|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2013.
7.6.2013 11:26:10   
perlica55
Tintin draga, ima na RR još jedna tvoja veeelllikkka
navijačica, ime joj počinje sa P user posted image  user posted image  user posted image user posted image
Pinky draga, toplo preporučam za pojačanje imuniteta,
Beta Glucans 1,3 - Solgar, oko 220 kn dvije tablete dnevno.
Odlična stvar !! Uz te tablete nema potrebe uzimati ništa drugo user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 276
7.6.2013 11:36:36   
tintin
Pinky mila znam da oces user posted image user posted image
Šta se tiče imuniteta mislim da su ti cure dale dosta savjeta, meni su npr. proizvodi od Solgara najbolji ima i beta glukan mozes vidit cijene na internetu ja pijem njihov prenatal i povećalo mi se željezo a uvik sam imala nisko., draga moja ja sam sigurna da ces se ti toga svega brzo rjesit, grlim.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 277
7.6.2013 11:39:04   
tintin
Perlice draga moja znam da jesi, grlim user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 278
7.6.2013 11:40:25   
tintin
Pinky slažem se s Perlicom Solgar i stvarno nista uz to ti ne treba

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 279
7.6.2013 11:46:06   
Jasmina19
Bas taj od solgara je dosta hvaljen i onaj od transfer pointa.user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 280
7.6.2013 11:57:21   
PinkyFunkyBirdy
Puno vam hvala drage moje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image perlica55 - 11.06.
user posted image *Katarina* - 12.06.
user posted image Safobi - 12.06.
user posted image ikaaa - 14.06.
user posted image hkajo - 17.06.
user posted image winkica - 18.06.
user posted image Jasmina19 - 19.06.
user posted image tintin - 22.06.
user posted image ninich - 22.06.
user posted image tea285 - 27.06.
user posted image crvenkapica123 - 27.06.
user posted image daxy - 29.06.
user posted image andydea - 30.06. ?
user posted image cecilija - 30.06. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 281
7.6.2013 12:09:58   
tea285
Malena žao mi je zbog user posted image bit ce bolje sljedeci mjesec..user posted image user posted image ja navijam zauser posted image
Pinky draga drzi se sve ces ti to prevladat i jednog dana primit u ruke svoju user posted image ..
a sto se tice imuniteta mozes provjerit na KBC Rebru al neznam tocno sta moras imat kakvu uputnicu i to al znam da oni to rade..
A kod mene vam stanje normalno nista posebno user posted image gotova keksica ko u priciuser posted image samo se ceka O i user posted image ako bude..

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 282
7.6.2013 13:56:57   
perlica55
Malena, si zval Anndel? Kak je ona, kak D???
Javi

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 283
7.6.2013 14:23:15   
crvenkapica123
Evo cure i mene da vam se javim.Perlice bas mi je zaouser posted image user posted image ,citala sam stare postove i samo trazila kad ces pisniti test.Pinky,nasmijala si me,odbrojavanje tek u prosincu?Ma sve ce se to rijesiti i prije kraja ljeta,dok budes pila antibiotik pij puno jogurta fortia,peri se s kupkom canesten pa mozda candida ne dode.Nemoj biti pesimista,ti bi nama tako savjetovalauser posted image user posted image .Bucika,zao mi je zbog user posted image ,ali evo sad je proslo vjencanje i sav taj stres koji ono nosi sobom pa ces opustenija biti za ponovni pokusaj ovaj mjesec.Andeli cestitam na malome braciuser posted image user posted image .Cure ako sam koga zaboravila sorry,zelim svima user posted image user posted image user posted image ovaj mjesec a tko je dobiouser posted image to vrijedi za sljedeci.Meni evo user posted image prosla,sad cu za 2-3 dana poceti opet sa trakicama pa sto bude.

< Poruku je uredio crvenkapica123 -- 7.6.2013 14:24:16 >

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 284
7.6.2013 14:41:51   
perlica55
Crvenkapica, držim fige za LH user posted image , pa onda
ovaj drugi user posted image ....
Ja sam možda malo požurila s testiće, danas mi je 11dpo,
al imam jako kratke cikluse 23-26 dana, pa sam mislila da će
možda bit nešto danas user posted image  user posted image  user posted image
Nema veze, čekam ponedjeljak, ak ne dođe user posted image ,
budem ponovno piškila....

