|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2013.
2.6.2013 15:09:01   
tintin
Bebac draga zao mi je, zelim ti svu srecu u sljedecem ciklusu.
Malena kakvo je stanje kod tebe jeli ostalo samo na one dvi tri kapi?
Gospodjo Bucika ti si nam sljedeca kako se osjecas?
Sretni cure drage

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 126
2.6.2013 19:43:59   
Bucika001
Bebac draga zao mi je,drzim fige za iducu listu!ís,is user posted image

Lela draga,jako mi je zao,ali mozda je tako bolje!ako nemas potporu u braku,to je puno gore nego ostati sama,ali sa malim andelom!naci ces nekoga tko ce te postivati,dragi Bog ima plan za sve nas!

Tintin,od srca ti drzim fige da ovoga puta napokon ugledas ogromnu betu ili user posted image !

Kod mene,uzasno bolne i osjetljive grudi,jaki grcevi i strasna bol u ledima..e sada,pretpostavljam da ce user posted image doci,ali postoji nada da ce ipak biti mala user posted image ,iako cisto sumnjam..ono bjezanje je prestalo,tako da je vjerovatno bila upala..jos od vjencanja ne mogu doci do sebe,stalno sam umorna i spava mi se,jako me je sve iscrpilo..nadam se da cu uskoro doci do sebe..

Ljubim vas mile moje!

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 127
2.6.2013 20:24:14   
ikaaa
drage moje mica mace su bile samo na kratko kod nas jer su mi zakakale cijeli satn pa takoc da smo ih dali u dobre ruke ljudima koji imaju dvorište i kuću.... sad mi je malo tužnoi pusto ali ok....evo sutra idem giniću da vidi imali koja cistica tu i tamo, jer sam bila 2mj pod klomićem a nije došlo do bebice, pa su najvjerojatnije sad cistice u pitanju i po uputnicu za prolaktin...samo se nadam da stanje na bojišnici nije tako jako kritičnouser posted image ...

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 128
2.6.2013 21:12:34   
malena 35
drage moje sorrx što se nisam javila ali cijeli dan sam u điru. meni nakon one 2,3 kapi ništa više nema al user posted image ssamo šta nije došla, znam jer mi je dole takav pritisak da boli, a kasni mi vjerovatno od stresa a i kiša me je ovaj mjesec stopila do gole kože pa mi se sad samo vraća user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 129
2.6.2013 21:21:56   
perlica55
Bebac draga, žao mi je zbog glupe
mengice user posted image
Gđo. Bucika, držim fige da je ipak user posted image
Ika mila, jako mi je drago da ste se
riješili mačkica, nadam se da bude sve
dobro kod ginića user posted image Javi se
obavezno s detaljima!!
Pinky draga, ima li user posted image pozitivne
trakice kod tebe??

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 130
2.6.2013 22:22:01   
mali andeo
evo drage mame... javljam da ipak ništa ovaj mjesec ,dobila sam user posted image user posted image user posted image
uranila mi je ohoo,vjerojatno zbog stresa i svega pomalo user posted image
ništa trudit ćemo se i dalje i nadam se uskoro da će moja princeza dobit društvo user posted image
a vama drage ženice želim vam puno pozitivnih vibrica za user posted image user posted image ..

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 131
2.6.2013 22:42:35   
perlica55
Mali anđeo, žao mi je zbog user posted image
možda uspiješ još jednom biti na
odbrojavanju u lipnju user posted image

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 132
3.6.2013 1:02:52   
daxy
bebac , mali andeo žao mi je zbog user posted image . user posted image user posted image user posted image Držte se! user posted image user posted image user posted image user posted image

malena za tebe još navijamo! Dok je nema dobro je. user posted image user posted image user posted image

Lela draga,bolje da se dogodilo prije nego kasnije. Sad znaš na čemu si i stigneš se pripremit na majčinstvo. Bez opterećivanja,samo laganini i pusti selo nek priča. Ti imaš najvažniju osobu na svojoj strani,svoju majku. Svakako nam se javi koji put s novostima i sretno na pregledu! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bucika mila ja ti želim user posted image ovaj mjesec,nek bude meden u svakom smislu. user posted image user posted image user posted image Moram se nadovezat na ovaj tvoj post od prije. Meni se događa slično kad se prehladim,ne osjetim uopće da moram na wc nego me naglo natjera (kao da me presjeće u mjehuru) i da oprostite jedva izdržim dok skinem gaćice. Tako da je vjerojatno i tebi bilo nekakva prolazna upalica,nahlada ili slično.

ikaaa držim fige da sve bude ok! Sretno! user posted image user posted image user posted image

tintin mila,kako si ti? user posted image user posted image user posted image

Pinky bliži se i tebi dan D? user posted image user posted image Kad stižu rezultati briseva? O neću spominjat,rekla si da do tad ne znaš šta je to. user posted image user posted image

