|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
6.3.2014 21:13:56   
lili22
Majo strogo mirovat znaci lezat znaci samo lezat i dizat se samo za u wc ako i to. A mirovat znaci ne dizat tesko, ne setat puno, ne stajat puno, cuvat se od naglih pokreta, ako radis iskoristit svaki trenutak za odmorit, a ako ti je posal fizicki naporan mozda i uzet bolovanje. Sad ovisi sto ti je dr reka. Virujen da nema potrebe da strogo mirujes.

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu maja42)
Neposredna veza do poruke: 226
6.3.2014 23:20:51   
daxy
Večer. user posted image

majo mislim da ne moraš strogo mirovati,samo se nemoj puno naprezat i radit teške poslove. Ako nisi imala krvarenja,mislim da nemaš baš nikakvog razloga za brigu. Odmaraj,malo prošetaj i mazi bušicu.

supergirlzg vidiš da si nepotrebno brinula. Sad ti preostaje samo čekati dan D. user posted image user posted image user posted image

leonee draga,samo ti uhvati muža čim stigneš.

winkice žao mi je zbog user posted image Javi kako je prošao HSG. Ma sad će sve krenuti na bolje. Drž mi se!
Sretno sutra na stručnom! user posted image user posted image

ssunny dobrodošla! user posted image

snjegiljice ne brini,takve stvari se događaju. Da ti bude lakše moja prija je umočila krivu stranu testa do prave oznake. I tako 2 testa. user posted image user posted image Naravno i kontrolna i testna linija se razmeljala po testu,pa nije znala jel to točan test ili ne. Onda kad sam joj donila 3. test kaže mi da neće moć skupit toliko urina,a ja pukla od smija kad sam skužila šta je napravila. user posted image user posted image Onda kad je skužila šta je napravila i ona se smijala sa mnom.

lili nestrpljivice jedna. Ja ne volim radit test prije dana kad trebam dobit user posted image jer mislim da mi je bolje ne znat u slučaju biokemijske. To mora da je strašno ružan osjećaj. user posted image Ovako živim u nadi i dobro mi je.

Pinky hvala ti za trudnićku prašinu. Nadam se da je upalila ta čarolija.
Razumijem kako si ljuta,ja sam imala sličnih iskustava. Al uspjela sam si naći automehaničara kojem vjerujem i koji me nikad nije zeznia.

perlice tko te može odbit kad tako tražiš,pa evo;

Moj simptom je izostanak simptoma. user posted image
Osjećam laganu mučninu,al opet se ponavljam tako mi je svaki mjesec poslije O. Spotinga nigdje na vidiku,što je divno jer uživam u seksu s MM bez ustručavanja,nelagode i straha. Apetit mi je isti kao uvijek,nema bolnih ni osjetljivih grudi. Probadanje u donjem dijelu trbuha koje sam osjećala poslije O je prestalo. Probava me kao i uvijek pred M malo zeza. Možda malo češće piškim,al prije nisam obraćala pažnju na to koliko idem na wc,pa može biti da mi se čini. Boli me donji dio leđa kad se umorim,al i to je redovita pojava kod mene,pa...

Eto,to su svi učestali simptomi koji su kod mene izostali. user posted image
Jedino BT ukazuje da je možda nešto drukčije nego prije. user posted image user posted image user posted image
Test ću radit 10og ili 11og. Navijajte! user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 6.3.2014 23:23:29 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu maja42)
Neposredna veza do poruke: 227
7.3.2014 7:24:34   
vucica
daxy navijamo svi naravno, uh ja sam sinoc imala osjecaj da su se ujutro probuditi i procuriti, za sad nisam da bar tako i ostane. inace nemam nekih pms simptoma, tek kad procurim pocne me malo boliti taj prvi dan, drugi dan bude sve ok.
imam dosta oskudnu M, da ne mjenjam uloske radi higijene mogla bi izdrzati i s jednim dnevno, znate li, da li oskudnija M ukazuje na neke probleme? kada sam pitala G i rekla mu da mi u prosjeku traje 4 dana, prva dva bude crveno a druga dva ili tri dana bude vecinom samo smedje i oskudno, on mi je rekao da nema veze, da svaka zena ima drugaciju M i da dok god ona dolazi redovito ne bi trebalo ukazivati na neki problem.
sta vi mislite o tome?

