|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 9:41:05
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler i ja sam zombić zadnja tri dana..neznam kaj mu je al nespavamo nikak Ni miiii...a meni se spaaavaaaaaaaa! Probudi se u 3 noći i skače po krevetiću do zore
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.7.2011 9:55:39
|
|
|
|
ELISABETH
|
ja sam mislila da se samo moja povampirila zadnjih dana....a ja bi spavaaaallllaaaaa
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2011 12:00:13
|
|
|
|
Rebeka
|
Cijela sam fjakana, nisam uopće spavala, boljelo me ispod stomaka i grčevi su me trgali u nogama užasno. A jutros mi je jedno dijete dobilo proljev i temperaturu, zvala sam pedijatricu, koristim čepiće i mora piti samo vode i pokoji keksić, ali ne želi ništa. Samo leži na kauču i bulji u mene... Tako mi je teško i ja se jedva krećem-ko zombi sam-sve su mi kretnje usporene i čini mi se da ću puknuti, a ostalih 6 bi na kupanje i ne mogu im više dokazati da ih ja ne mogu voditi-ljute se na mene i misle da ih lažem... Joj, samo da prođe ovaj dan-sada sam ih 4 smjestila u kaznu, ovo jedno je bolesno, a dvoje starijih me sluša-bili su u trgovini i evo sada su ručali, još nisam sredila sude jer nemam snage... Ovo me lagano ubija jer je i temperatura nepodnošljiva...
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2011 12:02:18
|
|
|
|
cuba
|
Rebeka draga ne mogu ni zamisliti koliko ti je teško a do kada ih još moraš čuvati? Puse šaljem bubanom mališanu :-***
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2011 12:06:06
|
|
|
|
Rebeka
|
A evo vraćaju se ipak večeras oko 20:00, jedva čekam, mislim da će mi trebati vremena da dođem sebi nakon ovoga-najgore mi je što sam i pregled morala odgoditi za slj. tjedan. Trebala bih danas peglati, ali ne znam uopće hoću li imati snage i volje-najradije bih ležala i ne mrdala nigdje, a to je nemoguće... Ma proći će, još samo malo-uvijek ima gorih situacija...
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2011 12:06:39
|
|
|
|
mare00
|
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2011 12:08:09
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2011 14:17:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler Ajme rebeka svaka ti cast
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 11:58:22
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja se osjećam grozno, živciraju me neke stvari koje ne mogu promjeniti, vruće je imam hrpu posla a niš mi se ne da, baš sam nikakva! Eto da se malo pojadam!
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 12:18:52
|
|
|
|
ikica84
|
tuzim se na mm koji ovih dana dodje s posla i samo jede i legne da spava.nema vremena da se igra sa A i ne pomaze mi ni u cemu....a i meni je vruceeeeeeeeee i teskoooooo
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 12:21:27
|
|
|
|
Rebeka
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 12:53:29
|
|
|
|
mare00
|
Joj u ovom te potpuno razumijem.... Jos je tebi teze jer si I ja se tuzim na svog... IZVORNA PORUKA: ikica84 tuzim se na mm koji ovih dana dodje s posla i samo jede i legne da spava.nema vremena da se igra sa A i ne pomaze mi ni u cemu....a i meni je vruceeeeeeeeee i teskoooooo
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 14:11:22
|
|
|
|
BUMBI
|
ikice
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 14:12:58
|
|
|
|
pincirotvajler
|
cure
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.7.2011 15:57:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler cure
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.7.2011 22:52:15
|
|
|
|
natalijax
|
ja se tužim na svoju sestru,ljuta sam na nju ko ris,imam osječaj da mi okreće leđa ne samo meni nego i drugoj sestri,samo se dvori bratu,njegovi pokloni su najbolji a moji su jeftinjara i niš koristi,necjeni ni malo ono što joj kupim,njoj ili klinkama,Kupila sam klinkama bazen još prije dvije godine,taj bazen stajao godinu i pol sa žabokrečinom a nakraju završio kao tenda za auto preko zime,Mm me stalno kori to što nije došla na moj rođendan,čak se nije ni udostojila me nazvat i čestitat,njen odgovor je bio joj nisam došla strah me iči autom nisam dugo vozila a drug dan se vozala po valpovu autom a do mene od tog mjesta ima 15 minuta da dođe,kako sad odjednom te nije strah,nije mi do poklona al očekivala sam nju i klinke da pojedemo tortu,I ljuta sam na nju jer zanemaruje klinke i samo viće ja bi sina ona i njem muž ,samo bi sina
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.7.2011 23:06:56
|
|
|
|
ELISABETH
|
Nato
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:36:23
|
|
|
|
Puli
|
izjave su stare nekoliko dana ali ih pišem da vidite koliko je neizmjerna ljudska glupost i ne nisu me pogodile jer sam navikla na njihove gluposti i znam se uzdignuti iznad njih ali moram vam se malo potužiti svekrva:nekad je dobro da te ostave u bolnici,više cijeniš što imaš doma šogica:jel ti jako teško palo što ništa od bebice ma nek se obje poklope po ušima i sakriju u mišju rupu,sram ih može bit
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:38:13
|
|
|
|
anaxx
|
puli ... , nemam što reći za ove tvoje...
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:39:26
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:40:12
|
|
|
|
Ninaa
|
Puli
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:42:44
|
|
|
|
cuba
|
O Bože zbilja nemam riječi na takvu vrst gluposti... Drži se
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:48:26
|
|
|
|
.dada.
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 9:53:49
|
|
|
|
mariola
|
Cure šaljem vam Puli ove tvoje su prave kokoši.
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 18.7.2011 10:19:54
|
|
|
|
Puli
|
mariola tako ih i mm zove kokoši
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!