|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2013.
4.6.2013 7:43:24   
perlica55
andjela draga, lijepo što nam se javljaš user posted image .
Super što su mučnine prestale, pa možeš
više papati user posted image  user posted image  user posted image
Što se tiče double testa, ne znam uopće zašto
šalju trudnice na taj pregled user posted image  
Mislim da je to krvni test kojim se, ukoliko vrijednosti odstupaju od
prosječnih, možda radi o nekakvoj kromosomskoj grešci
kod bebe.
Ako sam u krivu, nek me neko ispravi...
Držim fige da nalazi budu dobri user posted image   user posted image  user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu *andjela*)
Neposredna veza do poruke: 151
4.6.2013 8:30:54   
daxy
Dobro vam jutro,trudilice moje! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam sinoć sanjala da sam na ultrazvuku bila i doktor mi govori da sam trudna,a kraj mene stoji mama,a ja se ljutim jer nisam htjela da ona prva sazna ( ne znam zašto,ne bi mi bilo krivo da bude prva jer mi je mama zakon) i pokušavam izračunat koliko cu bit trudna na prijinom piru u 10om misecu,al mi ne uspjeva nikako i uzimam kalendar pa brojim... Govorim ja doktoru da kako mogu bit trudna kad sam imala stvari do prije par dana,a on će meni: To ti se stalno dešava,ne brini. Zar ništa nisi naučila na "Raji" user posted image user posted image Kontam kako on zna za forum i da sam ja na njemu? user posted image I onda sam se probudila. Smijala sam se sama sebi. user posted image user posted image

Nadajmo se da će se ostvariti! user posted image user posted image user posted image

andjela Sretno na pregledu! Super šta su prošle mučnine,sad uživaj u trudnoći! user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 152
4.6.2013 8:40:56   
Jasmina19
Dobro Jutro cureuser posted image Kakvo je stanje,ima li kakvih dobrih vijesti?user posted image daxy,super san,neka se i ostvari.user posted image Ja sam isto tak jednom prosle godine vidjela rodu kad je preletjela iznad moje zgrade i jos si mislim pa ovo sigurno mora biti neki znak,i bio je nakon par dana user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 153
4.6.2013 8:51:31   
malena 35
drage moje evo da vam se javim.
ja jutros pišnula ali test je negativan a ja još nisam dobila user posted image
sačekat ćemo još 5,6 dana pa ćemo vidit
ostalim curama želim puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 154
4.6.2013 9:02:37   
Jasmina19
malena bas mi je zao,al ima jos nade za user posted image dok god nema m.Drzim ti figeuser posted image

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 155
4.6.2013 9:04:27   
perlica55
Malena držim figa da za koji dan bude debelii user posted image
Di nam je gđa. Bucika???? Javi seeee, si piškila testić????
Držim ti najveće fige draga, nadam se dobrim vijestima user posted image

Neposredna veza do poruke: 156
4.6.2013 9:19:15   
andydea
Jutrouser posted image
Daxy draga želim ti ostvarenje tvog snauser posted image user posted image
Malena dok nema user posted image , sve je moguće !
Pinky kakva je sizuacija??
Ja sam ok...user posted image  odavno prošla ,još nisam osjetila ovulaciju...ali sve pet...imam još vremenauser posted image
pusa svima...
Bucika čekamo testić!user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 157
4.6.2013 9:25:43   
Bucika001
Evo gospode,ne usudi se raditi test..najduze sto mi je user posted image kasnila je bilo 7 dana..nisam sigurna da cu toliko izdrzati da ne radim test,a sa druge strane,strah me ponovnog razocarenja.. user posted image

Dakle,grceva nema danas,a grudi me bole..dajte mi recite dali cijela bradavica potamni od hormona,ili samo vrh?nezz kako se taj dio zove user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 158
4.6.2013 9:48:05   
PinkyFunkyBirdy
Draga Perlice, držim fige da je ovaj današnji pad tempice uzrokovan gnježđenjem male slatke mrvice u buši! user posted image user posted image user posted image Vidim da ti je statistika na FF počela odbrojavanje do testića (s obzirom da imaš malo kraću lutealnu fazu). user posted image Ajme draga, tako bi voljela da nas ti ovaj mjesec razveseliš s plusićem. user posted image user posted image user posted image

Safobi draga, vidim da ti je FF označio moguću O sa 24. dc, ali objasnila sam u jednom od ranijih postova da će ti vjerojatno tako označiti jer su ti tempice bile dosta niske. Vjerujem i dalje da je O bila 21. dc. Nadam se da će sutra tempica opet otići u nebesa! user posted image user posted image user posted image

Draga *andjela* šaljem puno pusa i zagrljaja tvojoj mrvici i obavezno nam javi kako je prošao pregled! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daxy milena, nadam se da će ti se snovi ostvariti! user posted image user posted image user posted image