Perlice držim fige da je upalila ova akcija dan prije O! Još malo pa će i tvoj datum! user posted image user posted image user posted image

Moja user posted image još traje... Još 2 dana. Uvik sam mrzila šta mi traje po 7 dana,sad me još više živcira. Čini se ka vječnost. user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 3.6.2013 1:10:58 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 133
3.6.2013 8:37:13   
malena 35
moje user posted image još nema a dole mi je takav pritisak i neka tupa bol da ni sama ne znam šta da mislim user posted image

daxy razumijem te meni traje od 7-10 dana a ako sam nahlađena onda zna i do 12-15 dana. al izdrži još malo i onda ima da bude keksa ko u priči user posted image user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 134
3.6.2013 9:23:30   
Bucika001
Hvala vam drage moje,vidjet cemo kroz koji dan,dali ce biti user posted image ili daj boze. user posted image ..ja se nadam bez obzira na simptome PMS-a..

Daxy draga,vjerovatno je bila upala,bitno da je sada proslo.. user posted image

Malena drzim fige!

Neposredna veza do poruke: 135
3.6.2013 9:25:23   
Bucika001
E,da,daxy,strpljen,spasen!sjeti se samo sta te ceka nakon ta dva dana..keksa ko u prici! user posted image

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 136
3.6.2013 10:03:58   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image malena 35 - 01.06.
user posted image gđa. Bucika001 - 04.06.
user posted image Safobi - 08.06.
user posted image perlica55 - 11.06.
user posted image *Katarina* - 12.06.
user posted image ikaaa - 14.06.
user posted image hkajo - 17.06.
user posted image winkica - 18.06.
user posted image Jasmina19 - 19.06.
user posted image tintin - 22.06.
user posted image ninich - 22.06.
user posted image tea285 - 27.06.
user posted image crvenkapica123 - 27.06.
user posted image daxy - 29.06.
user posted image andydea - 30.06. ?
user posted image cecilija - 30.06. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 137
3.6.2013 10:05:44   
PinkyFunkyBirdy
Draga Perlice tempica ti je super! Najiskrenije se nadam da će ostati visoko! user posted image user posted image user posted image

Safobi, mila, ne znam što da ti kažem za tempicu. user posted image Ja bi se više pouzdala na rast temperature (jer on označava da je O prošla) nego na iscjedak i ovulacijsku bol jer oni mogu nastupiti par dana prije same O, no moguće je da ti je O bila 17 DC iako da je to moj graf rekla bi da je O nastupila 21 DC. FF ti nije za sad označio O i vjerojatno će ti staviti s nekim kasnijim datumom jer on traži zadnju nisku tempicu prije 3 dana porasta s obzirom na prosjek svih tempica trenutnog ciklusa (a tvoje su bile dosta niske). Najbitnije da ste vi to sve pokrili, a za 10-tak dana ćemo vidjeti dal je mala user posted image u buši. user posted image

Bebac i mali andeo žao mi je zbog glupe user posted image . user posted image user posted image user posted image Držite mi se drage ... doći će ubrzo i vaše user posted image . user posted image user posted image user posted image

Malena, mislim da bi ti trebala popiškiti jedan testić ... recimo sutra ujutro. user posted image Sve upućuje na user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Draga gospođo Bucika, želim ti od srca da dobiš najljepši svadbeni poklon: te dvije slatke debele crtice user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

Daxy, milena, ti misliš da mi se bliži dan K, a ne dan D. user posted image user posted image user posted image Zvat ću u četvrtak dal su možda brisevi gotovi pa skoknem po njih taj dan ili dan kasnije. Iskreno se nadam da će biti gotovi ovaj tjedan. user posted image Perlice, moja tempica je prema očekivanjima niska. Neka samo bude tako do kraja tjedna pa onda može rasti. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 138
3.6.2013 10:44:30   
perlica55
Pinky draga, obavezno nam javi kakvi
su nalazi briseva user posted image
Moja BT, za vrijeme menge, bude isto dosta visoka,
obzirom da nemam baš neke velike skokove u tempici.
Tako da se neću obazirati na BT ovaj drugi dio ciklusa,
važno mi je da mi obilježi O.
Ak mi bude kasnila, popiškiti ću testić, ak ne idemo u
novo odbrojavanje user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 139
3.6.2013 10:45:45   
angel@
Drage moje dobro vam jutro.... evo i nas malo...vidim da je situacija poprilično napeta,a pogotovo za moju zavu.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena 35 slažem se sa curama mislim da bi ti trebala popiškiti jedan testić i vjeruj mi da će biti dvije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image velike kao kuća..... od srca ti želim jednu malu user posted image u buši..... joj ako bude sreće biti ću ujna ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim curama što je user posted image stigla želim više sreće na idućoj listi..... a curama kojima nije stigla želim da imaju pozitivne testiće.... user posted image user posted image user posted image

