|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 7:43:24
|
|
|
|
perlica55
|
andjela draga, lijepo što nam se javljaš . Super što su mučnine prestale, pa možeš više papati Što se tiče double testa, ne znam uopće zašto šalju trudnice na taj pregled Mislim da je to krvni test kojim se, ukoliko vrijednosti odstupaju od prosječnih, možda radi o nekakvoj kromosomskoj grešci kod bebe. Ako sam u krivu, nek me neko ispravi... Držim fige da nalazi budu dobri
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 8:30:54
|
|
|
|
daxy
|
Dobro vam jutro,trudilice moje! Ja sam sinoć sanjala da sam na ultrazvuku bila i doktor mi govori da sam trudna,a kraj mene stoji mama,a ja se ljutim jer nisam htjela da ona prva sazna ( ne znam zašto,ne bi mi bilo krivo da bude prva jer mi je mama zakon) i pokušavam izračunat koliko cu bit trudna na prijinom piru u 10om misecu,al mi ne uspjeva nikako i uzimam kalendar pa brojim... Govorim ja doktoru da kako mogu bit trudna kad sam imala stvari do prije par dana,a on će meni: To ti se stalno dešava,ne brini. Zar ništa nisi naučila na "Raji" Kontam kako on zna za forum i da sam ja na njemu? I onda sam se probudila. Smijala sam se sama sebi. Nadajmo se da će se ostvariti! andjela Sretno na pregledu! Super šta su prošle mučnine,sad uživaj u trudnoći!
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 8:40:56
|
|
|
|
Jasmina19
|
Dobro Jutro cure Kakvo je stanje,ima li kakvih dobrih vijesti? daxy,super san,neka se i ostvari. Ja sam isto tak jednom prosle godine vidjela rodu kad je preletjela iznad moje zgrade i jos si mislim pa ovo sigurno mora biti neki znak,i bio je nakon par dana
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 8:51:31
|
|
|
|
malena 35
|
drage moje evo da vam se javim. ja jutros pišnula ali test je negativan a ja još nisam dobila sačekat ćemo još 5,6 dana pa ćemo vidit ostalim curama želim puno
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 9:02:37
|
|
|
|
Jasmina19
|
malena bas mi je zao,al ima jos nade za dok god nema m.Drzim ti fige
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 9:04:27
|
|
|
|
perlica55
|
Malena držim figa da za koji dan bude debelii Di nam je gđa. Bucika???? Javi seeee, si piškila testić???? Držim ti najveće fige draga, nadam se dobrim vijestima
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 9:19:15
|
|
|
|
andydea
|
Jutro Daxy draga želim ti ostvarenje tvog sna Malena dok nema , sve je moguće ! Pinky kakva je sizuacija?? Ja sam ok... odavno prošla ,još nisam osjetila ovulaciju...ali sve pet...imam još vremena pusa svima... Bucika čekamo testić!
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 9:25:43
|
|
|
|
Bucika001
|
Evo gospode,ne usudi se raditi test..najduze sto mi je kasnila je bilo 7 dana..nisam sigurna da cu toliko izdrzati da ne radim test,a sa druge strane,strah me ponovnog razocarenja.. Dakle,grceva nema danas,a grudi me bole..dajte mi recite dali cijela bradavica potamni od hormona,ili samo vrh?nezz kako se taj dio zove
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 9:48:05
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Perlice, držim fige da je ovaj današnji pad tempice uzrokovan gnježđenjem male slatke mrvice u buši! Vidim da ti je statistika na FF počela odbrojavanje do testića (s obzirom da imaš malo kraću lutealnu fazu). Ajme draga, tako bi voljela da nas ti ovaj mjesec razveseliš s plusićem. Safobi draga, vidim da ti je FF označio moguću O sa 24. dc, ali objasnila sam u jednom od ranijih postova da će ti vjerojatno tako označiti jer su ti tempice bile dosta niske. Vjerujem i dalje da je O bila 21. dc. Nadam se da će sutra tempica opet otići u nebesa! Draga *andjela* šaljem puno pusa i zagrljaja tvojoj mrvici i obavezno nam javi kako je prošao pregled! Daxy milena, nadam se da će ti se snovi ostvariti! Draga Malena, još ništa nije izgubljeno dok nema vještice! Navijam za plusić kroz koji dan! Andydea, kod mene je stanje nepromijenjeno. Čekam nalaze , pijem marulju+list maline+sladić , čekam O i nadam se skorom keksiću . Naša draga gđo. Bucika, kad god odlučiš raditi testić znaj da ti najiskrenije od želim da ugledaš te dvije slatke crte! Bradavice ti ne moraju nužno potamniti, a vjerujem da ako i potamne ne moraju cijele potamniti.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 9:56:16
