|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2012.
13.3.2012 19:28:11   
Lol@
Papalina cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 301
13.3.2012 19:30:09   
winkica
lol@ držim palčeve.....biti će sve ok....znam ja to...ti ćeš sve pobijediti....

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 302
13.3.2012 19:31:10   
Lol@
Hvala ti winkice...ja se zaista nadam da ce sve biti ok... user posted image

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 303
13.3.2012 19:32:26   
winkica
PAPALINA- bravooooooooooooooooo malenaaaaaaaaaaaaaa....to se traži.....

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 304
13.3.2012 20:36:30   
bebica77
Papalina bas mi je dragooo..
Winkica aj molim te mi reci imala sam iscjedak jedno 4-5 dana mljecno prozirni onak srednje gust i onda je nestao, nakon jednog dana suhoce primjetila sam na papiru nekaj sluzavo prozirno (nije bilo puno)... Kaj bi to moglo bit? Jel sad plodno pocelo il je bilo onda na prvom iscjetku?...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 305
13.3.2012 20:39:36   
Mussy
joj cure na ovom forumu se stalno nesto dogada. cestitam svima na poslicu, a ti winkice si i mama i tata ovog foruma hahahahhaha bez tebe nista od svih nas
ajde cure navijam da se sto prije pridruzite na trudnicki forum koji je jako pust
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 306
13.3.2012 21:54:05   
jess
winkiceeeee...ludice mala...pa malo je bilo prerano za testić, no znam kak ti je i mene svrbe prstići, al pričekaj još malo, vjerujem da ćeš ugledati user posted image vidljive sa neba !!!!! Navijammmmmmmmm user posted image

BUMBI...draga...baš mi je drago da se cista povukla, nadam se da će ovo biti tvoj mjesec i da ćeš uskoro ugledati user posted image , držim fige...

Anni draga ajde glavu gore doći će, znaš i ti to da će se jednom uloviti, svi smo mi radili greške u životu i odgađali, a sad nam se to vraća na teži način, ali to ne znači da i nas sve koje smo pogriješile ne čeka naša mala srećica...

Pinky trenutno ti svakaj miješam, vrkutu, marulju, zdravac, navečer popijem mentu, ili Evin čaj, al iskreno mislim da mi čajeki ne pomažu puno, previše sam pod stresom.

Lol@ draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

splicanka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Papalina...bravo za poslić...baš mi je drago zbog tebe...mogu si misliti kako si uzbuđena...
tascha...blizu je ovulacija...ajde u akciju brzo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bebice77 i tebi je ovulacija blizu onda, ajde i ti u akciju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mussy draga kako si ti nama? Kako se osjećaš?

< Poruku je uredio jess -- 13.3.2012 21:57:45 >

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 307
14.3.2012 7:44:41   
daze
nevjerojatno kako smo sve iste,ni ja nisam imala mira jučer popodne i napravila test dva dana prije user posted image popodnevnim urinom,naravno ništa od user posted image ,samo san pare potrošila. i onda se poslije se mislim,ala nije mi to tribalo user posted image a uvik sebi obećajem da neću dok mi ne izostane.user posted image

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 308
14.3.2012 9:30:57   
Marti83
Cure moje imate u ljekarnama one trakice za 15 kn koje se umoče u prvi jutarnji urin i pokazati će vam sigurno rezultate.meni je 6 dana nakon izostanka pokazalouser posted image ,malo je bila svijetlija ali je bila tuuser posted image

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 309
14.3.2012 9:47:05   
PinkyFunkyBirdy
Papalina, čestitam na poslu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovaj mjesec je očito dobar za dobivanje poslova (Winkice, dal ima kakvih novosti kod tebe po tom pitanju?).

Jess, navodno je čaj od matičnjaka dobar protiv stresa. Ja sam od čajeva najprije pila samo stolisnik i nevenov cvijet i činilo mi se da mi se ciklus malo normalizirao (obično sam dobivala unutar 2 mjeseca što je za mene super), a onda sam dodala vrkutu, marulju, kadulju, kamilicu, pila kapi noćurka i ciklus se potpuno poremetio (kao da ne pijem ništa). Sad sam rekla 'dosta' i vratila se na stolisnik i nevenov cvijet i dodat ću malo matičnjaka samo za smirenje do ovulacije, a kad prođe ovulacija onda ću piti vrkutu. Kupit ću si i one kapi Femisan A o kojima sam pričala na nekoj drugoj temi, ali dok one ne stignu (javite mi se ako još koja hoće da naručim i za vas) držim se čajića, vježbi i pokušaja opuštanja.

Tasha, nadam se da ćeš se riješiti svih problema i da ćeš ubrzo postati user posted image !

Lol@ javi nam što ti je ginić rekao. user posted image

Daze i Winkice, izdržite još koji dan pa onda pravite testiće. Držim fige da budu pozitivni!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 310
14.3.2012 10:08:13   
bebica77
Bogme smo sve iste kaj se tice testica, prstici jako svrbe kad je on u pitanju;););););...
Kod mene bit ce da mi se upala bubrega vratila;(;(;(....mozda i nije nezzz jer me nis ne boli i pece kad piskim jedino danas nakon keksa me pocelo bolit u podrucju jajnika i sirilo se na sljepo crijevo i bubreg.. Evo sad jos malo boli al nis strasno....
Ja jos 12 dana do vjestice i nadam se da nebu dosla...

