Kontesa Nera
|
Pozdrav cure! Ne mogu ni pohvatati sve što se pisale! Bumbi, neka si se ti riješila ciste, jupi!! Neka ne dolazi više! Anni, većina cura prolazi isto ono što i ti, odgađaju majčinstvo zbog nekih drugih prioriteta ili čekaju povoljniju priliku, a na kraju se završi tako kako se završi, ipak se sve vrate na ono što je zapravo važno u životu.. To samo znači da shvaćaju koliko je ta odluka važna i o kojoj se tu odgovornosti radi, ne možeš se igrati stvarajući novi život i onda se napraviti lud i misliti kako ti bude-bude. Zato sam ja uvjerena da ćeš ti svojoj bebici (koja te sigurno oskoro očekuje) biti najbolja mama na svijetu, jer si svjesna što ti to znači . Samo pozitivno i sve će doći na svoje! Papalina, čestitam na posliću, to je stvarno bilo brzo!!!!! Bebice i tascha, mislim da je vrijeme da više ne budete fine curice i da malo izmlatite te svoje mužiće, dečkiće, što god..Čim čujem da se muški izvlače, poludim!!! Jedna je cura otvorila temu s tim problemom, pa nisam mogla da ne komentiram, tako da je ovo najblaže što ću vam reći!! Ako hoćete kopirat ću vam koji post, sli mislim da je suvišno Ne dajte se!! Lol@, super što je sve ok kod ginića, ali zar i ti imaš problema sa dragim, tj. spermiogramom?!! Daze, neka dan D, bude dan za veeeeliki plusić!!! Držim fige!! Hm... što se mene tiče, osjećam malo probadanje, ali ništa posebno..nemam pojma šta bi mislila, osim da sam sigurna da ni u šta ne mogu biti sigurna!! Nikad do sada nisam pratila svoje cikluse, promjene, simptome, tako da ne znam je li to nešto što je kao i inače i što bi moglo biti, više ne znam ništa Ali, u svakom slučaju javit ću vam ako nešto dođe ili ne dođe
|