|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Sunny day"
27.4.2011 9:18:52   
mamicaa
Dobro jutro, evo da vam se i ja na kratko javim, samo jednostavnim pozdravom, opet sam u knjižnici malo vremena imam ali nema veze, poslije jurim doma, da mogu stići sve s životinjama, muziti, hraniti itd, pa kuhati danas Grah.....

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 26
27.4.2011 9:21:50   
cuba
Ajoj, znači po pitanju spavanja ništa boljeuser posted image  nemam ti neki savjet šta da napraviš, kod nas je bilo isto. Počelo sa 6mj i trajalo do 13mj...kronikus nespavanje...nadam se da vam neće tako dugo trajati...

Mi smo dobro. R je super, svaki dan sve veći brbljavacuser posted image
Mm mi je baš jučer javio da mu smjena stiže 07.05 umjesto 01.05 tako da je kući vjerojatno 10.05, tamo onaj sljedeći utorak. A preživit ćemo i to. Već sam mu najavila shoping zbog nedolaska kući na vrijemeuser posted image

Kako tvoja M? Jel pomaže ona šta oko brace?

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 27
27.4.2011 9:24:21   
pepeljuga
Jutro i od meneuser posted image
Decki u vrticu,ja sila i pijem kavicu.

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 28
27.4.2011 9:25:37   
cuba
Bumbi pozdrav, nemoj se umoritiuser posted image
mamicaa i Pepe jutro i vamauser posted image
mamicaa kako tvoji mališani?
Pepe sinoć sam se sitila R i kišobrana, umrla od smijauser posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 29
27.4.2011 9:28:18   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Pepe sinoć sam se sitila R i kišobrana, umrla od smijauser posted image

Cuba i ja sam se smijala juce tome pola danauser posted image user posted image user posted image al onda je sinoc imao jos bolji biser. Nasla u Naturina sandale na snizenju i kupila mu,dosli doma i on ih obukao i triba ici leci i ne zeli ih skinuti,frajer zaspao sa sandalama i jutros se probudio u takvom placu,ja skocila i mislila sto se sad desilo a on trazi sandale koje sam ja naravno skinula kad je zaspaouser posted image user posted image user posted image i jutros ih je odnio u torbi u vrticuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 30
27.4.2011 9:32:50   
modesty blaise
Jutro Pepe
M pomaže oko brace kad joj se da al sad su joj praznici pa stalno landra s frendicama po vaniuser posted image ...a nek, kad će ako ne sada
bravo za R kaj tak puno brblja, sunce malo
neki dan mi se dogodilo da sam s S i mm bila u šetnji i on sretne nekog svog frenda kojeg ja ne znam. s njim žena i dijete u kolicima i tak se mi svi upoznamo kad veli žena o tog frenda nama "ljudi nekak ste mi poznati. kak se mali zove?" ...mm kaže Sebastian. žena prasne u smijeh i veli "pa to je Sebač s raje"....hehe..a kaj da vam velim ....baš sam se razveselila i supač su uživo mayathebee i njen Ivano...mrakuser posted image

morala sam vam ispričati tu lijepu dogodovštinu

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 31
27.4.2011 9:35:37   
modesty blaise
u stvari tak sam i ja prepoznala Pepe kad mi je prošla ispred auta pred jedno mjesec i po dana...heheuser posted image
samo mi je bilo bed trubit joj da si žena ne misli kakva ludača mi to trubiuser posted image

stvarno je ovaj svijet malen

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

Neposredna veza do poruke: 32
27.4.2011 9:39:53   
pepeljuga
Ej modesty jutro i vamauser posted image

A bas lipi susret,nemos virovati kako je svit maliuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 33
27.4.2011 9:43:46   
modesty blaise
je, je Pepe kažem ti baš me razveselilo ma ko i kad sam tebe skužila...uvijek kad se šećemo po gradu ja onako zagledavam ženske i sve si mislim ma jel ova s rajeuser posted image

kad vi gibate iz Zg na dulje? uskoro? dečki su dobro? super kak su ga oduševile sandaliceuser posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 34
27.4.2011 9:44:08   
m600
oooo novi birc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kod nas baš i nije sani dej,zapravo kišica pada i baš je mrljavo...kako ste? kako dječica? 

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 35
27.4.2011 9:45:42   
mariola
Modesty super pričauser posted image user posted image user posted image user posted image
Žao mi je zbog ne spavanjauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 36
27.4.2011 9:48:28   
cuba
modesty, stvarno je svijet malen, baš mi je drago da ste imali lipi susretuser posted image user posted image
Pepe, R je legenda i gotovouser posted image  ma zamisli koliko su mu se njegove šuze svidile da je išao leći s njimauser posted image
A moje dijete upravo stavlja robu u mašinu za pranjeuser posted image user posted image  i živcira se jer ne može ugurati štep dekuuser posted image
m600 jutro draga? Kako ste nam vi?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 37
27.4.2011 9:50:00   
modesty blaise
valjda bu to spavanje usavršio do školeeeee......joj!
mariola kaj ima kod tvog T?
m600 kod nas je do malopije bilo sunny al evo pomalo se i tu oblači...čini mi se da su predvidjeli neku šugavu prognozu sve do vikenda....

