cuba
|
evo jesam! U tolikom smo poslu bili zadnjih mjesec dana da laptop nijednom nisam upalila onda znaš koliko smo toga obavili Mm je jučer otišao na brod pa smo Rokić i ja opet sami. Vidim jutros kad sam ga odvela u jaslice da mi je baš tužan . Već on polako kuži da tata ode. Inače mi je moj hahar super, lipo mi spava, jutros smo se u 8h digli, naspavali se samo tako Veseli se jaslicama, po cili dan mi ponavlja imena teta Brblja sto na sat, ne mogu do riči doći od njega Ma odličan mi je, nemam se na šta požaliti. Malo je prehlađen, popodne ćemo opet do pedice ali ne pije antibiotik samo sirup i fiziološka. Ja ti vozikam svaki dan, baš mi je u 11 sat vožnje. Ide odlično, zadovoljna sam U kući smo sredili i više nego smo se nadali da ćemo stići. Svi prozori su montirani, sad mi je stan ko novi Predivno izgledaju. Usput dok smo bili u silnoj prašini smo odlučili da ćemo i ofarbati cijeli stan tako da smo se pošteno naradili. A znaš kako to ide još sa djetetom u kući. Ali sada se sve sjaji pa mi nije žao silnog posla Kupili smo i novi tepih za u dnevni boravak, u prvom dućanu i prvi koji smo ugledali, nisam mogla vjerovati. A mislila sam da ćemo se satrati dok ga nađemo. Uzeli smo i nove zavjese za u spavaću sobu. Tako da nam je svaka prostorija u stanu sada kao nova. Guštam u potpunosti. Kupili smo i sve sanitarije za renoviranje kupatila al to ćemo idući put, jednostavno sada nismo imali vremena i za to. Kako ste mi vi? Jel curka u bušici napreduje Kako tvoj mališan? Još radiš?