|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 13.8.2008 17:57:09
|
|
|
|
Elena
|
super sanjarice to znaci da imacemo jos jednu i cekacemo mali na jaji
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 13.8.2008 20:21:14
|
|
|
|
ivkica
|
Dobro došla! Želim ti puno sreće i da nam uskoro možeš javiti da si
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 14.8.2008 8:09:25
|
|
|
|
sanjarica
|
hvala curke...bas bi me obradovalo da bude jedna bebaca,a moram vam priznat da me strah svega,s prvim djetetom sam imla uzasan porod i svasta nesto.drzite mi fige da bude uskoro plusiccccccccccccccc
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 14.8.2008 9:21:41
|
|
|
|
tikica_69
|
I ja sam s prvim imala "svasta nesto" cca 18 sati i tri boce dripa... Drugo sam doslovce ispljunula a doktor ga je docekao sa ragbi rukavicom na izlazu Zato ne razmisljaj o tome, a ja ti zelim veeelikiiii plusic na testu
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 14.8.2008 10:25:15
|
|
|
|
tinka
|
bok cure!! evo mene s godišnjeg.. dobrodošla sanjarice.. evo i ja ovaj mjesec očekujem .. danas mi je 31.dan ciklusa, tako da sad čekam..inače zadnjih mjeseci su mi ciklusi bili 31,31,31, i prošli mjesec 41 dan..
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 14.8.2008 13:25:17
|
|
|
|
sanjarica
|
tinka,zelim nam plus,ocekujem da cu ga ugledat 28.a do tada cu da izludim od cekanja.
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 14.8.2008 14:31:12
|
|
|
|
koka
|
Sanjarica dobro došla i želim ti da što prije ugledaš + i postaneš ponovo mamica.
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 14.8.2008 15:07:31
|
|
|
|
sanjarica
|
¸hvalakoko.nadam se...
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 17.8.2008 20:36:31
|
|
|
|
anne
|
Još jedna dobra vijest!!! Danas sam saznala da mi je prijateljica trudna, prirodno! Pokušavaju već 2 godine nakon prvog djeteta, dva spontana. Trudna je već 4 mjeseca - tajili su ako ga opet izgubi. Baš sam jako sretna zbog njih. Valjda će sad sve biti u redu. Čuda se događaju.
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 17.8.2008 21:36:18
|
|
|
|
tikica_69
|
Biti ce sve u redu i neka ih cuvaju svi andjeli nebeski
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2008 23:38:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 18.8.2008 8:21:36
|
|
|
|
tinka
|
dobro jutro cure! evo ništa od trudnoće ni ovaj mjesec.. procurila sam!
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 18.8.2008 9:10:35
|
|
|
|
tonkica
|
Žao mi je Tinka. Nadam se kako će izostati drugi mjesec i da ćeš ugledati plusić na testiću! Držimo ti fige!
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 18.8.2008 9:37:34
|
|
|
|
tikica_69
|
tinka - zao mi je mila, znam kako ti je, ali glavu gore i ....idemo dalje ...sve ostalo ti pise u mom potpisu....
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 18.8.2008 10:14:45
|
|
|
|
FIONA
|
tinka doći će i tebi plusić. Znam da zvući bedasto ali meni se tak desilo KAD SAM SE NAJMANJE NADALA. Taj mjesec nisam pljuvala svaki dan niti pazila na plodno razdoblje ... opusti se izgleda da pomaže i držim fige za cca 14 dana kada se bi moglo desiti a ti da za koji dan kasnije javiš sretnu vijest...
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 18.8.2008 10:25:34
|
|
|
|
koka
|
Žao mi je Tinka, al ne gudi vjeru . Želim ti da što prije ugledaš +
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 18.8.2008 10:29:56
|
|
|
|
tinka
|
hvala vam cure na podršci .. probat ću se što više opustiti ovaj mjesec..nadam se da će se pojaviti plusić još ove godine
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 18.8.2008 11:22:33
|
|
|
|
sanjarica
|
tinka,zao mi je.ja sam uzasno nervozna,il je pms...il sta drugo,a molim se da je samo nervoza od iscekivanja,valjda ce bit plus.....
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 18.8.2008 14:07:58
|
|
|
|
tinka
|
sanjarice držim ti fige da barem ti ovaj mjesec ugledaš plusić!!!
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 18.8.2008 14:31:12
|
|
|
|
mariola
|
Curke bok, lijepi pozdrav svima. Žao mi je svih koji se nadaju ovako kao ja i već kad si umislim da je to to. da, trudna sam, kasni mi par dana i onda paf. ništa, dobila sam... stvarno mi je žao. ja sam danas nekako i tuža i sretna. ne znam ni ja što mi je. Sretna sam jer kasni, a tužna jer imam bolove u križima kao pred M. Kako bih samo bila sretna da sam trudna... Držite fige, vašem novom članu. I ja sam uz sve vas koje ste u slatkom iščekivanju.
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 18.8.2008 14:35:02
|
|
|
|
Ruža
|
Mariola dobrodošla! Držimo da što prije bude plusić!
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 18.8.2008 15:28:15
|
|
|
|
FIONA
|
Mariola, kako kažu 90% bolesnika zapravo misli da je bolesno i placebo pomaže... tako i ti auto sugestijom reci sebi trudna sam, trudna, sam, trudna sam... grli trbuh i smij se... samo pozitivne misli su dobre misli... držim ti palčeve da i ti uskoro postaneš mama...
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 19.8.2008 8:27:07
|
|
|
|
tinka
|
Dobrodošla Mariola! Nadam se da ćemo sve mi koje to žarko želimo uskoro ugledati na testu..
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 19.8.2008 10:39:28
|
|
|
|
scarlet
|
Mariola dobrodošla! Držim ti fige! I tebi sanjarice! Dao Bog da svi imamo puno hahah
|
|
|
|
|
RE: DALI JE MOGUCE ???????? 19.8.2008 10:44:17
|
|
|
|
scarlet
|
Tinka ne brini, biti će Meni je uspjelo iz trećeg puta isto sam se prva dva puta sekirala kad nije uspjelo, znam da je to nekima smiješno jer parovi i godinama pokušavaju zatrudnjeti ali istina je da je sve u glavi, čim sam se opustila i uživala u sexu sa stavom šta bude bit će i eto
|
|
|
|
Anketa
Ime.dada.Leina...što kažete :)?Sviđa mi se (
28%)

Ne sviđa mi se (
61%)

Ok je (
11%)
Broj svih glasova: 130Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!