|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: moja bol.....
25.1.2011 18:52:39   
Indy
strašno, ali moraš biti pozitivna. ja ti želim da sve prođe u najboljem redu!user posted image user posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 26
25.1.2011 18:56:49   
Zvonki
Hugabuba, žao mi je radi nalaza ali nadam se da će se ipak sve uspjeti riješiti i da ste sve otkrili na vrijeme a čini mi se da ipak jeste.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 27
25.1.2011 22:05:53   
crex
hugaaaaaa, evo čitaj što Pepi piše!

A ti glavu gore i osmjeh na lice, mi smo uz tebe i puuuno te volimo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Moja bol.....
26.1.2011 8:44:17   
Ninaa
Draga žao mi je da se vraćaš s takvim vijestima. Vjerujem da ti je teško ali nemoj misliti da je sve crno, potraži drugo mišljenje ak treba, posavjetuj se i glavu gore, sreća prati hrabre,a tvoje dijete treba zdravu i veselu mamu. Drži se i nadamo se pozitivnim vijestima.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 29
26.1.2011 9:16:19   
Ira_
IZVORNA PORUKA: koka

Jako mi je žao. Nadam se i držim fige da sve to ne bude tako loše kako sad izgleda. Drži se curouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 30
26.1.2011 10:50:13   
pako
baš mi je žao user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 31
26.1.2011 10:51:09   
breskvica22
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

user posted image user posted image
žao mi je
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 32
26.1.2011 11:30:26   
tinka25
user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se draga, bit će sve u redu. Samo misli pozitivno i misli na svoju curicu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

Neposredna veza do poruke: 33
26.1.2011 12:25:36   
lelo
Nadam se draga da će sve biti uredu.Znam kako ti je jer se meni dogodilo da imam cin 3, i bila sam van sebe, na kraju je ipak prošlo sve uredu.user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 34
26.1.2011 12:34:47   
lavica81
draga jako mi je žao što to prolaziš.

drži se i budi optimistična, sve će biti ok, vidjet ćešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

javi novosti

IZVORNA PORUKA: hugabuba

Hallo drage moje....dugo me nije bilo!!!!
danas bas razmisljam kome da se izjadam...pa sam se sjetila Vas!!!!
dakle...user posted image nismo se digo cule niti sam dugo pisala...jer nisam imala vremena niti volje....
treba mi neka utijesna rijec....jer smatram da se budem bolje osijecala ako se nekome pokukam....
Bila sam kod doktora ...i ustanovljen mi je rak vrata maternice.......mozda blezeg oblika...neznam...uglavnom CIN 3 i HPV-e,sa abnormalnim stanicama i mijesanom florom.... ( 8 mj. poslije poroda)--->peh za mene.....
bila sam i na kolposkopiji i sada idem ponovo na papa-test i biopsiju....i na tipizaciju HPV-e virusa....
nadam se da nije visokorizicni...i da ce biti sve oke....
eto ja sada mi je lakse...jer nemam kome reci sta mi je....mada se fizicki neznamo..opet mi je drago sto sam to napisla i sto sam malo dusu olaksala.....
:))))

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 35
26.1.2011 12:44:51   
Marta j
Nadam se da ce sve proci ok..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 36
26.1.2011 13:24:09   
BUMBI
Baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 37
26.1.2011 15:47:17   
ines
Ja sam to sve prošla. Prvi papa nakon poroda kad ono ista stvar kao i kod tebe. Kolposkopija potvrdila. Mislila sam da je kraj svjeta međutim dr mi je rekao da trebam na konizaciju i nakon toga mi je nalaz bio potpuno uredan. Sve se da srediti nemoj samo gubiti nadu. Držim fige da bude sve u redu.

Mama dva mala anđela!

Neposredna veza do poruke: 38
26.1.2011 22:48:29   
elle1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -nadam se da ce sve biti u najboljem redu-drzi se!!!!