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 228
7.3.2014 8:48:40   
supergirlzg
daxy, drzim fige, kod mene je isto tak- nikakvi simptomi (jupi!). vidjet cemo za tjedan dana.. kaj je s kavom u zagrebu?

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 229
7.3.2014 8:57:35   
syringa
pozdrav curice!
da vas brzinski pozdravim. user posted image
u velikoj sam gužvi pa ne stignem ništa. user posted image
danas mi je 25dc i 9dpo što mislite da li je još uvijek prerano da napravim test?
kad se najranije može raditi??? puknut ću po šavovima od nestrpljenja. user posted image
svima puuuuuuno dobrih vibracija! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 230
7.3.2014 9:03:28   
perlica55
Jutro cure user posted image
Daxy draga, nadam se da je onaj spotting
bio znak implantacije!! user posted image user posted image
Joj pa kak misliš da mi izdržimo do 10-og user posted image
držim fige...
Majo, cure su sve napisale. Ak se dobro
osjećaš, ne moraš ležati. Obavljaj sve kao i
do sada, nemoj se umarati i forsirati i sve bude ok!
Ostale cure, piški li koja uskoro??
Ja i dalje mjerim BT, al nema akcije..
MM je opet na putu, stiže u pon ili uto.
Ak bude situacija ovakva, budemo nakon user posted image
krenuli u akciju user posted image znači da na
idućoj listi ne budem štrikala user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 231
7.3.2014 9:06:53   
perlica55
Syringa draga, pričekaj barem 12dpo,
koristi prvi urin i osjetljiv testić, pa nam javi user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 232
7.3.2014 9:09:07   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image daxy - 09.03.
user posted image tinast - 10.03.
user posted image vucica - 11.03.
user posted image syringa - 12.03.
user posted image supergirlzg - 14.03.
user posted image cosak - 17.03.
user posted image saki84 - 18.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image lili22 - 31.03.
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 233
7.3.2014 9:32:18   
lili22
syringa slazen se sa perlicon jos je rano samo ces se nepotrbno nervirat, strpi se barem do 12DPO, jasan u drugoj trudnoci radila 11DPO i bila je jako jako svijetla crtica,
ali mislin da je ipak bolje cekat baren 12DPO

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 234
7.3.2014 9:32:58   
PinkyFunkyBirdy
Bokić drage moje trudilice i trudnice! user posted image

Maja, samo se nemoj naprezati i osluškuj svoje tijelo ... kad te nešto boli ili osjetiš umor, sjedni ili legni i odmori malo. Sve će biti ok. user posted image

Draga Supergirl, odlično za folikule! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daxy moja draga, navijam i dalje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vucica, kud bi ti već procurila? user posted image Još je prerano! A za mengu ti je gin dobro rekao. Svaka od nas je drugačija tako da ti je to sasvim normalno. user posted image

Draga syringa, pa kakav testić prije 12 dpo? Baš si nestrpljivica. user posted image user posted image user posted image Izdrži još malo. user posted image

Joj, Perlice baš se veselim da se vraćate u akciju! user posted image user posted image user posted image Hoće ti TM ponavljati S-gram?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 235
7.3.2014 9:47:06   
Pumba
Syringa slažem se sa Perlicom, čekaj barem do 12DPO, onda čekamo da nam javiš da si vidjeli veeeeliki user posted image user posted image user posted image user posted image Ne budi nestrpljivica user posted image

Daxy ti si nama trudna i gotovo, ti simptomi su od čovjeka do čovjeka... većina mojih dragih i bliskih cura, prijateljica, susjeda ili članica obitelji nisu ama baš nikakve simptome imale sve dok nisu vidjele user posted image i to 10-15 dana iza očekivane user posted image Draga želimo još trudnica ovdje, pa molim lijepo da se staviš user posted image

