cuba
|
A vidim ja da si ti odavno već tu Ma nisam ja ni sumnjala da će mi zet ispasti ikako drukčije osim predivno Jedva čekam vidit slikice Evo ja jedem kukuruzni štapić, napokon sjela. Danas smo cijeli dan bili u điru. Ujutro u šetnji, pa kod mojih, s mamom popila kavicu dok je R spavao, poslije ručali i opet vani. Išli smo u igraonicu, danas je već ko gazda unutra, sve zna Kupila sam mu ljetne sandale -modre u Cicibana. On se oduševio, samo je isprobavao razne modele, viče mama pepe, pepe kaže žena u dućanu da odavno nije vidila da je dječak tako zainteresiran za isprobavanje. Moj fashion guru Kod nas je toliko zatoplilo da smo već dva dana u kratkim rukavima. Poslije smo još otišli i do privatnog vrtića. Jako mi se svidio, blizu kuće nam je, niti 10min pješke. 2 grupe su po 15 djece, imaju 5 teta. Vrtić mi je predivan, otvoren prije 3 godine i sve je novo Cijena je isto u redu, zapisala sam R. Nažalost na listi smo čekanja iako treći po redu, pa su šanse velike. Kaže mi teta da ih se dosta prijavilo koji su se prijavili i u državni vrtić pa ako tamo upadnu onda se nama otvara mjesto. Ja se iskreno nadam da će tako i biti.