|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2013.
10.6.2013 12:10:34   
perlica55
Ribice, NE večeras, ak misliš pišnut testić,
obavezno prvom jutarnjom mokraćom. Ipak
je to rana trudnoća user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 326
10.6.2013 12:39:33   
ikaaa
kod mene je stanje kritično imamo osjećaj kao da stižeuser posted image user posted image user posted image vidjet ćemo..
ribice od user posted image ti želim da mi ugledaš dve debele, plave, crvene, veeeelike crtice..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 327
10.6.2013 12:56:12   
RIBICA241
Hvala vam curke moje drage! Ok, valjda ću do jutra izdržati.
Stvarno ne razumijem da nema ama baš nikakvih simptoma, a ni traga user posted image
Još bi i sutra trebala na rtg vratne

Perlice imaš obećanje da neću večerasuser posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 328
10.6.2013 14:51:34   
glagla
Drage moje evo da vam se javim malo....Perlice tako mi je žao šta ti je stigla glupa user posted image ...ali eto kao šta si i sama rekla sljedeći misec imaš dva odbrojavanja...sigurno će biti sriće ...šaljem ti puno user posted image .... Svim curama kojima je stigla user posted image želim više sriće sljedeći misec...ne odustajte,doći će i vaše user posted image . Pinky draga,čitam... pratim sve šta se događa...nadam se da će sve proći u redu...ma pored toliko vitamina i mora bit user posted image . Drži se draga naša Pinky. Malena čestitaj angel i u moje ime...tako mi je drago da je sve prošlo u redu . Kod mene nema ništa novo,povračanje je još tu...sad sam u 23 tj. Al već sam se navikla i ne žalim se...dobila do sad samo 2kg user posted image tako daje to sve ok. Sutra idem na 3d uzv,tako da jedva čekam pa ću vam javit novosti. Drage moje mislim na sve vas i svima vam želim da šta prije ugledate user posted image user posted image . Katarina,Safobi,ikaaa,RIBICA sreeeeeetnooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu RIBICA241)
Neposredna veza do poruke: 329
10.6.2013 15:48:55   
mimag
bok svima,nakon,za mene, dugo vrimena pisem.. od onioh zadnjih razocaranja nisam nista citala ni pratila,pustila sve. odtad se desilo dosta toga,histeroskopija,pa malo mirovanja ,bolova,al sve je to brzo proslo.. i eto dosao novi ciklus sa novim pobjedama :).. sad sam se morala vama obratit jer cu poludit .. trebala bi dobit mengu za dan dva,i kako sam prekjucer povracala i jucer cijeli dan provela u krevetu,danas odlucila napravit test,bez ikakvih ocekivanja,kad ono ugodno iznenadenje,dvije velike crtice,jedna mrvicu samo slabija.. sad sam zbunjena jer trebam dobit za dan dva a vec jje test pokazao pozitivno.. Sad me strah sto ako ne uspije,ako se ne odrzi,u tisucu problema sam sami sa sobom..pomagajte molim vas. Hvala unaprijed! user posted image

Neposredna veza do poruke: 330
10.6.2013 15:56:17   
hkajo
mimag čestitam user posted image user posted image user posted image misli pozitivno,tako je i mene svega strah šta ako ovo,ono najbolje je da se opustiš i ne misliš na to

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu mimag)
Neposredna veza do poruke: 331
10.6.2013 15:59:17   
PinkyFunkyBirdy
Ribice ne smiješ ići na RTG ako si trudna! user posted image Obavezno napravi testić prije toga.

Draga glagla šaljem ti puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mimag, stvarno te dugo nije bilo. Ne se nervirati jer to nikako nije dobro za mrvicu i da ... iskrene čestitke na user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ako ti je crtica toliko vidljiva to samo znači da je sve ok i da se mrvica dobro uhvatila u maminoj buši. user posted image Ako će te smiriti možeš otići vaditi betu te ju ponoviti za 2 dana da vidiš da se pravilno dupla, no ja vjerujem da je sve super. Sad ti preostaje samo da uživaš u svom blaženom stanju, a ja ti želim pravo dosadnu školsku trudnoću. user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu mimag)
Neposredna veza do poruke: 332
10.6.2013 16:05:41   
mamino zlateko
drage moje evo da se javim malo
perlice zao mi je zbog user posted image ,drzi se draga user posted image user posted image
mimag cestitam user posted image

ja bila u subotu na pregledu,trudna 5 tjedana,termin 3.2. 2014.. pobrala sam od male afte i sad imam sve rane i pristeve u ustima,vec 3 dana nisam jela,bila kod dr danas,pa mi prepisala 2 infuzije,posto sam trudnica da mi ne daje antb...nadam se da ce proc..user posted image

< Poruku je uredio mamino zlateko -- 10.6.2013 16:10:42 >

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 333
10.6.2013 16:07:43   
Jasmina19
mimag,cestitamuser posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 334
10.6.2013 16:11:07   
Jasmina19
mamino zlatekouser posted image za malu bebicu.Zao mi je sto si bolesna,nadam se da ce ti brzo biti bolje,cuvaj se!user posted image

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 335
10.6.2013 16:44:52   
mimag
divne ste s tom pozitivnoscu :) ja sam nekako uvijek pesimisticna i iman osjecaj da cu da cu dobit menstruaciju i da ce sve propast,i da se nece odrzat.. huh