Perlice jaaaaaako mi je drago da si idući mjesec na listu, onako kako treba!!! user posted image Baš si mi falila... superiška... i neka vam bude dobitan, odmah prvo pa muško, hehehehe user posted image Ima li što novosti s tatom?

winkice javi nam kako je prošao HSG, žao mi je što te sve to skupa snašlo user posted image Bit će bebica nakon što se jajnici lijepo propuhaju user posted image

supergirlzg user posted image super da je sve ok sada... jedino nam čekanje preostaje user posted image Nemoj brinuti bzvz... e i ja sam se prijavila na spot be, što sada trebam? malkice mi je nejasno sve skupa tamo user posted image

kako su nam naše trudnice?... javljajte nam simptome, pinky, dacana, maja42, andy, elle1 I jako me zanimaju reakcije vaših doma, to nam isto javite kad im kažete da ćete imati bebu! user posted image
CURKE BITI ĆETE MAMEEEEE BRZOOOOO!!!!!!!
DIIIIVNOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image

vucica ne znam ti točno koliko je ili nije dobro imati oskudu ili obilnu M ... moja je prva dva dana poprilično obilna, ali onda zadnja 2-3 tek malo ima... 4-5 dana mi traje. Nikad nisam razmišljala pretjerano o tome... vjerujem da nemaš razloga za brigu! Želim ti bebicu već ovaj mjesec, navijamo za user posted image user posted image

ssunny welcome to the club... i čim prije nam postala ponosna okruglica user posted image user posted image

maja42 ništa ti ne brini, sigurna sam da će sve biti odlično! Za 9 dana ćeš ti nama ovjde napisati kako malo srčeko kuca ko veliko user posted image

pinky znam točno kako ti je.. tako su i mene jednom zeznuli automehaničari, ali nažalost ne u mom gradu pa nisam mogla adekvatno reagirati... bilo pa prošlo, ali ovi moji kod kojih idem znaju da nema šale, ne prolazi im to "žena je" kod mene... uf, vjerojatno bi me mogli jednom zeznut ali ne i drugi put... tako sam osjetljiva na te diskriminacije bilo koje vrste, grizem na te stvari user posted image Ne daj seeeee!!! user posted image Jesi svjesna da si trudna? Ono stvarno trudna??! user posted image

Leonee uhvati dragoga i ne puštaj ga user posted image SRETNOOOO u akciji user posted image

Snjeguljice sve je to normalno... ništa ti ne brini i nema apsolutno nikakve potrebe za isprikama bilo koje vrste, a najmanje ovdje s nama... luda si bleso user posted image Bit će plus već sljedeći mjesec, samo se trudite... da E napokon dobije braca ili seku user posted image

Ljubim vas sve po redu trudilice i TRUDNICE moje user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 236
7.3.2014 10:02:14   
supergirlzg
Pumba, ajde mi posalji na PM kak se zoves na spotBe, pa cu te pozvati direktno na nas spot :) za cure koje isto zele nek mi posalju email adresu na PM, pa cu im poslati pozivnicu. tako je najjednostavnije:)

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 237
7.3.2014 10:11:43   
vucica
ma ja nebi procurila jos godinu dana najradije user posted image sinoc sam malo kao osjetila zatezanje u lijevom jajniku pa sam zato pomislila da mozda danas bude na 25-i DC, jer nekada (rijetko) mi zna doci i 25-i dan vec.
za sad je sve pod kontrolom, mada sam vec par puta isla na wc gledati jer ima sta, uzas, mislim da je najgore to iscekivanje nekoliko dana prije!
zelim vam svima nedolazak prokletnice, iš iš!

