Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 2.2.2011 23:38:24
|
|
|
|
malla
|
- Marlen,Elena,Timea,Hana ,Lana,Lucija,Isabel .... - Noah,Lukas ,Leon,Davide,Danijele,Danijel,Mikele,Gabrijel... ali od svih tih imena mom dragom se svida jedino Elena...a za Alan ali meni nikako
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 19.2.2011 23:33:31
|
|
|
|
katyboom
|
Gabrijel.... Paula....
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 19.2.2011 23:47:07
|
|
|
|
premija
|
Ian Tia Ali ipak prvo pa muško
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 10.3.2011 13:20:34
|
|
|
|
maruska04
|
Imam sina zove se Karlo a sada neznamo još što ćemo dobiti, za muško mi se sviđa Dominik i Leon a za curicu Klara, Antea i Mia. Nemožemo odlučiti
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 23.3.2011 11:14:19
|
|
|
|
sretnabeba4
|
ja i MM volimo imena koja nisu uobičajena. Tako( vidi se u potrpisu) imenujemo djecu s nečim posebnim..u slučaju muškog imena ubacili smo dodatak C, a djevojčica je isto dobila neobično ime kojeg još u našem kraju nije bilo...sad svi poludili za imenom Hana...I sad očekujemo četvrtu bebicu, koju isto nećemo zakinuti imenom pa će se zvati Janick, a Amelie.
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 29.3.2011 9:59:08
|
|
|
|
mariwa
|
Ema, Klara, Karla.. Karlo, Marko..
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 16.4.2011 20:57:33
|
|
|
|
alessia
|
Mi smo nakon duuugo premišljanja odlučili...Dominika imamo a novi dečkić bit ce Matej...jednostavno kad je Domi izgovorio da ce mu braco bit matej,,znali smo to je to
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 30.4.2011 21:14:38
|
|
|
|
pea06
|
Ema Luka
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 14.5.2011 13:38:32
|
|
|
|
baby_paris
|
natali, dorea david, oskar tj. oscar ovo Oscar nam je jučer sinulo i...usudila bih se reči; sjelo. Što mislite o tom imenu? Pročitala sam cijeli ovaj forum i mislim da ga se nije niti jednom spomenulo (sorry ako griješim).
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 29.6.2011 20:09:41
|
|
|
|
anastassia
|
IZVORNA PORUKA: Laila Ja imam Rafaelu i Mihaela i sad cekam 3 bebicu i dvoumim se izmedju Mihaela ili Gabriela... Sto vi kazete? p.s. Naravno ostajem vjerna andjelima pozdrav svima!!! Prekrasno! Moj se sin zove Gabrijel (to mi je najljepše muško ime na svijetu) i čekamo drugog dečka. Ja sam za Samuela, a moj muž za Mihaela.. Vidjet ćemo!
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 26.7.2011 8:42:27
|
|
|
|
goga_vk
|
Mi imamo Lauru, Luku...a sada okečujemo treće. Ako bude biti će definitivno Dunja, a za dečka postoji mogućnost Lovro, ali nije još 100 % sigurno (svi se potajno nadaju da će biti cura ). Ja sam se odlučila za muško ime, jer bi da i ovo treće bude na L.....ali mm je odlučio da bude Dunja, a i meni se sviđa.
< Poruku je uredio goga_vk -- 26.7.2011 8:43:20 >
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 26.7.2011 9:20:32
|
|
|
|
Hubertica
|
- Šimun, Roko, Rafael - Korina, Bruna, Dora Evo ovo su imena koja su nam u užem izboru ali nikako definirati jedno muško i jedno žensko ime da kažemo da je to to, a samo je pitanje dana kad će nam stići mali smotuljak i saznanje je li ili ...
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 28.7.2011 15:47:36
|
|
|
|
Cmelica
|
Za razmisljamo o Noah, a za mi se sviđaju Uma, Julia, Helena samo da je ne zovu Lena
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 28.7.2011 19:47:52
|
|
|
|
zuti.leptirić
|
Meni se za sviđaju Josip, Šimun, Rafael, Danijel, Samuel, Gabrijel, Kristijan a za Elena, Gabrijela, Tončica , Eva, Melina...ako 2. bude sin bit ce sigurno Josip....
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 13.8.2011 11:10:30
|
|
|
|
karlita
|
Ema, Nora Vito
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 25.8.2011 12:23:48
|
|
|
|
malicka
|
- trebala je biti Lucija (ali se ispostavilo da je dečko) - najvjerojatnije Matej (ali nismo još definitivno odlučili jer su u igri Karlo, Petar, ...)
