cuba
|
A šta ću, cijelu kuhinju sam uglancala do sjaja jedino mi ostala pećnica pa ajde da se i nje riješim Danas nisam kuhala pa mi ostalo viška energije Jutros mi je R bio u jaslicama (noć je prošla odlično, bez kašljanja), zadovoljna sam sa sirupom Ja sam imala sat vožnje, poslije otišla na kavu sa curama iz autoškole. One su 2,3x padale testove pa su tek startale sa vožnjom i baš su isprepadane, nemam pojma zašto ja stvarno uživam u autu. Bili smo kod mojih na ručku a popodne su kod nas došle prijateljica i njena curka na druženje i kavicu. Ajme nemogući su danas bili Izvade smoki, da će jesti. Ja im u dvije (iste zelene zdjelice) izvadim isto smokića i skoro se ne pomlate čija je čija zdjelica onda jel R uzme romobil hoće i E i tako za svaku stvar. Nije im bio dan nikako jer inače su super i baš se lipo slažu. Zaspao mi je u 20.15h, ja se uhvatila pećnice i uskoro ću pod tuš jer je u 22h dobar film, Kolekcionar. za inhalacije, neka ste napokon gotovi i sa time. Ajme mogu misliti kako vam je bez vrtića (oboma) Jeste bili di popodne? Jel imate kakvih planova za vikend?