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 238
7.3.2014 10:14:10   
vucica
cure ja sam plava pa ne kuzim sta je to spot user posted image user posted image

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 239
7.3.2014 10:33:26   
supergirlzg
vucice, nisi plava, nego je to nesto novo sto isprobavamo :) tako da ni ne mozes znati.. to je novi social network koji je potpuno zasticen, i mislile smo tamo otvoriti grupu (koja se tamo zove spot) da mozemo pisati neke stvari i postati recimo slike koje ne mogu svi citati. to ti je to :)

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 240
7.3.2014 11:04:58   
daxy
Jutro cure.

Ajde mi pomozite,ja ne znam šta da kažem MM. Jutros sam izmjerila BT (koja je bila 36.8) i otišla u wc,kad sam se vratila on je već stresa toplomjer i kaže: Nisi dobro izmjerila temperaturu,sad mjeri ponovo. user posted image Eto toliko je zagriza da prati moju BT koliko i ja. Učinila sam šta je tražia i temp je bila još niža (36.6). U tren je izmislia 3 razloga zašto je pala. Jedan slatki urnebesno smiješan je da se 2 dana nismo seksali pa sam bila napaljena i zato sam bila vruća 37.1 pa kad smo sinoć to napravili više nisam napaljena i sad je 36.8. user posted image user posted image
Realno gledano moguće je da mi je BT bila toliko visoka jer sam radila 2 noćne za redom,a prije toga 2 dana nisam spavala u svom krevetu,bili smo 2 dana kod kumova. To sve može utjecati na BT i to sam mu lijepo objasnila,pa je bio zadovoljan.

Ja ne bih htjela da mi se puno razočara ako ne bude ništa. user posted image
Drago mi je da je angažiran oko tih stvari,al ne bih voljela da ovako pretjera.

perlice jedva čekam vidit tvoj nick na listi bez ovog štirkanja! user posted image user posted image

supergirlzg ja sam sad na mobitelu,al prijavim se kad budem na laptopu.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 241
7.3.2014 11:07:12   
daxy
Poslalo mi post 2 puta,samo ću uredit ovaj drugi.

Supergirlzg ja ne živim u zg,ako si mislila da popijemo kavu. user posted image
To mi je daleko...

< Poruku je uredio daxy -- 7.3.2014 11:17:40 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 242
7.3.2014 11:39:55   
vucica
supergirlzg hvala na objasnjenju, mada ja stvarno jesam plava user posted image user posted image
daxy tebi ja ne mogu pomoci jer se ne kuzim u mjerenje BT, htjela sam ja zapoceti sa time, i trazim toplomjer po kuci nema ga, kad ono moj pametni M ga je bacioooo jer je od nekoga cuo da su zivini toplomjeri stetni, i potpuno ispravan toplomjer on je bacio, al sam bila ljuta..novi jos nisam kupila tako da nista od mjeranja dok ne kupim novi, sta rec..

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 243
7.3.2014 12:05:34   
perlica55
Pinky draga, MM ima još jednu bočucu
Biastin popiti, pa ide na kontrolu za cca 20 dana.
Javim vam rezultate, al se ne nadam previše..
Kad dobijem nalaz, budem otišla kod G,
citala sam da M mogu uzimati Klomifen
za povećanje br spermija, a vitaminčeke
za brzinu, tak da imamo nekakvih planova,
jer MPO još uvijek ne dolazi u obzir, zbog
naših staraca..
Tata je malo bolje, nema više kanilu, pa mu
je lakše, hrani se na sondu idalje. Za cca
10-ak dana bi mu trebali sondu dignuti,
tak da krene jest samostalno.
Kući bi mogao za 20-ak dana, ak bude sve pp
planu..

