03. ? Fiona0802 - 31.03. ?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 12.3.2014 15:20:08
|
|
|
|
folletto
|
pravi baby bum ove godine baš nešto gledam listu, jako lijepo izgleda... tako je dobro krenulo da sam sigurna da će biti još plusića!!!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 12.3.2014 15:58:59
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Stigla je neee
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 12.3.2014 16:07:08
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Lourdess, jako mi je žao. Baš sam vjerovala da ćeš nam kao u vucica doći i odmah i otići na trudnički dio. Drži se draga!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 12.3.2014 16:26:27
|
|
|
|
lili22
|
zene ja se razbolila, iman upalu grla i sinusa, koma san. moja dr je super rekla san joj da radimo na bebi pa mi je dala cefalaksin, rekla je da se njega moze i u trudnoci. sad me zanima s obziro da iman povisenu temperaturu 37,1 da li da opce mirin bazalnu ujutro?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 12.3.2014 21:21:10
|
|
|
|
supergirlzg
|
meni je zlo i imam grceve :( i opet neki spotting :(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 12.3.2014 21:56:40
|
|
|
|
Pumba
|
tinast mila zao mi je jer je stigla glupa lili22 zelim ti brzi oporavak!! A sto se BT tice, nista te ne kosta mjeriti ako si vec pratila do sad, a i rijetko nam je povisena temp ujutro kad smo bolesni, uglavnom raste popodne i vecer... Vidjet ces ako budes imala npr 37,6 ujutro znat ces da to nije mjerodavna temp, a ako ti bude nastavila kao i dosada mozda i bude ok... supergirlzg ma sto se to s tobom dogadja??? Meni nista tu nije jasno Lourdess zao mi je radi menge, bit ce drugi mjesec, drzi se folletto slazem se, lista je diiiiivna... jos tamo kad nam ti javis svoj plus na kraju mjeseca, ma divota gdje nam je Andy i bucika ? Cure falite nam... javite se!!! Brinem se pomalo
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 12.3.2014 22:10:08
|
|
|
|
tintin
|
Cure moje drage, bila na pregledu, otvorena prst, glavica nisko u zdjelici, sve spremno, malena ima 3300 g, pošto želim da mi moja dr bude na porodu dogovorili smo se da cemo na kraj mjeseca na dogovoreni porod, ali može se desit i da rodim ranije, drage moje sitno brojim
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 12.3.2014 22:14:24
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Večer! Sad sam univ.spec.oec. Sveučilišni specijalist ekonomije. Ma sam bezobrazna, sama sebi plješćem! Ali to je to, završetak mog akademskog obrazovanja.... Samo je jednom kraj. MM i ja smo se počastili pizzom, još malo čašćenja na poslu, čestitanja.... Nešto kao da mi je rođendan... Umorna sam, psihički i fizički sam iscrpljena... A joj, dok sam vas pročitala... Toliko ste se raspisale danas, mora biti da vas je sunce oraspoložilo! Bilo je pravo proljetno vrijeme, krasno! Vidim da je danas bilo pišanja minusa, Dolazile su i toliko neželjene Lili, ah sjetila si se mene... Budem toliko izbedirana da me se mora zapamtiti kao onu s negativnim mislima... Hvala ti, draga! Ako se koja sutra usudi piškiti po 1. put, ili n-ti put, sreeetno! Ja od sutra (9DC) "lovim" svoju O... Je li ok testirati LH trakicu u 16 h?!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 12.3.2014 22:17:14
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Tintin, meni nisu ni jednom izmjerili bebu, mislim na kilažu. Ali mene je ionako više od svega zanimalo da li je curica!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 12.3.2014 22:30:55
|
|
|
|
lili22
|
