Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 30.11.2013 21:51:31
|
|
|
|
daxy
|
Hej,curke. Kako ste mi? Ja se vratila doma. Bili smo malo u prirodi,MM i ja. Super nam je bilo. Pala je i akcija. Sad kad sam došla doma primjetila sam eggwhite sluz. Jaaaako rastezljivu. Mislim da smo ovaj mjesec baš pogodili akciju! Danas sam osjetila laganu bol na lijevoj strani koja se protezala prema maternici. Jel moguće da je to znak ovulacije? To bi bilo čudo jer ne osjetim te O nikako... Moram vam reći da sam jako sretna i super nam je bilo. Sad samo čekamo dan D. ikaaa pa to su super vijesti! Jedva čekam ponedjeljak da nam javis još dobrih vijesti! farah jesi potrošila sve novce? kisice perlice ma moram ga malo mučit. Odmarat će poslije O. Lijepo se provedite,treba izdržat tu apstinenciju. Svima vam šaljem
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 30.11.2013 21:54:56
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: nadamse - 03.12. bebac24 - 04.12. Snjeguljica_83 - 08.12. lelaluna - 11.12. sandra 999 - 11.12. syringa - 12.12. eternity - 12.12. mali andeo - 12.12. anamiha - 13.12 daxy - 14.12. Farah 00 - 16.12. perlica55 - 18.12. nelly. - 18.12. malena 35 - 23.12. *Katarina* - 27.12. ikaaa - 31.12 ? Fiona0802 - 31.12. ? PinkyFunkyBirdy - 31.12. ?
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 1.12.2013 0:06:00
|
|
|
|
kisica
|
Hejić curke moje, eto nas..gledam samu sebe i čudim se kolikiiii trbuh imam..želim vam od srca da vam ovaj Božićni mjesec donese ovako velike trbuhe (naravno ne od jela, nego od bebica). Daxy super za lijepo proveden dan i super za akciju. Sad čekamo brojimo i navijamo da vidimo plusić iz aviona. Cecilije i dalje nema, kao ni vijesti o njoj. Baš me to žalosti sada pomalo. Bilo bi mi jako drago da uživa u radosnoj vijesti, ali ova šutnja me baš plaši pomalo. Bucika, bebac, Jasmina - gdje ste nam curke? Kako ste? Pinky mila šaljemo ti velikeee pozdrave. Ika - kako to ide kod tebe, kad bi mogli znati dan za testić? Vidim da ti stoji zadnji dan ovog mjeseca, pa me zanima.
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 1.12.2013 7:45:09
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro, cure! Evo bas sam pregldala sve pojmove iy mog sna u sanjarici. NIje dobro! Skoro nista! Krv, porod.. m aod reda sve! Neka bolest, brige, problemi, smrt u obitelji, pa cak i novost. Mislim ybilja! Sve vas lijepo poydravljam i zelim da prosinac zapocne jednim i Idemo, cure! Navijam za zas! Puse!!!
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 1.12.2013 10:51:55
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice draga, nemoj se opteretiti snom.. Nisi uopće trebala gledati u sanjaricu.. Joj nadam se da će biti sve dobro... Daxy mila za akciju u prirodi Dobro vas murjaci nisu uhapsili To ti je vjerojatno O.. Ja je osjetim uvijek, puka me jajnik i kad ustanem imam osjećaj da će mi "sve ispasti kroz rupu" ahahahaha jesam objasnila Farah, kak je bilo?? Jeste se nakupovali?? E da, i što se tiče apst. od akcije, uopće mi ne pada teško.. Iskreno, nisam vam je nešto posebno ovisna o akciji.... Pogotovo nakon O pred M, želja mi je jednaka nuli... Ovo sam napisala najiskrenije... U prvom dijelu ciklusa baš imam i volju i želju, al pred kraj ciklusa, nekak nestaje.. Takva sam cijeli život, ne samo od kada radimo na
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 1.12.2013 13:51:22
|
|
|
|
ikaaa
|
evo i mene malo....evo ručali...lijepi je dan vani pa ćemo ja i mm malo u prirodu da uhvatimo zraka.... a što se tiče mene malo me janici pikaju.... ali ne stalno samo na momente.... kisica ja čekam radosnu vijest 19/20.12---ali neznam kad će mi ginić reći da vadim betu...prošli puta sam ju vadila 6 dana prije.... tako da ću sve znati kad mi naprave trasver..... valjda ...ali nema veze bitno je da se ja dobro držim i da sam sva nekako vesela..iskreno mislila sam da ću samo plakati od tolikih hormona ali ispostavilo se drugačije barem za sad... perlice tako ti je meni želja za keksićem isti slučaj...ali sad ovaj ciklus kako si dajem pikalice želja je velika a ne smijemo ...ali dobro bitno je da se moje bebice prime...sutra opet na f-metriju...pa vam se javim.....