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 285
7.6.2013 17:01:18   
Tedy bear
pinky, sarah_zg ima pravo, mani se kemije, uzmi pravu matičnu mliječ i to ti je najbolja stvar za imunitet... liječi sve... meni je pomogla. otkad uzimam, nemam ni gripe, ni alergija, ni upale sinusa, pa tako ni bakterija.
po jedna žlica ujutro prije doručka i popodne prije ručka, i to je to.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 286
7.6.2013 17:40:13   
daxy
Pinky nemoj sad pretjerat sa svim tim dodacima. Zato se i zovu dodaci,ne mogu nikako nadimjestit zdravu prehranu. Vjeruj mi ja sam imala gadan problem s imunitetom prije par godina. Imala sam 2 upale pluća u 3 mjeseca,pa onda mi izbacia herpes,pa se proširia po cjelim usnama,a onda sam dobila kroničnu alergijsku reakciju na sve i svašta. Sve to zbog imunitetauser posted image user posted image Uglavnom bila san zatvorena u kući nekih 5 mjesecu zbog svega toga.

A ti toliko bolesna nisi,stoga laganini i bez te silne kemije. Najvažnije ti je jesti dosta voća iz prirodnog uzgoja naravno,a matična mliječ je bogomdan proizvod i ja sam ju uzimala zbog ovih upala i alergija i pomogla mi je više nego išta šta sam probala. Od tad ne mogu bez nje i vjeruj mi kroz ovih par godina sve bolesti bježe od mene,osim pokoje prehladice,al antibiotik ne pamtim kad sam pila. Još mi je susjed (na selu) pčelar pa dobijem popusta i specjalno za mene je smiksa neke trave,propolis sa matičnom (to mi nije naplatia jer sam veliki potrošač meda i stalno mu šaljem nove kupce) i reka mi da probam bar 10ak dana s tim i mogu vam reći da je to gadno ko otrov i moram začepit nos dok to progutam,ali nikad se bolje i zdravije nisam osjećala. user posted image user posted image

Nisam ni protiv tih dodataka iz kutije i sama ih ponekad koristim,recimo magnezij,ali ako postoji prirodna alternativa radije to biram.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Tedy bear)
Neposredna veza do poruke: 287
7.6.2013 18:02:25   
daxy
Cure,oprostite mi na greškama ako ih bude i ako vas ne spominjem u postovima jer mi je riknia laptop,pa vam pišem e mobitela do daljnjeg... Mislim na vas i čitam vas stalno,ali ne stignem pisati,na mobitelu to traje i traje i traje....
Šaljem tonu zagrljaja svima! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neke cure ipak moram spomenit:

bucika doć će tvoja bebica uskoro,sigurna san.

tintin jedva čekamo tvoj drugi,ovaj put uspješan pokušaj! user posted image user posted image

Perlice pa tako rano test,naravno da je negativan,ali doć će i druga crtica za koji dan! user posted image user posted image user posted image navijam!

angel@ čestitam od srca!!! user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 288
7.6.2013 20:49:22   
tintin
Daxy draga hvala, veliki zagrljaj.user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 289
7.6.2013 22:49:16   
malena 35
dragemoje angel@ je dobro, kaže da se dobro osjeća a David je u toplom krevetiću jer se rodio ranije i oboje su imali malo fibrice pa mu sad daju antibiotike pa kad završi s terapijom što mislim da će biti za nekih tjedan dana otprilike ide doma da ga tetka njegova može izljubit i izgnjavit. to je tetkin životuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 290
8.6.2013 19:41:04   
Bucika001
daxy draga hvala ti od srca!!!

tintin, ood srca ti drzim fige!!!molit cu se za tebe i nasu dragu hrabru pinky!!!zelim vam user posted image od srca!!!

ja sam mile moje toliko vec bila luda da sam zvala tarot..user posted image user posted image user posted image

uglavnom,prognoze su da cu do kraja godine ostati trudna...vide oko polovice 9-10 mjeseca da bi to moglo biti...ja se od srca nadam da ce i prije,ali ako to stvarno bude tako,neka bude i tada...eeee i rekle su mi da ce mi se produziti ugovor u 8.mjesecu...user posted image user posted image user posted image znam da sam blesva,ali eto...mm ne smijem ni spomenuti da sam zvala...heheh