Snjeguljice dapace lh se piski popodne, ja obicno oko 6.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 12.3.2014 22:34:06
|
|
|
|
tinast
|
supergirl, čudno mi je sve to,neznam sto bi rekla pumba ma moralo je doći do jer sam znala da akcija nije urodila plodom pa sam zbog toga bila u bedu, ali sad sam si optimističnija i drago mi je da je došla, sad vise nade polazem u sve da ce se kad tad prikazat snjeguljice čestitke na obrani rada!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 12.3.2014 22:40:20
|
|
|
|
andydea
|
Drage moje..evo me javljam se sa moba..komp mi je nesto u kvaru..a i bez interneta sam bila par dana.. Vucica cestitam draga..zelim ti predivnih 9.mj. Curkama kojima je dosla..zao mi je..budite hrabre i u pobjedu za drugi mjesec Evo u pon.sam bila kod ginek. Medjutim nije me gledala, rekla je dok got je iscjedak zdrav i da sam ja ok..sve je normalno pa i ti bolovi koje imam.Dobila sam utrogestan 3x1 radi cuvanja trudnoce i ne stete dojenju..Moj Di presretan kao i ja jer mi nije padalo na pamet da prestanemo dojiti.. Odmaram koliko mogu..miz mi puno pomaze, preko dana cak odspavam kad i Di i to mi puno znaci U poned.sam opet na tv-u ..ovaj put Dobro jutro Hrvatska ..hrt 1 u 8:50 - tema zahtjevno dijete haha ali u pozitivnom smislu.. Eto dobro sam , ne povracam i nemam mucnina..sto je za mene preporod ..jedino sam stalno umorna i zedna.. Pusa svima..pratim vas
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 6:34:23
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro, cure! Evo jedan ranojutarnji pozdrav od mene jer danas nakon par dana idem raditi pa me čeka puno toga... Lili, LH trakice se piške popodne, ali je li mojih 16 sati previše rano popodne? Jer to je vrijeme kad mogu zagarantirati da ću biti kući i u miru se popiškiti!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 7:14:47
|
|
|
|
tintin
|
Snjegulica cestitam na univ.spec.oec. Sad si se toga rjesila, i sad će bebica doci, samo hrabro naprid Andy bitno da je sve u redu
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 7:15:12
|
|
|
|
vucica
|
jutro curke! Snjeguljice cestitam ti na novoj tituli, nije to mala stvar, stvarno svaka cast! Meni je isto u planu krenuti po tu istu titulu, ali nikako da uskadim posao sa time, a i financijski mi je malo tu mac, ali u nekoj buducnosti svakako planiram, jel si to zavrsila na EFZG-u? cure kojima je dosla prokletnica bas mi je zao, louredess draga za tebe sam bas imala osjecaj da ces mojim stopama drzite se, i novi mjesec noce pobjede lili brzo nam ozdravi, super je imati normalnog dr koji brine o svemu! supergirl pa sta se to kod tebe dogadja, neka taj spoting tera odavde vise ostalima svima veliki pozdrav! a kod mene nema nikakvih promjena, osim sto sada postajemo MM i ja svjesniji i cijeli dan se smijemo cim se pogledamo, jucer smo rekli njegovoj mami, tesko je bolesna pa smo je htjeli time oraspoloziti. za sada cemo jos reci njegovom tati, i mojoj mami, ostalima tek kasnije.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 7:57:50
|
|
|
|
supergirlzg
|
nemam pojma..moze biti da jednostavno niej uspjelo i da je ono krvarenje bilo od hormona (kaze dr da je to normalno) a da ovo sad najavljuje M :( test je jos uvijek pozitivan, ali jaaaaaaaaaaaako blijedo....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 8:07:43
|
|
|
|
perlica55
|
Lourdess i trinaest, žao mi je curke zbog sretno na idućoj listi Tintin mila, kak vrijeme leti, joj, još malo i stiže tvoja curica, zavidim ti Snjeguljice draga čestitam, svaka čast LH trakice je bitno ne piškiti kroz jutro, popodne kad imaš vremena piški, al pazi da sutra dan bude približno isto vrijeme.. Sretnooo..