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2013 15:10:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 1.12.2013 16:11:54
|
|
|
|
daxy
|
kisice mislim da mogu službeno objavit da ti svi mi zavidimo na trbuhu. O kilama ne razmišljam puno,al to je oblina koju priželjkujem. perlice ne dolazi murija tamo Zapravo,samo uski krug ljudi ima pristup tom mjestu,tako da smo bili sami daleko od grada. Uz vatricu. Mjesto kao stvoreno za pravit bebu. ikaaa lijepo se provedite. katarina ja isto jedva čekam uzgojit trbušinu. Iste smo građe,kruškolika linija. Ja imam 1,65 i negdje oko 60 kg. Nekad dođem i do 65,al ne vidi se puno na meni kad se to lijepo rasporedi. Sad se bojim da sam opet pala ispod 60. ,a ta kilaža mi ružno stoji. Izgledam previše mršavo (po mojim nekim standardima) ,a najviše odu cike i guze... Ništa,morat ću malo više papati sad za blagdane. Ne znam ni ja gdje je to lijepo vrijeme. Ovdje puše i pada.
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 1.12.2013 17:39:11
|
|
|
|
kisica
|
Snjeguljice vidim da je i tebe san doslovno zastrašio čim si kopala značenja, ali opet u tome ti nemora biti baš ništa. Perlice kako si ti, sve nas pitaš kako smo, a od tebe ništa. Što se tiče tvoje želje, ja ti isto prije nekako pred mengu nikad nisam imala volje. A sad da ne govorim, mislim da je mm lud već. Ika – ajde onda jedva čekam to sve. Samo nek to prođe, pa ćemo brojati i navijati. Katarina – da, da…lijepo je kad si trudan i imaš ogroman trbuh, sjedneš na wc da se popiškiš pa zoveš muža da te digne..lol…ili se sagneš da opereš kosu pa te pokoči…Jutros smo ti mm i ja imali takav razgovor, tj.on je surfao u kuhinji, a ja sam ležala sa malim još i osječam kako me koči, a moram piškiti..i ja ti lijepo „O dragi, ja moram u wc..dođi da se podignem..“ a on ti surfa i ništa. Ja probam lijevo, neide, ja desno neide..i onda „Dragi, ja ću piškit u krevet“ da vidiš al je doletio..hehe..samo da dobijete te plusiće a onda ćemo o lijepim trudničkim zgodama… Daxy – od srca ti želim ovakooo vejiiiki trbuh sa bebicom unutra, može i sa dvije..samo da dobijete svoje paketiće.
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 1.12.2013 17:49:51
|
|
|
|
kisica
|
picture share Ovo smo sada :) online photo sharing I od srca vam želim da već od ovog mjeseca krenete mojim putem, da dobijete plusiće sve i jedna, i da vam trbuh bude još i veći od moga jer ste to zaslužile.
< Poruku je uredio kisica -- 1.12.2013 17:53:42 >
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 1.12.2013 18:47:38
|
|
|
|
perlica55
|
Ikaa draga, sretno sutra na f-metriji.. Javi nak kak je prošlo.. Nisam upratila koju vrstu MPO-a ćete koristiti ovaj put?! Pa nam i to javi.. Kisica, pa ti si nam jaaakoo zgodna trudnica.. Nisi se udebljala ništa, samo je trbuh narasto MM i ja bili na Malsimiru pogledat tekmu, pa otišli na ručak.. Sada čekam da mi dođe curka koja me depilira.. Sutra sam kod G na F-metriji, pa moram imati finu frizuricu, ne?! Javim vam sutra predveče kakvo je stanje.. Eto, kiss za sve trudilice i trudnicu..