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 291
8.6.2013 23:24:15   
perlica55
Curke drage, moja user posted image stigla
popodne user posted image
A baš me jutros obradovala BT 36,6, ali
uzalud visoka tempica, kad opet ništa od user posted image
Držim fige svima sa liste, nek bude punooo user posted image
a ja čekam iduće odbrojavanje user posted image

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 292
8.6.2013 23:46:04   
perlica55
BT je bila 36,5... U prošlom postu mi
pobjegao krivi broj user posted image

Neposredna veza do poruke: 293
9.6.2013 12:00:23   
hkajo
bucika tako sam i ja bila slala email i kao imat cu 2 djece ,a trudnocu mi vidi do svibnja,znaci sad nesmijem dobiti da bi to bilo istinito user posted image user posted image ili je mozda vidio trudnocu kad sam imala bikemijskuuser posted image , a imam osjecaj da bi mogla na 9 mj mi izostati user posted image user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

Neposredna veza do poruke: 294
9.6.2013 13:05:18   
ikaaa
perlice mila žao mi je jako što je user posted image došlauser posted image user posted image user posted image ..nemoj mi biti tužna.... znam kako se osjećaš...user posted image user posted image user posted image user posted image
pinky mila za imunite ti je dobra matična mliječ ali ne iz lijekarne već od nekog ko baš se bavi sa pčelama...ja si naručujem od radoševića, evo stranice valjda sam dobro http://www.pcelarstvo-radosevic.hr/?gclid=COyHwvLp1rcCFYJb3godt0cAfA..pogledaj si...ima i odličnih čajeva....meni su pomogli...a nisu pretjerano skupi...

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 295
9.6.2013 13:05:55   
daxy
perlice draga žao mi je. user posted image user posted image user posted image

bucika iako ne vjerujem u horoskope i tarote želim ti od srca da ti se ostvari. user posted image user posted image user posted image

hkajo i tebi isto. user posted image user posted image user posted image

Cure, mene danas probada u desnom jajniku. Inače me ne boli niti osjetim ovulaciju na bilo koji način. Večeras kad dođem doma pišnit ću jednu trakicu da vidim hoće li biti user posted image . Iako je rano,11ti dan ciklusa mi je.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 296
9.6.2013 13:07:53   
Safobi
Ja isto imam osjecaj da cu dobit... :( ledja me rasturaju, jajnici isto, jedino cice nista, jos nisu narasle kao inace pred mengu. Ne znam, cekat cu jos par dana pa cu vidjet, ako ne dobijem do utorka u srijedu radim testic.
Perlice, zao mi je, nadam se da ce bit bolje sljedeci mjesec.
Katarina, kakvo je stanje kod tebe? Ti si nam najblize na popisu

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

Neposredna veza do poruke: 297
9.6.2013 13:52:18   
Bucika001
hkajo draga od srca ti zelim da se to i obistini!!! user posted image user posted image user posted image

daxy mila,samo se vi punooo keksajte za svaki slucaj!!drzim fige!!

ja sam zvala vec tako tarot kada sam ostala bez posla...rekli su mi da cu se vratiti u istu firmu i tocno kada,i tako je i bilo..rekli su mi da vide pripreme za svatove...isto tako je i bilo.. user posted image user posted image nadam se da ce i sada biti..

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 298
9.6.2013 14:03:17   
tintin
Bucika draga hvala ti user posted image
Perlice draga moja svaki put kad kazes da si dobila vjesticu meni bude neopisivo zao znas da si mi puno draga i bas me rastuzi tvoja menga, znam da ti nije lako i znam kako ti je mi smo tu uz tebe ja ti od srca zelim da što prije ugledas pozitivan testic, saljem ti bezbroj zagrljaja.

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 299
9.6.2013 14:08:23   
tintin
Cure moje drage ajmo ne zelim cuti da je menga stigla, ja bi se veselila s vama, menga iš iš, plusice na sunce user posted image
Saljem vam svima puno puno zagrljaja

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Aurora za princezicu
pisonjica

Da (50%)

Ne (50%)

Broj svih glasova: 107

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!