|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2012.
14.3.2012 19:03:07   
bebica77
Hehe valjda oce))))...
Ak je to to onda se mora nekaj primit jer je dragi odustao od spermiograma((((((....

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 326
14.3.2012 19:06:55   
tascha
Ni moj nije bio na spermiogramu i ne znam kada će htjeti ići...ali imam vjere u Boga..podarit će nam ono što nam srce iskreno želi...evo ja sam bila sa jednom gospođom i tako fino smo popričale i ulila mi je ponovo vjeru u Boga ..i u Božji blagoslov....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nas dvije bi skupa mogle očekivati plusek ovaj mjesec....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 327
14.3.2012 21:16:23   
Lol@
Samo da se prijavim da mi je kod ginica sve ok,jos brisevi :( i isto kao kod vas dvije bebica i tascha ...a vidit cemo sta ce biti...ali ja se nadam i dalje da ce sve biti dobro kad za to dodje vrijeme user posted image ...NEMA ODUSTAJANJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 328
14.3.2012 22:20:28   
Riza
Curke moje drage!
Jel mi Moze koja od vas reci nakon koliko dana od ovulacije se dogada implantacija?? Pitam jer sam danas Uocila na papiru prilikom brisanja vrlo malo smedeg iscjedka...samo kod jednog brisanja i Nista vise. Pa me zanima jel mogu to sa tako nečim povezatiuser posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 329
14.3.2012 22:56:10   
bebica77
Riza evo nasla ja odg na tvoje pitanje , odg strucna osoba, pa kaze 7-8 dana nakon ovulacije

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 330
14.3.2012 23:07:03   
winkica
milene moje...pusice vam šaljem....

hm ovako ta implantacija je relativna kod svake žene...ali uzima se od 6 dana (jer toliko treba jajašcu da se spusti niz jajovod u maternicu) pa sve do 12 dana koji se ujuedno može poklopiti sa danom neočekivane vještice....no i kada se dogodi implantacija nije moguće taj isti ili iduči dan raditi test jer tijelu treba da profiltrira Hcg koji se tek 2 dana nakon implantacije može vidjeti na testiću kao veliki plusić......iako ima curki koje su i 14dpo imale negativan a tek 15dpo bio pozitivan...tako da očito je stvarno različito od cure do cure...isto kao što ima cura koju su već 8dpo imale pozitivne testove na kojima je druga linija bila baš dosta vidljiva....evo mila moja Riza to je nekakvo moje znanje o svemu tome...puno te ljubim čuvaj se...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 331
14.3.2012 23:44:25   
bebica77
user posted image jos me uvjek boli jajnik onak koda vjesticu trebam dobit sam kaj je slabije i bol se siri na kuk user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 332
15.3.2012 7:47:08   
daze
i ja sam 7 DPO imala takvu smeđu mrlju kod samo jednog brisanja i poslije više ništa. upravo radi toga sam i išla raditi test prije 2 dana,jer me kopkalo s obzirom da mi se to nikad prije nije dogodilo pa sam se ponadala da je implantacijsko user posted image taj je bio negativan, međutim danas mi je dan D, danas mi je dan (ne)očekivane user posted image , tako da mi držite fige da ne dođe!!!!!!!nikakvih simptoma nemam, ni menstrualnih ni trudničkih osim što me grudi bole,al to mogu vezat i uz jedno i uz drugo.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 333
15.3.2012 8:59:14   
Anni_
Riza draga, stvarno ti želim da je implantacijsko!
Daze ~~~~ da ne dođe ni danas ni sljedećih 9 mj.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 334
15.3.2012 9:04:15   
mariola
IZVORNA PORUKA: winkica

draga moja mariola...vjeruj mi ne vjerujem da će biti plusić...nekako imam osjećaj da će opet ovaj mjesec biti veliko ništa ali eto ne zabrinjavam se jer znam da ću i ja jednog dana imati jednu princezu kao što imaš ti......ljubi malenu curicu....