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 336
10.6.2013 16:57:32   
hkajo
mamino zlateko čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image termin ti je dan poslije moje 1 godišnjice braka user posted image user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu mimag)
Neposredna veza do poruke: 337
10.6.2013 17:13:16   
Safobi
Curke, navijam za user posted image user posted image , i cestitam onima koje imaju svoje plusice. Kod mene jos nista, nikakvig klasicnog PMSa. Malo me prehlada ulovila. Vec me par dana pika desni jajnik, bole me ledja, i to jaaaaako. Glava me boli zadnjih par dana, navecer me uredno hvata neka glupa mucnina, a jutros mi je bilo tako lose da sam morala sjest i odmorit malo. Zavrtilo mi se dok sam puhala nos user posted image

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 338
10.6.2013 17:21:43   
evanoi
curke, svima želim sreću! ja sam odbrojavala u 2.mj., ali vrlo kratko jer je bebač izašao sam čak 2 tjedna prije :) iznenadio me, a to želim i vama... da što prije zagrlite svoje bebice user posted image

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 339
10.6.2013 17:29:26   
tintin
Mimag cestitam draga pa ti si trudna sto posto, ponovi opet ujutro testic user posted image
Maminozlateko uzivaj u trudnoci i brzo nam ozdravi

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 340
10.6.2013 17:50:25   
perlica55
Glagla javi nam obavezno kako je prošao
pregled. user posted image user posted image za malo kilica user posted image
Mamino zlateko, uzmi propolis za afte. Ak nemaš
pčelara u blizini, pitaj u ljekarni. Meni samo
to pomaže kad ih imam. Čuvaj user posted image
Mimag, čestitam na user posted image i ako ćeš
biti mirnija, poslušaj Pinky pa odi izvaditi
betu da vidiš kak se dupla. Sretnoo

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 341
10.6.2013 22:04:33   
ikaaa
mimag čestitam ti draga od srca.....prva trudnica ovaj mjesec....draga nemoj se nervirati išššš,iššššš loše misli...čestitam ti i šaljem jedan veliki zagrljaj....navijam za veeeeeeeliku betuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drage moje i kod mene konačno dobre vijesti moj prolaktin je konačno nakon godine i pol normalan-normalan mislim za ovulaciju i za konačne pokušaje za user posted image ....user posted image user posted image user posted image JUBILARNA SLATKA BROJKICA OD 392...user posted image user posted image user posted image ..ja i mm još ne možemo vjerovati....nekima će žvučati čudno što se tome veselimo ali eto...konačno i kod mene nešto dobrouser posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 342
   [Brisano sporočilo]
10.6.2013 22:26:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu ikaaa)
  Neposredna veza do poruke: 343
10.6.2013 22:45:24   
tintin
Ikaa bas mi je drago šta je prolaktin dosao na svoje, e sad ces nam postati trudnica, moja prija tek kad je prolaktin dovela u red je zatrudnila, saljem ti bezbroj zagrljaja i da nas ubrzo razveselis.
Katarina draga ma ja sam sigurna da su ti one kapljice krvi bile implantacija pisni ti testic, ako i bude minus nemoj se obeshrabriti mozda je rano ja ti od srca zelim plusic., big hug.
Ja sam vam drage moje skroz bolesna imam febru kasljem.... Živi uzas a danas ovulacija bili smo u akciji bez obzira na sve ali ja mislim da mojim kasljanjem nije uspilo nista ostati user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 344
10.6.2013 23:21:47   
andydea
HY trudilice mojeuser posted image
Čestitam novoj trudnici,user posted image user posted image user posted image -ne brini za slabu crticu i meni je tako bila i za 9mj.došao je na svijet predivan dečkouser posted image ..želim ti školskuuser posted image
Katy -idemo svake godine krajem 6mj.,ne volimo gužve i uživamo u svakoj slobodi i trenutku..kasnije dolaze brige za knjige i pripreme za školicuuser posted image ...možda dođemo i do Dubrovnikauser posted image user posted image user posted image
Drage moje koje uskoro piškite puno vibra vam šaljem..mora barem 4 user posted image  biti i ovaj mjesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MZ čuvaj mrvicu i želim ti što prije da ozdravišuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 345
   [Brisano sporočilo]
10.6.2013 23:22:16   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tintin)
  Neposredna veza do poruke: 346
   [Brisano sporočilo]
10.6.2013 23:23:58   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 347
10.6.2013 23:28:52   
andydea
tintin draga mislim da sam i ja osjetila od jučer ovulaciju....user posted image ..bit ću uz tebe na kraju mjeseca i ne brini prehlada nije ništa umanjila šanse...samo se ti keksaj i lječi...user posted image ..pusa

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 348
11.6.2013 7:38:43   
RIBICA241
Dobro jutro drage moje, evo mene je jučer nagovorio dragi da napravimo test i bio je negativan.

Od user posted image ni traga. Šta da radim???

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 349
11.6.2013 7:47:49   
Safobi
Katarina, kod mene jos nista. I dalje me bolucka jajnik i ledja rasturaju. Samo sto nisam mogla izdrzat pa sam radila testic sinoc. Naravno da je bio - ali tjesim se da je jos rano. I kasno sam ga radila. Ima jos nade... Obavezno nam javi sta kaze tvoj testic kad bude.
Andy, bravo za GO, sad ce se mrvica sigurno primit.
Tintin nema brige, sve ce biti kako treba.
Sve vas volim i vibram za plusiceeeee

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

vaše dijete
njanja

koji je tip? negdje sam čitala da postoje ova 2 tipa:

suradnik=poslušan, prepadne se na prijetnju, slijedi "naredbe" (36%)

izazivač=prkosi, radi po svom, izaziva i traži granice (64%)

Broj svih glasova: 83

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!