Draga Malena, još ništa nije izgubljeno dok nema vještice! Navijam za plusić kroz koji dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andydea, kod mene je stanje nepromijenjeno. Čekam nalaze user posted image , pijem marulju+list maline+sladić user posted image , čekam O user posted image i nadam se skorom keksiću user posted image . user posted image user posted image user posted image

Naša draga gđo. Bucika, kad god odlučiš raditi testić znaj da ti najiskrenije od user posted image želim da ugledaš te dvije slatke crte! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bradavice ti ne moraju nužno potamniti, a vjerujem da ako i potamne ne moraju cijele potamniti. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 159
4.6.2013 9:56:16   
tintin
Daxy super san, zelim da ti se ostvari.
Malena ima još nade bitno da nema vjestice.
Bucika sretno joj bas bi volila da ugledas user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 160
4.6.2013 10:51:43   
Jasmina19
Bucika ovi tvoji simptomi bi mogli bit simptomi trudnoce,bas bi bio lijep svadbeni poklon jedan pozitivan testuser posted image Nemoj se bojati,stisni zube i samo hrabro,prije ces znat na cemu si ovak je jos gore kad cekas i mislis si jel je il nije,mene bi to izludilo.Puno srece i zelim ti user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 161
4.6.2013 11:30:08   
perlica55
Gđo. Bucika, ajde pričekaj još koji dan, (2/3user posted image )
pa onda piški testić, ja držim fige i navijam user posted image  user posted image  
Joj uopće ne znam kak je to kad  user posted image  kasni, meni je
"zakasnila" nedavno jedan dan, al je testić bio
negativan.
Meni se ciklusi kreću od 23-26 dana, pa se na
odbrojavanje upišem tek 27 dc, tj. onaj dan kad bi u
slučaju da glupača zakasni piškila testić user posted image

Pinky draga, jutros me malo boli trbuh, al
tako me i inače 3/4 dana pred mengu lagano boli user posted image
Ne znam šta bi mislila, ma šta bude bit će user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 4.6.2013 11:31:29 >

Neposredna veza do poruke: 162
4.6.2013 11:49:49   
Bucika001
Hvala vam najdraze moje,kupila sam test,pa cu jos vidjeti,ako vjestica ne dode sto cu..

perlice draga,voljela bi da i ti napokon dobijes svoju bebicu,jer to zasluzujes!a sto se kasnjenja tice,i bolje da dolazi na vrijeme,barem ne moras misliti,dali je ili nije..ja kada se uspijem ponadati,dode taj blesavi 7.dan i uvijek dobijem.. user posted image

Neposredna veza do poruke: 163
4.6.2013 12:13:56   
hkajo
bucika nadam se da ceš ugledati user posted image ,perlice i tebi držim palčeve da se mrva gnjezdi user posted image ja imam osječaj da i ovog mjeseca neče bitiuser posted image MM radi,treninge ima pa dok on dode doma ja već duboko user posted image u carstvu snova,al mislim da smo pogodili kad sam imala O

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 164
4.6.2013 14:33:16   
ikaaa
drage moje evo i mene....stanje na bojišnici je super,odlično, cistica nema, O bila...sad čekamo ishod pohoda hehehehe...a u petak vadim prolaktin....
perlice nadam se da maleni su se već ugnjezdili i da ćeš skupa samnom ugledati user posted image ...tu smo negdje po iščekivanju...držim figice...
bucika i malena dok god nema user posted image možda su bebici u pitanju...držim figice da nam prve user posted image budete na listi ovaj mjesecuser posted image user posted image
tintin kako si mi ti?
pinkyca ma nalazi će biti super...i sad kad O dođe,nema smetanja, u akciju..user posted image user posted image
andjela draga tako mi je drago što nam se javiš...samo neka je mrvica maja u redu i da si nam ti ponosna i happy user posted image ..uživaj i svakako na se javi sa novim događanjima sa tvojom majjjjom bušicomuser posted image
daxy iz svega ti user posted image želim da ti se san ostvari i da u ovom mjesecu ugledaš svoje user posted image ...
i sve ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 165
4.6.2013 17:38:09   
glagla
Drage moje,stalno mislim na vas...jedva čekam da vidim da neka od vas ima user posted image user posted image ...želim vam svima puno sriće i šaljem vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Draga andjela šta se tiće tog double testa,ja sam radila kombinirani probir test,ne znam dali se radi o istom testu..ali on se radi od 11 do 14 tjedna trudnoće. Ja sam dobila dvi uputnice,jedna za uzv,druga za testiranje preko krvi. nalazi su mi stigli na kućnu adrasu i sve je o.k. Želim ti puno sriće user posted image .