Sigurna sam da ćeš uskoro imati svoju princezu u rukama user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 335
15.3.2012 9:20:54   
PinkyFunkyBirdy
Riza i Daze, dal je to to??? Držim fige i navijam da stvarno je!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kontesa Nera, sutra je tvoj dan D! Kako se osjećaš?
Unna, ima li kakvih novosti?
Jooooooj, kako bi bilo odlično da se sad zaredate i svaki dan jedna javi da je user posted image ! No, dobro, može i svaki drugi dan (kao i keks user posted image user posted image user posted image ). Jučer sam se pomolila za vas drage moje i znam da će nam Bog svima dati male bebice. user posted image

Da malo podsjetim na trudilice koje još (ne)očekuju ovaj mjesec i za koje navijamo da nam jave prekrasne vijesti ovih dana (izbacila sam plačke da ne rastužuju moju dragu BUMBI).

Trudilice:
user posted image unna - 03.03.
user posted image Daze - 15.03.
user posted image Kontesa Nera - 16.03.
user posted image Riza - 19.03.
user posted image anamarijapupek - 20.03.
user posted image winkica - 20.03.
user posted image Anni_ - 23.03.
user posted image Lol@ - 25.03.
user posted image  bebica77 - 25.03.
user posted image tasha - 30.03.
user posted image Hladna - 30.03.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 336
15.3.2012 9:24:42   
BUMBI
Ma joj draga nisi trebala to napraviti zbog mene...user posted image user posted image
Iskreno se nadam da će se sad početi pojavljivati user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 337
15.3.2012 9:39:46   
winkica
evo vaše ludice glupiralice......user posted image pitajte me zašto...

naravno milene moje....evo ja i danas testić radila i opet mi se čini da vidim laganu liniju ali prije izgleda kao da je sjena...rekla sam sebi neću no kad znate da idete na wc ujutro nakon spavanja i mislim si ja znam da ću ga htjeti napravitit kroz dan pa bolje onda da ga napravim ujutro sa prvim urinom nego da ga napravim kroz dan...kao bolje je vidjeti negativno sa prvim jutarnjim nego sa dnevnim....jao meni koja glupost...samo se izvlačim iz svojih glupavih poteza...kažem sebi samoj- Marija nisi normalna....nema te svijet....hehehehehe

onda opet s druge strane osijećam se stvarno kao da nam je uspjelo ovaj mjesec, ali ako i dođe "crvena napast" opet dobro...malo sam kopala po internetu i mnoge cure kad su ostale trudne primjenjivale su različite savjete....jedna curka je uspjela nakon dugog perioda ostati trudna tako što je nakon keksića ostala sat vremena ležati sa jastukom ispod guzičice...user posted image a sve ćemo isprobati ako djeluje- zar ne???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 338
15.3.2012 9:43:46   
winkica
MARIOLA- draga naša moderatorice....neki dan sam švrljala po drugim temama na forumu i nekim temama sam ostala naprosto šokirana...no da ne duljim...mnogo moderatora forumašice baš i ne lajkaju previše....a mi imamo najbolju od svih....

hura za mariolu i za njezinu malenu mrvicu koja vjerujem da svaki dan raste sve veća i sve slađa...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 339
15.3.2012 9:44:35   
winkica

IZVORNA PORUKA: winkica

MARIOLA- draga naša moderatorice....neki dan sam švrljala po drugim temama na forumu i nekim temama sam ostala naprosto šokirana...no da ne duljim...mnogo moderatora forumašice baš i ne lajkaju previše....a mi imamo najbolju od svih....

hura za mariolu i za njezinu malenu mrvicu koja vjerujem da svaki dan raste sve veća i sve slađa...

ispričavam se što sam malo odvukla sa teme.....vraćamo se na bebice i plusiće....- dao Bog što više ovaj mjesec...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 340
15.3.2012 9:46:55   
winkica
DAZE- mila znaš kako se kaže- ženske fige ne nose sreću....mi ti nećemo držati fidge nego ćemo jaaaaaaaaaaaaaaaakooooooooooooooo punooooooooooooooooooo vibrati za tebe i tvoj veeeeeeeeeeeeeliki plusić ne kao kuća nego kao zgrada......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 341
15.3.2012 9:47:28   
PinkyFunkyBirdy
Winkice, pošto si toliko nestrpljiva imam prijedlog: da ne bacaš puno novaca na više jeftinijih testića i da kupiš jedan digitalni (Clearblue - mislim da je nekih 60-tak kn, a ovi obični su oko 20 kn). On ti neće pokazivati sjene i slično već će ti točno pokazati +. user posted image