|
|
|
|
tintin
|
Daxy super san, zelim da ti se ostvari. Malena ima još nade bitno da nema vjestice. Bucika sretno joj bas bi volila da ugledas
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 10:51:43
|
|
|
|
Jasmina19
|
Bucika ovi tvoji simptomi bi mogli bit simptomi trudnoce,bas bi bio lijep svadbeni poklon jedan pozitivan test Nemoj se bojati,stisni zube i samo hrabro,prije ces znat na cemu si ovak je jos gore kad cekas i mislis si jel je il nije,mene bi to izludilo.Puno srece i zelim ti
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 11:30:08
|
|
|
|
perlica55
|
Gđo. Bucika, ajde pričekaj još koji dan, (2/3 ) pa onda piški testić, ja držim fige i navijam Joj uopće ne znam kak je to kad kasni, meni je "zakasnila" nedavno jedan dan, al je testić bio negativan. Meni se ciklusi kreću od 23-26 dana, pa se na odbrojavanje upišem tek 27 dc, tj. onaj dan kad bi u slučaju da glupača zakasni piškila testić Pinky draga, jutros me malo boli trbuh, al tako me i inače 3/4 dana pred mengu lagano boli Ne znam šta bi mislila, ma šta bude bit će
< Poruku je uredio perlica55 -- 4.6.2013 11:31:29 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 11:49:49
|
|
|
|
Bucika001
|
Hvala vam najdraze moje,kupila sam test,pa cu jos vidjeti,ako vjestica ne dode sto cu.. perlice draga,voljela bi da i ti napokon dobijes svoju bebicu,jer to zasluzujes!a sto se kasnjenja tice,i bolje da dolazi na vrijeme,barem ne moras misliti,dali je ili nije..ja kada se uspijem ponadati,dode taj blesavi 7.dan i uvijek dobijem..
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 12:13:56
|
|
|
|
hkajo
|
bucika nadam se da ceš ugledati ,perlice i tebi držim palčeve da se mrva gnjezdi ja imam osječaj da i ovog mjeseca neče biti MM radi,treninge ima pa dok on dode doma ja već duboko u carstvu snova,al mislim da smo pogodili kad sam imala O
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 14:33:16
|
|
|
|
ikaaa
|
drage moje evo i mene....stanje na bojišnici je super,odlično, cistica nema, O bila...sad čekamo ishod pohoda hehehehe...a u petak vadim prolaktin.... perlice nadam se da maleni su se već ugnjezdili i da ćeš skupa samnom ugledati ...tu smo negdje po iščekivanju...držim figice... bucika i malena dok god nema možda su bebici u pitanju...držim figice da nam prve budete na listi ovaj mjesec tintin kako si mi ti? pinkyca ma nalazi će biti super...i sad kad O dođe,nema smetanja, u akciju.. andjela draga tako mi je drago što nam se javiš...samo neka je mrvica maja u redu i da si nam ti ponosna i happy ..uživaj i svakako na se javi sa novim događanjima sa tvojom majjjjom bušicom daxy iz svega ti želim da ti se san ostvari i da u ovom mjesecu ugledaš svoje ... i sve ostale
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 17:38:09
|
|
|
|
glagla
|
Drage moje,stalno mislim na vas...jedva čekam da vidim da neka od vas ima ...želim vam svima puno sriće i šaljem vam . Draga andjela šta se tiće tog double testa,ja sam radila kombinirani probir test,ne znam dali se radi o istom testu..ali on se radi od 11 do 14 tjedna trudnoće. Ja sam dobila dvi uputnice,jedna za uzv,druga za testiranje preko krvi. nalazi su mi stigli na kućnu adrasu i sve je o.k. Želim ti puno sriće .