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 1.12.2013 23:01:42
|
|
|
|
Farah 00
|
kisice pa ti si jedna jako lijepa i zgodna trudnica, samo ti stomak narastao, bas si preslatka trudnica daxy bravo za akciju u prirodi, samo kako vam nije bilo hladno, kad kazes da puse i pada, sigurno vas je vatrica ugrijala i naravno ljubav Ja sam danas kupila novo ski odjelo za skijanje, a zaista se nadam da necu moci skijati ove zime, nego cu ugledati i samo fino setati u njemu da mi bude toplo.... Ne bi ga ja ni kupovala, nego me MM nagovorio, bila dnevna akcija u intersportu 30%. Perlice, ikaaa sretno na F-metriji sutra . Perlice kakava je frizurica ispala
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 2.12.2013 7:28:53
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Cure, pozdrav! Kisica, nisam te tako zamisljala. Pri tom mislim da sam mislila da si crnka ili brineta, ne plavusa. Najozbiljnije. Trbuh ti dobro stoji. Samo trbuh te odaje da si trudnica! Takva sam i ja bila. S tim da sam uvijek usporedjivala trbuhe drugih trudnica sa svojim i uvijek je moj bio manji od njihovog, a bile smo u istom tjednu trudnoce! Nitko mi nije vjerovao da sam svega 2 tjedna od termina, a tek kad sam jos deset dana produzila..... Zelim ti pravi skolski porod! Istina, bolje ne gledati sanjaricu. Eto, vrag mi nije dao mira jer je bilo dosta detalja koje sam morala skicnuti. Idem se spremati za posao, vrijeme mi je... PUsa svima!!!
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 2.12.2013 7:53:50
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke Farah, nadam se da će ti ski odjelo trebati samo za šetnju Frizurica je savršena Nadamse i bebac, drage moje kakvo je stanje kod vas?? Datumi se opasno bliže.. Držim fige za
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 2.12.2013 8:05:54
|
|
|
|
nadamse
|
Kisice preslatka si Curke moje vještice nema, ali nema ni nikakvih znakova za ništa. Ne znam ni dali da piškim ili sačekam koji dan...jedino me žgaravica sinoć opasno zezala, ali mislim da je to zbog pizze u kasnim satima... Pusa svima, tipkam vam ako dođe do promjena
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 2.12.2013 8:09:22
|
|
|
|
perlica55
|
Nadamse navijam.. Koji ti je dc danas?? Kad inače dolazi najkasnije? Možda da pričekaš datum kad bi inače stigla menga, pa da piškiš testićč... Bilo bi lijepo da ista starta Sada sam se opet Cecilije sjetila Draga, ak nas čitaš, jevi nam se.. Čudno mi da ovoliko dana niš ne pišeš.. Pozdravljam i dragu Lili, kad će imati vremena, nek nam se i ona javi.. Vjerujem da joj je teško, šaljem
< Poruku je uredio perlica55 -- 2.12.2013 8:14:22 >
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 2.12.2013 8:14:14
|
|
|
|
nadamse
|
danas mi je 32 dc, a zna šetati otprilike do 35og... po datumu bi trebala sutra stići... ajme bilo bi super kada bi lista krenula sa ... navijam za svih nas skupa da se još ovaj mjesec preselimo na neki drugi forum
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 2.12.2013 8:15:47
|
|
|
|
perlica55
|
Hajde fino, sada nam napiši točan datum kad ćeš piškiti, tak da te držimo za riječ Joj nadam se da neće doći i da ćeš nam javiti fine vijesti za koji dan
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 2.12.2013 8:20:05
|
|
|
|
nadamse
|
hmmm mislila sam 5.?ili je to predugo? ajme tako sam nestrpljiva...ali nekako me bolucka dole kao da će doći, iako mi to baš nije svojstveno.. inače me boli tek kad dođe vještica ali neću se puno nadati da se ne razočaram opet...