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 311
14.3.2012 11:07:30   
winkica
bebice77- milena ovako...taj bijelo prozirni iscjedak isto kod nekih cura zna biti plodan no kad se očisti i bude proziran tek onda je jako plodan...tako da sad se keksajte što bolje....hehehe

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 312
14.3.2012 11:16:47   
winkica
marti83- milena da ne bi povjerovala ali nema u svakoj ljekarni...isto kao što nema u svakoj ljekarni najjeftinijih testića...to je tak relativno...u Zagrebu je to tak sve smotano...moram ići na drugi kraj grada da ne bi previše platitla jer prema centru samo su skupi testovi...koma....ja bi isto ado kupila jeftinije ali treba potražiti malo po internetu i vidjeti gdje ih ima....

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 313
14.3.2012 11:56:09   
winkica
PINKY- mila imam jedno pitanjce...ne znam dali si ikad mjerila bazalnu??? e ovako...malo si provjeravam grafove od prošlih ciklusa i primjetila sam da su me na isti dan počeli hvatati grčevi kao da će doći vještica...uvijek 7dpo počinju grčevi tako da mislim da ni ovaj mjesec nismo uspjeli napraviti malu bebanu...što ti misliš??

danas me malo ujutro uhvatili grčevi kao da ću procuriti i malo sam kopala po prošlim ciklusima i vidjela da na isti dan počinju grčevi...tako da mislim da neću raditi testić uopće jer mi je žao potrošiti test a vrlo vjerojatno se nije uhvatila bebica...

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 314
14.3.2012 12:15:09   
PinkyFunkyBirdy
Winkice, mjerim ja bazalnu temperaturu već zadnjih 2 i pol ciklusa (što ti je kod mene nekih 5 mjeseci). Ja osjetim grčeve tek večer ili dvije prije nego vještica krene.
Gle, ne mora značiti što opet osjećaš grčeve u isto vrijeme da će vještica i stvarno stići. Pa vidjela si i sama da je puno žena reklo da su imale tipične simptome PMS-a kad su ostale trudne (sve su imale i osjećaj da će svaki tren procuriti). A i k tome večinom se trudnički simptomi pojavljuju tek nakon što vještica kasni tako da mislim da se nemaš zašto brinuti prije vremena. user posted image user posted image user posted image
Pričekaj dan D i ako ne dođe (A NEĆE!) napravi testić. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 315
14.3.2012 12:31:16   
bebica77
E vinkice jucer je pocel neki prozirni i imala slabe bolove, danas ujutro keksnuli se i pocelo me bolit al predio sljepog crijeva tu negdje.. Al kad je to prestalo par put me piknul desni jajnik i to jednom dosta jako....

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 316
14.3.2012 14:32:42   
winkica
PUINKY- mileno moje...a evo ja se nadam , a ne nadam se....heheheheh sve mi je malo drugačije ovaj ciklus...ali vjerojatno je to samo u mojoj glavi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEBICE77- to je onda to...pogodili ste točno kad je trebalo....tako malena.-...slobodno još jedanput sutra uvečer...

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 317
14.3.2012 15:52:39   
splicanka
nakon user posted image  keksajte se svakih dva dana i ne vodite brigu mora upalit, a kad je keks bolan u tom periodu i kad bole jajnici plodne ste samo tako, bar je meni tako, meni kad je onaj najplodniji ne mogu ni imat odnose koliko boli hihi user posted image user posted image user posted image user posted image ...  ja sam u 11 mj imala odnos samo jedan put iza user posted image  i uvatilo se nema greske... al mi je ginic reka za uspjesnu trudnocu svako dva dana da bi bas onaj mali pravi dopliva kako triba eto... e jedva cekam u akciju  da mogu vam pricat kako je bilo i sta jos maloooo..... al ja sam ipak odlucila da necu u 5mj  kako mi je dozvoljeno nego u 6 ili cak 7 mj neka sve dodje na svoje user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 318
14.3.2012 17:20:41   
tascha
Aaa a ja ginekologu pričam kak me boli trbuh,da me žiga jajnik sa lijeve strane i da su mi ponekad bolni odnosi  a nekad i nakon odnosa...a on mi ništa ne kaže...ja u brigi da nisu neke ciste ili šta...kažem evo 2 dana iscjedak onako dosta jak i sklizak...to bi bilo daaa toooo baš tooooo.....hm....ali mi nismo se seksali sdd već svaki dan.....hm....

(Odgovor članu splicanka)
Neposredna veza do poruke: 319
14.3.2012 18:21:40   
splicanka
to je draga ovulacija i ne valja svaki dan nego svaki drugi ali to samo udarajte user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 320
14.3.2012 18:47:26   
bebica77
Znaci ak se kaj primilo vjestica NEBU 25-tog dosla!!!))))))

Neposredna veza do poruke: 321
14.3.2012 18:53:34   
unna
Papalina cestitam na poslu. I mene par dana oko ovulacije boli jajnik,onako ziga,ali mene muci to sto ja bas ne primjecujem taj prozirni rastezljivi iscjedak. I mi uglavnom prakticiramo svaki drugi dan,mislim da je tako najbolje.

Neposredna veza do poruke: 322
14.3.2012 18:57:19   
BUMBI
unna a kakvo je stanje kod tebe?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 323
14.3.2012 18:58:33   
tascha
bebiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dat će Bog!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 324
14.3.2012 18:59:41   
BUMBI
bebice držim fige da se primilooouser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!