evanoi
|
sminkret, za heklanje! tko zna, možda vam se i ja pridružim u tome nekada davno sam heklala, e, pa, ako bih našla malo vremena i prisjetila se... budemo vidjeli mi dobili za 5 dana cefalexin. nema temperaturu da, i mm rekao to o imunitetu i stavljanju sve u usta... a ni vrijeme ne pomaže. jel je i vama rekla pedica da ne smijete van? nakoliko dugo? ma razumijem ako je vlažno i kišno, bakterije se samo šire, ali ako je bura, i ovak lijepo toplo ko danas... ne kužim zašto ne možemo ići van? baš bih voljela odgovor na to. taaako me mami van. a sad kad se mali štrumfić probudi, ajme kako će biti nemiran jer mora ostat unutra e, da, jesi mu prvo ispumpavala pa špricala ili obrnuto? joj, ja ne mogu zamisliti da mali ne cica noću. mislim, meni bi to itekako odgovaralo , ali on se ne da... 2-3 puta se budi... grrrr... i za puzanje. sad za 2 dana bude ti se i dizao. moj miš je aktivan i brbljav, da, daze. rekla ja da je brbljaviji kad je buban nego inače. jutros ga ostavim sveg skoncentriranog na podu (dekice) s igračkama, odem u wc pola minute, virnem di je - nema ga. a on već na izlazu u hodniku, sjedi ispred vrata i rukicom grebe po njima. ja mu kažem da ne može ići van, a on: dadadadda... baš sam se smijala. brzinac mali. daze, i moj ovih dana s kašicama ko tvoja m. sad sam to povezala i s tim crvenim grlom, možda ga malo smeta. ali tvoja je zdrava, i samo tako nek ostane. nelly, aj hvala za ove namirnice, korisno je znati
|