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 2.12.2013 8:25:09
|
|
|
|
syringa
|
jutro drage moje! vidim zanimljiv vikend ste imale. kisice, !!! nadam se da će i nama ostalima narasti takav trbuh. perlice, ikaaa- navijam za vas. sretno i nek bude sve kako treba. daxy- !!!!!!! baš si me nasmijala. bravo, bravo! nadamse- navijam iz petnih žila za . to bi bio krasan početak mjeseca! sretno, draga! kupi testić pa da se sve zajedno veselimo. ostalim trudilicama koje su bile u akciji- želim da po redu kako idu datumi ovaj mjesec slažete . bit će ovo JAKO dobar mjesec. imam hanč!
< Poruku je uredio syringa -- 2.12.2013 8:30:24 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 2.12.2013 8:45:34
|
|
|
|
cecilija
|
Jutro trudilice! Eh, neznam odakle da pocnem... Bila sam u bolnici do prejucer tj. petka... , imala sam autnu uplalu zeludca i dvanaesnika( tj. jos uvije imam).Stanje mi se pogorsalo od onda kad sam se zadnji put javila...povracala sam sto god sam pojela i strasno me bolio zeludac i cijeli trup pa sam zavrsila prvo na zaraznoj pa vinogr.. da, mislim da sam zadnji put pisala da idem po test? I otisla sam onda kod sestre i tamo napravila-negativan...onda sam povracala i skoro se srusila koliko mi je slabo bilo...bila sam na infuziji 2 dana pa strogoj dijeti i jos uvijek..pijem antibiotike jos 2 tjedna, ali osjecam se puno bolje..nemam vise tolike mucnine... Uzas, sto sam prosla...gastrosopiju mi radili 2 puta i ultrazvuk-ostecena mi malo je sluznica stijenke zeluca zbog jake kiseline koju sam imala...otuda bolovi i povracanje... I eto, jos uvijek nisam dobila...dns mi 43dc..ali ne cudim se jer mi vjerojatno dojenje koci ovulaciju...tocno sam osjetila kako sam bila u bolnici i nisam dojila, odmah me jajnici poceli probadati..imala sam stalno sluz promijenjivu..i eto sad cekam da vjestica dode,ma skroz mi je poremecen ovaj ciklus... Sad idem na kontrolu, nisam stigla nista citati, sve vas pozdravljam i citam kasnije kad se vratim! LJubim vas sve!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 2.12.2013 9:03:18
|
|
|
|
anaxx
|
Ajde neka si se javila i neka si bolje, svi smo se već zabrinuli... drži se!
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 2.12.2013 10:14:52
|
|
|
|
perlica55
|
Nadamse držim fige, najdalje 5-og piški Cecilija draga, jaako mi je žao.. Joj, baš si se namučila s povračanjem i ostalim.. Drago mi je da ti je bolje, šaljem
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 2.12.2013 10:52:22
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Cecilija, baš smo se zabrinuli za tebe... Dobro je, neka si nam živa i zdrava.
|
|
RE: Odbrojavanje prosinac 2013. 2.12.2013 11:38:58
|
|
|
|
Farah 00
|
cecilija drago mi je sto si se javila i da ti je sada bolje, mada si prosla te muke po bolnici, ali bitno je da se oporavljas. Big hugić nadamse da ces otvoriti nasu listu sa i tako nam najavis pocetak jako plodnog mjeseca Ja jutros radila i ostale hormone stitne FT3, FT4 i antitjela, nalazi ce biti gotovi u slijedeci ponedjeljak. Trebala mi je ponoviti i TSH, bez obzira sto sam ga radila prije 15 dana, ali ne htjede, kaze ove analize su skupe, ne moze to tek tako.... Htjedoh joj reci pa naravno da znam da su skupe, koliko mi se mjesecno odvaja od plate za zdravstvo vidim svaki put na platnoj listi... A opet pola stvari odem privatno odraditi
|
|
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!