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 244
7.3.2014 12:14:33   
perlica55
Daxy sada sam vidjela graf user posted image
Nadam se da će se ujutro tempica vratiti gdje je
bila jučer user posted image još uvijek je
dosta visoka, tak da se ne nerviraš nepotrebno.
Ti si nam user posted image dok se ne pokaže
user posted image uostalom nek dođe, al
krajem godine user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 245
7.3.2014 12:20:53   
syringa
drage, hvala na savijetu, koji nisam poslušala. user posted image
ipak sam pišnula, nisam mogla izdržati. bio je to napad znatiželje.
iiiiiiiiiiiii ništa. negativno.
ali, ne prihvačam taj rezultat jer danas je 8.ili9.dpo pa smatram da sam uranila.
trbuh me boli kao da ću dobit svaki tren, napuhnuta sam i jučer mi je smrdilo neko meso i bilo mi odbojno tak da ipak mislim da možda user posted image
hcg se počne proizvoditi valjda od implantacije kak sam shvatila. user posted image
čekati ću ponedjeljak možda i utorak. ako izdržim, a sad već znam da neću! user posted image
svima big hug! letim dalje.

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 246
7.3.2014 12:33:20   
lili22
srynga i ja san ti ista takva, nestrpljivica! user posted image user posted image user posted image
ali ne brini stvarno je pre pre rano tako da ima nade, i 12DPO je rano, ali ko bi ceka vise!!!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio lili22 -- 7.3.2014 12:34:48 >

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 247
7.3.2014 12:58:28   
PinkyFunkyBirdy
Pumbice moja draga, ne, ja još uvijek nisam stvarno svjesna da sam trudna. user posted image To je tamo netko rekao, nekakva trakica je imala dvije crtice, nekakvi brojčeki su se pokazali iz krvi, nekakvo malo srčeko kuca, ali jedino čega sam svjesna da mi je želudac stalno u nekom grču i stoji u grlu i da sam žedna non-stop. user posted image Eto, i kako da budem svjesna? user posted image

Draga daxy, tvoja tempica je još uvijek visoka i ne vidim razloga za brigu. user posted image Pa i moja je bila uglavnom oko 36,8 pa je malo skočila, pa se opet spustila. Vidi moj graf. Mislim da je vjerojatno utjecalo na tempicu to što imaš takvo radno vrijeme, ali stvarno je 36,8 još sasvim solidna temperatura. Navijam i dalje jer ti si nam ovaj ciklus trudnica i ne želim ni čuti za išta drugo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znači, draga Perlice da za 20-tak dana od tebe očekujemo samo lijepe vijesti. user posted image Ovo za muške i Klomifen čujem prvi put. user posted image No, bitno da imate neki plan jer najgore je stajati na mjestu pogotovo nakon toliko vremena. Znaš da ti od srca želim sve naj, naj, najbolje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Syringa će dobiti po turu jer ne sluša savjete! user posted image Pa naravno da je minus! Pa ženo, rano je. Baš si nestrpljivica. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 248
7.3.2014 13:14:28   
Pumba
supergirlzg poslala sam ti PM user posted image

pinky moja vjerujem ti... to mi je sve nekako nevjerojatno, ono postaješ mama, nakon toliko muke, želja, snova, problema, plača, čekanja, nadanja, molitvi, tableta, mjerenja, trakica, čajeva... uf! I ONDA DOĐE ODJEDNOM... samo tako user posted image Koja sreća. Ja ne bi vjerovala u svoj plus da ga sada ugledam, sigurno bi bila u nevjerici i sumnjala u vlastite oči garant!

Daxy ta temp ništa ne znači, ti si naš PUPO! user posted image Menga će na kraju godine, dobro Perlica kaže user posted image

Perlice super da se tata polako oporavlja... kroz svašta je jadničak prošao ali bude to sve super na kraju... treba vjerovati samo! Nek tu sondu makne pa će biti lakše kad doma dođe... user posted image

Syringa stvarno ćeš dobiti po turu, prerano je ludice jedna user posted image Neka još malo, pa ćeš ugledati svoj user posted image NAVIJAMOOOO!!!! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 249
7.3.2014 13:38:02   
vucica
Pinky jel bi htjela napisati da li to prirodno ostvarena trudnoca, i koliko dugo se trudite, nisam u toku a bas me zanima jer je to velika nada za sve nas. vjerujem da ni sama nisi u potpunosti svjesna, jako mi je drago radi tebe

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!