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 25.8.2011 15:33:27
|
|
|
|
medoKartonski
|
Mi smo imali samo muško ime Ante , no ...nije pišonja koliko je doktorica uspjela primjetiti zadnji put na UZV-u ... e sad trebamo smisliti žensko ime ... Mužu se sviđaju Laura,Ivona,Ana,Petra, e sad meni su sva ta imena ljepa , ali 95 % curica iz sela koje su se rodile ove ili unazad dvije godine se tako zovu ... tako da ja i nisam nešto previše sretna s tim imenima. Meni su ljepa neuobičajena imena, na prvom mjestu Morena, koje se njemu nikako ne sviđa ... on bi neko NORMALNO ime :( Sva sreća pa imamo još cca 4 mjeseca za odgonetivanje
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 31.8.2011 18:02:26
|
|
|
|
anči123
|
veliki pozdrav svim forumašicama joj moram s nekim podilit šta me muči nekima od vas sigurno će biti komično, a ostalima čak i tragično da mužić i ja još nismo smislili ime za bebicu, a ona samo što nije došla jesam spomenila da sam u 38 tj. a joj već me to i frustrira, čini mi se da bi lakše izabrala ime za kakvu životinjicu. imamo dječačića Mihaela, a sad ne ne znam šta nosim(što dodatno otežava) nadamo se da kad vidimo bebicu da ćemo znat. za sad razmišljamo o zrinka, katja,katarina,korina, a za duje, antonio, vid i da naravno, šta se sviđa meni ne sviđa se mužu...i obrnuto
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 31.8.2011 18:41:26
|
|
|
|
anči123
|
dao IZVORNA PORUKA: mrzli nama neka tradicionalna imena ne dolaze u obzir a kamoli dati neko ime po članovima obitelji. zamisli npr. da daš ime Željko? il Želimir? ili Dražen? a klasik rvacka imena tipa Anto, Mato il neka slična čobanija ne dolazi u obzir. odma se sjetim nekih čelavih, prekvarcanih čobana sa mercedesima iz kojih trešti cajkušana. ovo Luka, Roko isto ne dolazi u obzir. ima ih ko pljeve. svaki drugi klinac u parku je Luka, Roko, Marko a i oni vuku malo na reketarska imena. ok nisu ko Mijo, Mirko al opet nisu ni puno bolja. a najgore mi je kad netko tko ima klasično ličko/ercegovačko prezime djetetu da ime Leonarda il Antonio. toliko o pretencioznosti. pa prije bi joj dao Micika il Blaženko. ona isto popularna rvacka imena iz 90ih tipa Zdeslav, Mislav, Petar-Krešimir nikako. al nikako. ni pod razno. odma se sjetim Rojsa i ostalih velikih i poštenih rvata iz njegovog miljea. muško -Jura. totalno kul. žensko nismo ni tražili jer znamo bu tintilinić. ovo razmišljanje me baš brobudilo i dobro nasmijalo ni ja nisam za to da se ditetu daje ime po nekome starijem iz familije, to je pod br. 1, a drugo, onaj koš s imenima tipa ante, mate, pero, šime, đuro, pave, jure i sl. triba zaobići u širokom krugu jerbo triba mislit na budućnost tog diteta. triba mislit na to da se slaže uz prezime ali i uz imena braće i sestara ako ih ima... i dakako da da možeš priko cilog parka dozvati imenom a da to zvuču normalno u isčekivanju sam bebice i mm forsira ime Vid i ok, odlučila sam razmisliti o tome i tako na glas izgovorila (da "čujem" slaže li se s imenom 5-to godišnjeg mi sinčića koji je bio kraj mene) VID I MIHAEL a dite me pita: što da vidim mama
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 31.8.2011 20:29:03
|
|
|
|
mamacita
|
anci... ovo je predobro . Sretno vam u odabiru imena, ja i mm smo si olaksali te muke s time sto smo i on i ja se odlucili za Biblijska imena... tako je i bilo, naravno ona malo normalnija, no da su prastara, to svakako jesu. Sto ljudi sto cudi.
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 8.9.2011 16:39:14
|
|
|
|
malabebalena
|
Lena, Ena, Leona, Mihaela Luka, Noa, Kristijan
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 19.9.2011 20:38:15
|
|
|
|
majap
|
bok ja sam nova , kako vam se sviđa Maja Lena za curicu,a Mark Anthony za dečkića
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 19.9.2011 21:01:05
|
|
|
|
inesica
|
IZVORNA PORUKA: majap bok ja sam nova , kako vam se sviđa Maja Lena za curicu,a Mark Anthony za dečkića Ovo zensko nije lose, iako ja volim jedno ime, a ovo za deckica mi je bas pretjerano :(
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 20.9.2011 11:07:50
|
|
|
|
natali2610
|
Kala Adrian
|
|
|
|
|
RE: Najljepša imena za djecu 20.9.2011 18:21:39
|
|
|
|
majap
|
Kala mi je divno ime , a ja vam volim dva imena , ako netko ima koju ideju slobodno se uključite
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!