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 166
4.6.2013 20:26:40   
Safobi
Eto Pinky, unosom vise podataka FF se predomislio, po njemu je sad O bila 21 DC. Iskreno, i ja mislim da je vise moguce 21 nego 24 jer je dolje bila prava poplavauser posted image . Vidjet cemo. A nesto sam citala da se O zna pomaknut onoliko dana koliko je kasnila menstruacija, meni je 4 dana kasnila, 4 dana kasnije je bila O, sa 17DC na 21DC

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

Neposredna veza do poruke: 167
4.6.2013 20:39:30   
tintin
Ikaa draga ja sam ti dobro, bas sam se maloprije cula sa svojom soc. doktoricom dogovorili u četvrtak popodne da dodjem na ultrazvuk da vidimo jeli sve ok pa da mogu dalje, joj draga moja ja bi tako volila da ugledas pozitivan testic od srca navijam.

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 168
4.6.2013 21:29:31   
Bucika001
drage moje,ja sam dobila pristeva po licu tako da ocekujem user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 169
4.6.2013 21:56:52   
Safobi
Bucika, meni skroz suprotno, lice mi se ocistilo da ne vjerujem, sve zivo me svrbi, nocas mi je MM skoro ruke zavezao da se ne svrbim. Danas me tako probolo u maternici da sam morala cucnut. Sve mi je nekako cudno, ne znam cemu da se nadam. Ovaj ciklus mi je skroz na skroz cudan. Trebala bi dobit 8.6., ali eto, zbog kasnije O cu malo pomaknut datum, vjerojatno na 12.6. Sto je opet cudno, jer minimalno 8 dana prije me pocinje ubijat PMS. Sad nista, ali niiiista

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 170
5.6.2013 8:17:00   
perlica55
Ikaa user posted image  user posted image  user posted image  za super stanje na bojišnici user posted image
Dogovorimo se kad ćemo piškit testić, ukoliko
glupa user posted image  ne dođe.
Bucika draga, drži se, možda još ima nade user posted image user posted image
Safobi i ti odbrojavaš kad Ikaa i ja user posted image ,
nadam se da budu 3 user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Safobi)
Neposredna veza do poruke: 171
5.6.2013 8:58:45   
Jasmina19
Cure,drzim fige za tri user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 172
5.6.2013 9:41:55   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja tintin, kako mi se držiš? user posted image Ajde super da već sutra krećeš dalje na pregled i držim fige da već za koji tjedan javiš prekrasne vijesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Obavezno nam javi kako je prošao pregled i što je doktorica rekla. user posted image

Jasmina, kako si nam ti? user posted image

Draga Perlice, svaki dan škicam tvoj grafić i tako je lijep i šaren. user posted image user posted image user posted image Dal si ti platila za VIP verziju FF? Držim fige da te to trbuh bolucka jer si mala mrvica pravi mjesta. user posted image user posted image user posted image

Gđa. Bucika kad piškiš? user posted image Navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajme draga ikaaa, baš mi je drago da je sve super bilo na pregledu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga glagla, šaljem puno user posted image user posted image user posted image tvojoj mrvici i njezinoj mamici! user posted image

Safobi draga, nadam se i navijam da ti to zbrku pravi mala user posted image ! user posted image user posted image user posted image Pomaknem ti datum čim prijeđemo na novu stranicu. user posted image

Mene posao dovodi do ludila. Baš sam pod stresom i danas sam i ljuta i tužna i očajna. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 173
5.6.2013 10:09:15   
daxy
Dobar vam dan,žene u akciji. Kako ste mi? Ima li šta pozitivno danas?

Gospođo Bucika? user posted image Kakvo je stanje danas?

Ikaaa draga sretno i da prolaktin bude nizak i da se bebica lijepo smjesti! user posted image user posted image user posted image

Trima curkama šta bi trebale piškit isti dan želim da sve redom budu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pinky vražji posa,valjda će i to proći. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 174
5.6.2013 10:18:25   
Jasmina19
Pinky moras pod hitno na neki g.o!user posted image Evo,dobro sam,hvala na pitanju.user posted image Jucer sam imala neke bolove bas kao ovulacijske a tek mi je bio 11dc.mozda je o uranila,tko ce ga znat.Inace mi je o 13dc u zadnje vrijeme.Vidjet cemo sto ce FF rec za koji dan.Pokrivamo sve dane za svaki slucaj.user posted image Stavila bi graf al neznam kak to ide preko mobitela,a kaj cu kad sam seljak za takve stvari,imam cak i onaj dobitni graf iz 1.mj kad sam ostala trudna to su bile prave skolske temperature.Kak si ti osim sto te muci posao?Kad su gotovi brisevi i kad pocinje prava akcija?user posted image

Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Trilema oko imena
baby_paris

Koje ime odabrati?

Benjamin (43%)

William (19%)

Damian (38%)

Broj svih glasova: 90

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!