cuba
|
Heeej Ajme ja sam pogledala par epizoda te nazovimo je Savršene nevjeste i mogu ti reći da dijelimo isto mišljenje. Meni zapravo nisu jasni ti likovi. Koliko jadan moraš bit da ne možeš sam naći normalnu curu već se moraš tako srozati Ja sam dobro, prije nego je R zaspao sam sredila svo suđe i kuhinju, pokupila igračke i oprala pod pa sam već od 21h na kauču I super mi je sada sa noktićima, odlični su, baš sam zadovoljna a bila sam skeptična s obzirom da je cijena 100kn a inače kod nas nema nigdje ispod 250kn. Super mi je šta i nakon ribanja kuće nema acetona, lakova, turpije..takvi su kakvi su Mm je išao sa kumom pogledati završnu utakmicu Lige prvaka. Ništa još nismo spakirali. Danas sam prala robu, sutra ću imati tonu za peglati. Na kraju nisam išla u shoping, došao na ručak mm-ov brat pa se to odužilo do 18h. Otišli smo samo za R kupiti brodić, luftić, mišiće i kantice za plažu Sutra ujutro idem do tate u bolnicu. Poslije će me mm ostaviti u City centru da obavim shoping. Rekla sam mu da ni njega ni Roka ne želim ni čut ni vidit bar 2h dok sve ne kupim šta sam isplanirala Ajme jesam se raspisala, dobro si rekla Kako ste mi vi? Kako je vama prošao dan? Jel ti se tm vratio ili je još u St? Kako je sveki, jeli gotova sa kemo? Ajde sad ti malo piši