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 9:07:28
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dobro jutro drage moje! Draga lili, nadam se da ćeš čim prije ozdraviti. Probaj mjeriti BT kako ti je i naša Pumbica rekla pa ako će baš biti jako velika razlika onda pauziraj koji dan. Supergirl, kod tebe je stvarno totalna zbrčka s tim ciklusom. Držim fige da ipak ispadne najbolji mogući rezultat. Draga Pubice, kako si nam ti? Zanima me kakav je vaš plan za dalje (ako ovaj mjesec ne uspije)? Stvarno ste mi ti i TM prava nepoznanica (u smislu zašto vam se ne prima beba). Nemoj zamjeriti draga, ali mislim da bi trebali početi razmišljati o MPO jer ovo je već predugo razdoblje da nema plusića, a vi ste mladi, zdravi i sve ispada savršeno. Sorry, ako guram nos gdje mu nije mjesto, ali morala sam reći što mislim. Ajme tintin, pa ti bi mogla svaki tren! I curka je već tako velika. Baš se veselim zbog tebe što ćeš ubrzo imati tu svoju malu štrucu u rukama. Snjeguljice, čestitam na novoj tituli! Dal ti se sad trebamo obraćati sa Vi kad si postala faca? Malo se šalim ... ovo je stvarno uspjeh i divim se ljudima koji imaju volje i želje raditi na sebi (ja sam VSS i nema šanse da bi se ponovno primila knjige . Jedino ću ponovno učiti sa svojom dječicom one osnovne stvari, a ove komplicirane me više neće vidjeti). Za LH trakice je dobro da se pišaju od 13 do 20h. Ja sam ih isto nakon posla piškila ... iako je to obično bilo između 17 i 18h. Tinast, sad više akcije i bit će rezultata. Draga Andy, baš mi je drago da si se malo još javila. Nadam se da si mi svakim danom sve bolje i bolje. Dal ćeš moći na snimanje? Opet te neću moći gledati jer sam na poslu. No, ako stave na YouTube snimku, obavezno javi. Draga moja Perlice, kako si mi ti? Dal si se opustila što? Vucice, da znaš da ti zavidim. Ja sam tako htjela nakon plusića skakati od sreće i da MM bude odmah veseo s menom i da se možemo odmah povjeriti najbližima, no kod mene se svašta izdešavalo tako da od kad se pojavio plusić samo smo bili u strahu dal će tamniti ili ne, MM mi je bio oprezan i stalno govorio da se ne veselim prerano, a roditeljima ne želimo davati lažnu nadu pa im još uvijek nismo ništa rekli (kako sad stoji vjerojatno ćemo reći za Uskrs kad ću ja već biti 15 tt). A tako sam željela biti bezbrižna i jednostavno sretna zbog te dvije slatke crtice. Baš kao ti ... tako da znaš da ti zavidim.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 9:45:52
|
|
|
|
vucica
|
Pinky i mene je jako strah, i kada sam jucer vidjela dvije crtice i pokazala MM nismo mogli vjerovat, izgledalo je predobro da bi bilo stvarno, i bas je on rekao kako mu padaju na pamet scene iz filmova kada se par veseli i skace od srece kada ugledaju plus, a mi tako nismo mogli jer nismo vjerovali. ipak, kada je dosao s posla donesao mi je ruzu i nekako smo poceli vjerovati da je to stvarno i da cemo dobiti bebicu. iako me je strah moguceg loseg ishoda najradije bi rekla cijeloj obitelji jer smo dosta povezani, ali strah me da oni nebi mogli drzati jezik za zubima pa bi ta informacija mogla doci i do moga posla a to nikako ne zelim za sad.. razumijem tebe i TM zasto ste odlucili nikome ne reci, vjerojatno bih i ja odlucila isto da sam prosla sve sto i ti, i mogu si zamisliti da ti nije lako drzati u sebi, meni je jucer bilo bas tesko jer sam morala jednoj prijateljici nesto slagati bas zato jer ne zelim jos reci za trudnocu, cijelo vrijeme me to proganja. drzi mi se draga andydea svaka cast koliko se angaziras oko ovih tema, i koliko si vec svojim savjetima pomogla brojnim trudnicama i mamama koje te imaju priliku gledati i citati, stvarno za pohvalu
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 9:46:57
|
|
|
|
supergirlzg
|
ma, nije Pinky :( danas opet jace krvarenje :( a sutra treba doci menga, tako da mi se cini da nis od toga. plus danas je deseti dan nakon ovulacije, mozda mi treba progesterona :(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 10:06:27
|
|
|
|
sremica
|
hvala ti!!!išla sam u petrovu.dijagnoza je ashhenozoospermia(pet milijona pokretnih)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 10:25:53
|
|
|
|
sremica
|
Čestitke od srca VUČICE
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 10:28:25
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hvala na čestitkama! Pinky nema potrebe da me vikate! Neka si mi i dalje tikamo! Tintin da, možda je kod mene postojala ta kočnica, sad sam to riješila pa će se možda lakše uloviti! Iako, kad smo radili na 1. bebi isto sam davala ispite, hm... Neka, idemo dalje! Vucica ja sam pri Sveučilištu J. Dobrile u Puli.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 13.3.2014 10:41:21
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga supergirl, nije mi jasno zašto nisi dobila da piješ neki umjetni progesteron (Dufiće ili Utriće) nakon O? To bi ti pomoglo da održi progesteron na poželjnoj razini i vjerojatno bi se to tvoje krvarenje i spotting smanjili, a možda ih ni nebi bilo. Uh ... ne znam ... voljela bi ti nekako pomoći, ali ne znam kako.
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!