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 38
27.4.2011 9:51:56   
modesty blaise
hehe cuba, vidi ti njega , on ugurava štep deku...haha ..ma za poludit...
to ti je kad su stalno s mamama
moja M veli da S zna već sve tajne kućanskih poslova..kak se kuha, kak se pere, pegla, čisti..user posted image user posted image
a o shopingu da i ne pričamo....smijale smo se neki dan kak bu S pravi modni mačak kad naraste...sve bu znal ispasirat kaj se oblekice tiče...ajmeeeeeeeeeeeeeee

< Poruku je uredio modesty blaise -- 27.4.2011 9:53:03 >

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 39
27.4.2011 9:53:27   
danery
user posted image user posted image user posted image veselo vidim kod svih....mb znači i kod tebe drmotres bio user posted image
užas....a baš se neki dan jedna cura žalila kak joj je mali 2x u danu tresnuo na glavu user posted image
eto nastavlja se niz.....valjda je zarazno user posted image user posted image
bejb u međuvremenu poglocala pola piškote,popila pola boce čaja i sad slini i pravi pjenu od slinaca user posted image weheeeeeeeee,it's ok user posted image user posted image user posted image
jest da se malo umirila nekako,al je i vrijeme za spavanje a i uplašila se bome....meni se srce vratilo negdje do pupka pa mi lupa u želudac user posted image a i stigla user posted image od muke nakon okinave user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 40
27.4.2011 10:02:08   
cuba
Cure drage, gibam pomalo. Evo smo stavili štep deku na pranjeuser posted image  idem se igrati sa Ruser posted image
Pusa klincima :-****

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 41
27.4.2011 10:03:27   
modesty blaise
d nek je nama na kraju sve dobro završilo..ipak...a okinave će vjerojatno još koji put biti...hehe
viš kak tvoja glođe ko velika...ma to su cure...ovaj m,oj trutić niš nemre a sve bi htio..ja mu dala keksić al ne zna on kaj bi s njim...ah ti muškiiiiiuser posted image , ljubi ih majka!!!!!user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 42
27.4.2011 10:04:09   
modesty blaise
pusa cuba i vama......user posted image

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 43
27.4.2011 10:05:47   
m600
mi smo dobro,gledamo baby tv, i palimo klimu malo malo user posted image
a taman krenulo lijepo i toplo vrijeme
kako ste vi? kako R?

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 44
27.4.2011 10:20:31   
mariola
Jutro trudniceuser posted image  Kako si? Šta ti Pepi radi?
Modesty, bome te je S gadno prepao jučeruser posted image
Moj T je super. Ozdravio je potpuno, ne curi ni nos više, malo zakašlje još. Vratio mu se apetit. Tri dana je slabo jeo i sad pomalo nadoknađuje. Stalno je na relaciji frižider-špaizauser posted image
Ma super mi je bebač. Zbilja je veselo i sretno dijete, uživamo svaki dan s njim. A i brblja ko veliki. Pola ga ne razumijemo al dobrouser posted image
Jutros on meni i mm-u objašnjava nešto, pokazuje nam na pod u kut kod vrata i objašnjava on, ozbiljan, priča li ga priča a mm i ja ga baš i ne shvaćamo ozbiljno kad odjednom mm skuži neku bubu dolje. user posted image  T se jadan napričao ali da nismo vidili bubu nikad ne bi znali šta je on to obajšnjavaouser posted image
IDem sad. Imam hrpu posla a i moram skoknut u susjednu zgradu na rođendanuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 45
27.4.2011 13:23:09   
Buci buci
Pozdrav curkama! Mi planiramo danas posjetiti ''baku-servis''. Mami je sinoć bilo veselo jer se curica popodne naspavala pa je bila razigrana. Tako da danas popodne mama pava u svojoj djevojačkoj sobi dok se baka igra!!! :D

Naša mala maza 31.01.2011.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 46
27.4.2011 20:52:16   
BUMBI
Večer,ima li koga?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Buci buci)
Neposredna veza do poruke: 47
27.4.2011 20:54:34   
ZVRK
ja bauljam po temama dok se šefica ne javi.
zaćorila mi u 20i30 i sada neznam da li će produžiti ili ne.....
iako bi to builo pre rano za nju

tvoj spva?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 48
27.4.2011 20:55:42   
Točkica28
veče kokeeeeee
mene je tako dirnulo jel je naša ribica opet trudna, tako sam sretna zbog njeeeeeeee

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 49
27.4.2011 20:56:36   
ZVRK
kada je javilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Financije i beba
cosak

Je li pravo vrijeme?... Imamo li dovoljno novaca za novog clana?... itd. Samo su neka od pitanja buducih roditelja! Koliko je na vasu odluku da imate bebu utjecalo vase financijsko stanje?

Imamo manje od 3000 kn (21%)

Imamo od 3000 do 4000 (10%)

Imamo od 4000 do 5000 (7%)

Imamo od 5000 do 6000 (6%)

Imamo vise od 6000 kn (56%)

Broj svih glasova: 89

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!