Eto cure ja sam danas ušla u 9 mjesec i sad možemo kad hoćemo..... još malo,malo.... kako je vrijeme brzo prošlo..... moj dječak će ubrzo biti sa mnom.... user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

Neposredna veza do poruke: 140
3.6.2013 10:53:48   
malena 35
drage moje ne želim još radit testić jer sam s mlađim radila 4 testa nakon što je kasnila više od tjedan dana i bili su svi neg. pa ću sačekati bar još koji dan ali javim vam čim pišnem user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 141
3.6.2013 11:32:31   
tintin
Mali andjeo zao mi je šta je stigla glupa vjestica.
Daxy ja sam ti dobro, idemo dalje u nove pobjede jos nista neznam kad, big hug.
Pinky draga neka bude sve po planu i bit ce sve super vidit ces, saljem ti veliki zagrljaj.
Perlice draga drzim ti debele fige da ti je ovaj mjesec uspilo, big hug.

Neposredna veza do poruke: 142
3.6.2013 12:31:11   
PinkyFunkyBirdy
Draga Perlice, pa naravno da ću vam javiti kakvi su nalazi. Pa kad nisam? user posted image

Angel@ milena, kako vrijeme leti ... pa još jaaako malo i držat ćeš svog popišanca u rukama. user posted image Šaljem vam puno zagrljaja! user posted image user posted image user posted image

Draga Malena, nećemo raditi pritisak da piškiš testić (previše user posted image ), ali nam javljaj na dnevnoj razini kakvo je stanje. user posted image Ja navijam za plusić! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tintin mila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 143
3.6.2013 12:49:33   
perlica55
Pinky draga, uvijek nam javiš, al ja
moram napomenuti, da slučajno ne zaboraviš user posted image  user posted image
Tintin mila, hvala na figama user posted image user posted image user posted image
i ti nam javi vijesti user posted image

Neposredna veza do poruke: 144
3.6.2013 13:49:46   
Safobi
Ah svasta, malo duze spavam i tempica ode u nebesa... Cudesno tijelo... Curke koje ne ocekujete vjestcu, zelim vam puuuuuuuuno plusica... Ovulacijskih i trudnickih :).

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 145
3.6.2013 14:15:14   
perlica55
Safobi, nisi jedina kojoj BT ide "u nebo"
nakon više spavanja.
Zato je i bitno da se BT mjeri uvijek u isto vrijeme,
nakon min. 6 sati sna.
Ja je mjerim u 6:15 i bude mi u rasponu od 36,0 - 36,6,
nekidan sam produžila spavanje  izmjerila oko 7:30 i
otišla je na 37, al nakon samo 1:15 min što sam duže spavala user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 3.6.2013 14:19:42 >

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 146
3.6.2013 14:25:14   
Safobi
Perlice, mjerila sam 15 minuta kasnije nego inace, uobicajeno mi je da mjerim u 6:15, danas sam u 6:30, alarm uredno zvoni samo zbog toga. Dosta sam rano otisla jucer spavat, brat je slavio rodjendan pa me malo izmorilo slavlje...

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

Neposredna veza do poruke: 147
3.6.2013 14:39:25   
perlica55
Safobi, stavila si i ti graf user posted image  user posted image  user posted image
super, čini mi se 21 dc da ti je bila O.
Vidjet ćemo šta će FF označiti user posted image

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 148
3.6.2013 18:15:23   
malena 35
drage moje trudilice nadam se da će vas što više ugledati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . to vam od srca želim.

moje user posted image jo nema a tovar od m.m. kaže da neće kupit test dok mi ne bude kasnila bar 10 dana a ja sam mu lipo rekla koliko dana ja budem čekala da ga kupi toliko ću godina ne keksa da mu priuštim pa on nek izračuna šta mu paše

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

Neposredna veza do poruke: 149
3.6.2013 19:35:01   
*andjela*
drage moje,da va si ja pozdravim u novom mjesecu i naravno pozelim sto vise plusica i da se vase zeljice ostvare
Kod nas nista posebno..ja skoro dosla iz grada ,bila na kafi sa kumom i koleginicama..usput pojela palacinku,mmm
mucnine kao da su se smanjile,sad sam opet stalno gladna,mada jos uvjek izbjegavam neke vrste hrane...
Dodjemo 10 + 5,stomacic se pomalo primjeti,najvise navece (kad je pun),user posted image ja sam inace mrsavija,pa nikad nisam ni imala stomak...al tacno se primjeti donji dio se izboci pomalo user posted image
kontrola iduce sedmice,jedva cekam a i malo me strah,radice mi double test...zna li iko jel to samo preko ultrazvuka il jos neke pretrage...
sve vas user posted image

20.04.2013-dve crtice

Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ime za curicu??
Uskoro mama

Koje se vama sviđa?

Franka (20%)

Tessa (11%)

Korina (18%)

Greta (5%)

Dora (17%)

Lara (29%)

Broj svih glasova: 149

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!