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 20:26:40
|
|
|
|
Safobi
|
Eto Pinky, unosom vise podataka FF se predomislio, po njemu je sad O bila 21 DC. Iskreno, i ja mislim da je vise moguce 21 nego 24 jer je dolje bila prava poplava . Vidjet cemo. A nesto sam citala da se O zna pomaknut onoliko dana koliko je kasnila menstruacija, meni je 4 dana kasnila, 4 dana kasnije je bila O, sa 17DC na 21DC
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 20:39:30
|
|
|
|
tintin
|
Ikaa draga ja sam ti dobro, bas sam se maloprije cula sa svojom soc. doktoricom dogovorili u četvrtak popodne da dodjem na ultrazvuk da vidimo jeli sve ok pa da mogu dalje, joj draga moja ja bi tako volila da ugledas pozitivan testic od srca navijam.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 21:29:31
|
|
|
|
Bucika001
|
drage moje,ja sam dobila pristeva po licu tako da ocekujem
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 4.6.2013 21:56:52
|
|
|
|
Safobi
|
Bucika, meni skroz suprotno, lice mi se ocistilo da ne vjerujem, sve zivo me svrbi, nocas mi je MM skoro ruke zavezao da se ne svrbim. Danas me tako probolo u maternici da sam morala cucnut. Sve mi je nekako cudno, ne znam cemu da se nadam. Ovaj ciklus mi je skroz na skroz cudan. Trebala bi dobit 8.6., ali eto, zbog kasnije O cu malo pomaknut datum, vjerojatno na 12.6. Sto je opet cudno, jer minimalno 8 dana prije me pocinje ubijat PMS. Sad nista, ali niiiista
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 5.6.2013 8:17:00
|
|
|
|
perlica55
|
Ikaa za super stanje na bojišnici Dogovorimo se kad ćemo piškit testić, ukoliko glupa ne dođe. Bucika draga, drži se, možda još ima nade Safobi i ti odbrojavaš kad Ikaa i ja , nadam se da budu 3
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 5.6.2013 8:58:45
|
|
|
|
Jasmina19
|
Cure,drzim fige za tri
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 5.6.2013 9:41:55
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja tintin, kako mi se držiš? Ajde super da već sutra krećeš dalje na pregled i držim fige da već za koji tjedan javiš prekrasne vijesti. Obavezno nam javi kako je prošao pregled i što je doktorica rekla. Jasmina, kako si nam ti? Draga Perlice, svaki dan škicam tvoj grafić i tako je lijep i šaren. Dal si ti platila za VIP verziju FF? Držim fige da te to trbuh bolucka jer si mala mrvica pravi mjesta. Gđa. Bucika kad piškiš? Navijam za ! Ajme draga ikaaa, baš mi je drago da je sve super bilo na pregledu! Draga glagla, šaljem puno tvojoj mrvici i njezinoj mamici! Safobi draga, nadam se i navijam da ti to zbrku pravi mala ! Pomaknem ti datum čim prijeđemo na novu stranicu. Mene posao dovodi do ludila. Baš sam pod stresom i danas sam i ljuta i tužna i očajna.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 5.6.2013 10:09:15
|
|
|
|
daxy
|
Dobar vam dan,žene u akciji. Kako ste mi? Ima li šta pozitivno danas? Gospođo Bucika? Kakvo je stanje danas? Ikaaa draga sretno i da prolaktin bude nizak i da se bebica lijepo smjesti! Trima curkama šta bi trebale piškit isti dan želim da sve redom budu Pinky vražji posa,valjda će i to proći.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 5.6.2013 10:18:25
|
|
|
|
Jasmina19
|
Pinky moras pod hitno na neki g.o! Evo,dobro sam,hvala na pitanju. Jucer sam imala neke bolove bas kao ovulacijske a tek mi je bio 11dc.mozda je o uranila,tko ce ga znat.Inace mi je o 13dc u zadnje vrijeme.Vidjet cemo sto ce FF rec za koji dan.Pokrivamo sve dane za svaki slucaj. Stavila bi graf al neznam kak to ide preko mobitela,a kaj cu kad sam seljak za takve stvari,imam cak i onaj dobitni graf iz 1.mj kad sam ostala trudna to su bile prave skolske temperature.Kak si ti osim sto te muci posao?Kad su gotovi brisevi i kad pocinje prava akcija?
|
|
|
|
Anketa
Trilema oko imenababy_parisKoje ime odabrati?Benjamin (
43%)

William (
19%)

Damian (
38%)
Broj svih glasova: 90Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!