Pumba
|
Syringa slažem se sa Perlicom, čekaj barem do 12DPO, onda čekamo da nam javiš da si vidjeli veeeeliki Ne budi nestrpljivica Daxy ti si nama trudna i gotovo, ti simptomi su od čovjeka do čovjeka... većina mojih dragih i bliskih cura, prijateljica, susjeda ili članica obitelji nisu ama baš nikakve simptome imale sve dok nisu vidjele i to 10-15 dana iza očekivane Draga želimo još trudnica ovdje, pa molim lijepo da se staviš Perlice jaaaaaako mi je drago da si idući mjesec na listu, onako kako treba!!! Baš si mi falila... superiška... i neka vam bude dobitan, odmah prvo pa muško, hehehehe Ima li što novosti s tatom? winkice javi nam kako je prošao HSG, žao mi je što te sve to skupa snašlo Bit će bebica nakon što se jajnici lijepo propuhaju supergirlzg super da je sve ok sada... jedino nam čekanje preostaje Nemoj brinuti bzvz... e i ja sam se prijavila na spot be, što sada trebam? malkice mi je nejasno sve skupa tamo kako su nam naše trudnice?... javljajte nam simptome, pinky, dacana, maja42, andy, elle1 I jako me zanimaju reakcije vaših doma, to nam isto javite kad im kažete da ćete imati bebu! CURKE BITI ĆETE MAMEEEEE BRZOOOOO!!!!!!! DIIIIVNOOOOOO vucica ne znam ti točno koliko je ili nije dobro imati oskudu ili obilnu M ... moja je prva dva dana poprilično obilna, ali onda zadnja 2-3 tek malo ima... 4-5 dana mi traje. Nikad nisam razmišljala pretjerano o tome... vjerujem da nemaš razloga za brigu! Želim ti bebicu već ovaj mjesec, navijamo za ssunny welcome to the club... i čim prije nam postala ponosna okruglica maja42 ništa ti ne brini, sigurna sam da će sve biti odlično! Za 9 dana ćeš ti nama ovjde napisati kako malo srčeko kuca ko veliko pinky znam točno kako ti je.. tako su i mene jednom zeznuli automehaničari, ali nažalost ne u mom gradu pa nisam mogla adekvatno reagirati... bilo pa prošlo, ali ovi moji kod kojih idem znaju da nema šale, ne prolazi im to "žena je" kod mene... uf, vjerojatno bi me mogli jednom zeznut ali ne i drugi put... tako sam osjetljiva na te diskriminacije bilo koje vrste, grizem na te stvari Ne daj seeeee!!! Jesi svjesna da si trudna? Ono stvarno trudna??! Leonee uhvati dragoga i ne puštaj ga SRETNOOOO u akciji Snjeguljice sve je to normalno... ništa ti ne brini i nema apsolutno nikakve potrebe za isprikama bilo koje vrste, a najmanje ovdje s nama... luda si bleso Bit će plus već sljedeći mjesec, samo se trudite... da E napokon dobije braca ili seku Ljubim vas sve po redu trudilice i TRUDNICE moje