|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 14:06:26
|
|
|
|
koka
|
joj šta ja to čitam , nadam se da če biti nešto. držim fige
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 14:09:07
|
|
|
|
tikica_69
|
za 1. princa
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 14:10:06
|
|
|
|
ninolina
|
3curke da li bi htjela još jednu bebicu, jel te malo strah? Držim fige da bude ono što si ti želiš
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 14:16:01
|
|
|
|
Anoniman
|
muž i ja smo rekli da idemo do 5, to nam je maximum. Što zbog godina što zbog toga da ih treba i othraniti i napraviti od njih ljude. Strah uvijek postoji, ali sve je u dobroj ruci Božjoj. Hvala svima na podršci. p.s. Tikica, želim ti uspjeh ovaj put!!!
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 14:17:13
|
|
|
|
koka
|
3curke, svaka čast.
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 14:20:29
|
|
|
|
ninolina
|
Ja vam želim svu sreću svijeta i da ovaj put ugledate pišonju. Kud tri tu će i četvrti i mi ga očekujemo tako da glavu gore i drži se
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 14:31:48
|
|
|
|
gugi
|
Jao koje veselje ovdje vlada,pridružujem se i ja čestitkama Pa možda nick bude i 4curke,u svakom slučaju sretno
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 14:32:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 3curke IZVORNA PORUKA: sanjalica IZVORNA PORUKA: 3curke staklene cipelice, ne na običnom nalazu, nego se vadi hormon beta hcg, koji se počne u krv lučiti kad se beba implantira u zid maternice, to ti je već koji dan nakon kaj bi trebala dobit. ali uputnica ti mora biti baš za beta hcg. poslije ovakvog objašnjenja osjećam se tako glupavo ZAŠTO ???????????? u svakom slučaju ... 3curke ... htjedoh izraziti i svoju podršku mogućem plusiću hvala, nadam se da je... vidjet ću sutra. draga sanjalice, ja se ispričavam na glupom objašnjenju ali nisam doktor pa ne znam to tak stručno objasniti... šta ćeš, kad guram nos, a možda bi to netko bolje obavio. Moram se učit poniznosti, to mi fali, uvijek moram biti prva, i ne dam ljudima da dođu do izražaja. Sorry...
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 14:37:08
|
|
|
|
sanjalica
|
jao ... nadam se da me nisi krivo shvatila... zaista si to tako lijepo objasnila da sam ostala paf.... nekada pomislim kako dosta toga znam, a onda se pojavi dobra duša koje me vrati na zemlju... i to je ok...
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 15:09:29
|
|
|
|
BUMBIKA
|
3curke držim ti fige da bude još jedan !!!
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 15:14:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica jao ... nadam se da me nisi krivo shvatila... zaista si to tako lijepo objasnila da sam ostala paf.... nekada pomislim kako dosta toga znam, a onda se pojavi dobra duša koje me vrati na zemlju... i to je ok... šta ćeš, draga, nakon tolko djece ti to postane ko dobar dan! Nadam se da se slažeš. Dobra si ti duša.
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 15:18:32
|
|
|
|
sanjalica
|
predivno je vidjeti veliku obitelj... to je velika odgovornost i velika hrabrost... i divim ti se, draga moja... i ako zaista jest novi anđeo na putu... to je zaista Božji blagoslov... uživaj u tome...
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 16:35:47
|
|
|
|
anne
|
3curke. Hvala ospodu. Uživajte u 4 od 5!
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 3.11.2008 18:47:36
|
|
|
|
Ellenora
|
Nemam sta za rec svaka cast!!! I sretno
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 4.11.2008 17:11:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Cure, ništa od bebe... hormonski poremećaj... a baš sam se nadala. sorry na krivoj uzbuni!!! kme kme A, eto, Božja volja, hvala Mu i na tome. Bit će, jednog dana.... Puse svima.
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 4.11.2008 17:21:04
|
|
|
|
tikica_69
|
3curke - bas mi je zao ....a bas sam mislila da ce vam mali princ doci
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 4.11.2008 18:25:47
|
|
|
|
tonkica
|
3curke baš mi je žao na razoćaranju. Glavu gore, bit će i 4 u pravo vrijeme. Drži se!
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 4.11.2008 19:30:15
|
|
|
|
ninolina
|
Bit će bit. Samo se opusti i mali će pric doći.
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 4.11.2008 22:16:36
|
|
|
|
Tsmee
|
Baš mi je žao... Ali, glavu gore, kako si i sama rekla bit će jednog dana. A dotad uživaj u svoje 3 princezice
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 5.11.2008 6:47:23
|
|
|
|
sanjalica
|
nije sad... to ne znači da neće biti slijedeći mjesec... glavu gore.... bit će i 4. i 5. još ...
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 5.11.2008 8:31:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala, cure. Ma, prihvatila sam nekako. Ovo mi je vrijeme isto darovano... ... da uživam u ovim malim anđelima... ... da mi Katarina prohoda dok ja mogu za njom trčati.... ... da malo smršavim, skinem ostatke od triju trudnoća... ... da kojiput odem na kavu s frendicama koje sam totalno zapostavila... ... i da se konačno posvetim malo mužu i njegovim planovima kojih immaaaaa a nikako stić... ... i da se pošteno jednom pripremim na trudnoću! Do sad sam samo prihvaćala što sam dobivala. Topla pusa svima, a posebno tikici dobre želje, neka beta raaasteeee!!!
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 5.11.2008 8:43:01
|
|
|
|
ninolina
|
3curke. Bit će beba kad si složiš sve kockice još te puno trebaju klinci a najviše najmanje. Teško je s tako malim bebačima. Želim ti sreću od srca.
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 10.12.2008 6:59:06
|
|
|
|
pilek
|
DRAGE MOJE SUPER STE CITAM VAS STALNO
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 10.12.2008 10:13:15
|
|
|
|
tikica_69
|
pilek, dobrodosla
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 11.12.2008 7:32:48
|
|
|
|
pilek
|
jutro
|
|
|
|
Anketa
Nova nagradna igra?anaxxSviđa li vam se nova nagradna igra, trčite li za bodovima, bodrite li našu RR?Da (
87%)

Ne (
5%)

Ne zanima me (
8%)
Broj svih glasova: 76Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!