A što se tiče guze u zraku nakon keksa, pa zar to već ne prakticiramo sve user posted image , no dobro, ne baš sat vremena, ali kojih 5-10 min. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 342
15.3.2012 9:52:37   
winkica
PINKY nekako baš i ne bi bacala toliko novčića...taj digitalac mi je mrvicu preskup....ipak...hehehehe

ma da ti budem iskrena kad imam doma testove onda mi prstići lete a kad ih nemam doma onda je ok jer mi se ne da ići tako daleko do ljekarne koja ima ove jeftinije..jer u ilici svi imaju one skupe...tako da po one jeftinije moram malo dalje....sad znam da neću barem do 12 dpo jer tako i nekako ju (ne) očekujem....

naravno da sve prakticiramo 5-10 minuta ali ja sam spremna pomaknuti granice normale-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 343
15.3.2012 9:59:39   
PinkyFunkyBirdy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 344
15.3.2012 10:23:28   
winkica
ajmo "babe" gdje su ti plusići...ne pristajem na ništa manje...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ova riječ "babe" to je od milja- a ne pogrdno....pa ipak na kraju krajeva RR je jedan veliki "babinjak"...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 345
15.3.2012 10:59:54   
unna
Riza ja mislim da bi to moglo biti implantacijsko. Daze nadam se da tvoja nece stici. Kod mene jos nista,danas 40ti dan ciklusa,a inace mi je najduzi 46 dana,znaci ako za nekih 6 dana ne dobijem to bi moglo biti to. A test nikako da odem kupit.

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 346
15.3.2012 11:04:41   
Kontesa Nera
Pozdrav cure!
Ne mogu ni pohvatati sve što se pisale!user posted image

Bumbi, neka si se ti riješila ciste, jupi!! Neka ne dolazi više!user posted image user posted image

Anni, većina cura prolazi isto ono što i ti, odgađaju majčinstvo zbog nekih drugih prioriteta ili čekaju povoljniju priliku, a na kraju se završi tako kako se završi, ipak se sve vrate na ono što je zapravo važno u životu.. To samo znači da shvaćaju koliko je ta odluka važna i o kojoj se tu odgovornosti radi, ne možeš se igrati stvarajući novi život i onda se napraviti lud i misliti kako ti bude-bude. Zato sam ja uvjerena da ćeš ti svojoj bebici (koja te sigurno oskoro očekuje) biti najbolja mama na svijetu, jer si svjesna što ti to značiuser posted image . Samo pozitivno i sve će doći na svoje!user posted image user posted image user posted image user posted image

Papalina, čestitam na posliću, to je stvarno bilo brzo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebice i tascha, mislim da je vrijeme da više ne budete fine curice i da malo izmlatite te svoje mužiće, dečkiće, što god..Čim čujem da se muški izvlače, poludim!!! Jedna je cura otvorila temu s tim problemom, pa nisam mogla da ne komentiram, tako da je ovo najblaže što ću vam reći!!user posted image user posted image Ako hoćete kopirat ću vam koji post, sli mislim da je suvišnouser posted image Ne dajte se!!

Lol@, super što je sve ok kod ginića, ali zar i ti imaš problema sa dragim, tj. spermiogramom?!!

Daze, neka dan D, bude dan za veeeeliki plusić!!! Držim fige!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm... što se mene tiče, osjećam malo probadanje, ali ništa posebno..nemam pojma šta bi mislila, osim da sam sigurna da ni u šta ne mogu biti sigurna!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nikad do sada nisam pratila svoje cikluse, promjene, simptome, tako da ne znam je li to nešto što je kao i inače i što bi moglo biti, više ne znam ništauser posted image user posted image Ali, u svakom slučaju javit ću vam ako nešto dođe ili ne dođe user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 347
15.3.2012 11:07:46   
Kontesa Nera
E da, ako ne dođe user posted image , koji da test kupim? user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 348
15.3.2012 11:33:30   
PinkyFunkyBirdy
Mislim da će bilo koji biti dobar ako će ti user posted image kasniti. user posted image
Navijam za user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 349
15.3.2012 11:35:03   
winkica
KONTESA NERA-e ovako mila...većina testova je osjetljivo na 25U/ml hcg hormona....ali ima i onih koji su osjetljivi na 20U/ml...pa kad dođeš u ljekarnu traži ih ovaj osjetljiviji...znam da cure ne hvale helmtest ali on je povoljan a ujedno i osjetljiv na 20 U/ml hcg hormona...

Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!