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 39
27.1.2011 13:27:58   
lukici
tužnouser posted image user posted image ,budi jaka,želim ti brzo ozdravljenje i veliku snaguuser posted image

Djeca su za sve ljude njihov život
P-18.06.2008

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 40
29.1.2011 11:21:44   
martina33
I ja sam nakon prvog poroda imala hpv i CIS (carcinoma in situ)..prije toga prošla 3 biopsije na živo,kolposkopiju i na kraju konizaciju...Naravno nitko me nije ni pokušavao lječiti jer kao rodila sam pa šta će mi više cerviks?!
11 godina nakon toga sve je bilo u redu (kontrole svakih 6 mjeseci i svaki put užasan stres)...
Sada ,prije druge trudnoće papa super( 11 mjesec ),a samo 4 mjeseca kasnije(znači tada sam već bila trudna) opet nalaz papa testa ascus i hpv...Vjerojatno je sve opet buknulo zbog trudnoće i hormona...
Naravno ,zahvaljujući konizaciji,u drugoj trudnoći sam završila na serklaži...

Sada čekam prvu kontrolu nakon poroda i užasno me strah...
Strah me opet sve to prolazit iz početka...
Kaj će me opet rezat i tak po malo secirat kad kažu da se taj hpv ne da izlječit...
A da sam barem spavala s pol zagreba,neg sam u životu imala 2 frajera(očigledno jedan od njih bio je krivi)...
Sada kopam po internetu sve žive ljekove koji podižu imunitet-naručila Papilex(koji je baš za hpv) i Wartrol sprej(isto baš za hpv)pa ćemo vidjet...
Također sam čula da su preparati na bazi Aloe vere dobri ( marka Forever living)

Eto,držim ti fige i valjda će sve biti ok..user posted image

(Odgovor članu lukici)
Neposredna veza do poruke: 41
29.1.2011 11:29:22   
mala pcelica
martina gdje si naručila te ljekove?

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 42
29.1.2011 12:03:52   
bubaMaja
Takve nalaze je imala i moja mama s 4o godina. napravili su joj konizaciju i sve je bilo kako treba. danas ima 48 godina i nema nikakvih posljedica, čak ima redovne menge i sve.. mogla bi još i trudna ostat user posted image

sve će biti u redu

ja sam sad 39 tjedana trudna i u 4 mjesecu trudnoće mi je otkrila HPV visokog rizika, CIN 1.. čekamo kraj trudnoće da vidimo što će biti s tim... rekli su mi da bebica zna očistiti sve to... a inače sam isto uvijek bila čista ko suza...

i HPV ne moraš dobiti samo od mijenjanja partnera... ima više načina...

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 43
29.1.2011 13:02:08   
martina33
Preko interneta..Obja lijeka imaju svoju web stranicu...Ja ću sve probat,niš me ne košta...

Također pijem i Maximum NK Cells od Kal-a ( ima u sebi Beta glucan) za podizanje imuniteta
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

Neposredna veza do poruke: 44
29.1.2011 13:56:50   
lilia
Žao mi je Huga buba, nadam se da će biti sve ok. Javi nam.
Sretno.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 45
29.1.2011 14:04:23   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: martina33

Preko interneta..Obja lijeka imaju svoju web stranicu...Ja ću sve probat,niš me ne košta...

Također pijem i Maximum NK Cells od Kal-a ( ima u sebi Beta glucan) za podizanje imuniteta
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

super hvala ti,dobro je znati ,a i vjerovatno ću probati ...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 46
29.1.2011 15:51:59   
pepeljuga
Martina ja sam dugo pila alou bas tu sto si spomenula i mogu reci da mi je pomogla jer bi mi nalaz uvik bio boljiuser posted image
Sto se tice prenosenja ne mora se uopcwe dovbit spolnim putem,moze uzrok biti i pad imuniteta,zivciranje i 1001 drugi razloguser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 47
29.1.2011 17:24:33   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: lilia

Žao mi je Huga buba, nadam se da će biti sve ok. Javi nam.
Sretno.

user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 48
29.1.2011 19:27:16   
anuska08
Uf Hugabuba, baš sam se rastužila!!user posted image user posted image user posted image  Jaako mi je žao!! Držim fige da ipak sve bude ok!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 49
30.1.2011 9:48:39   
heda
hugabuba, zao mi je zbog losih nalaza user posted image . Ali sve je to jos predstadij, ne smijes panicariti , to ce onda svakako dovesti do jos veceg stresa i pada imuniteta (a treba ti jak za borbu protiv virusa) user posted image
napravi sve sto doktori vele, i skupa s tobom se nadamo najboljem user posted image
moja prijateljica imala CINIII, konizaciju, i nakon toga jos dvoje djece bez ikakvih komplikacija
vjeruj u takav ishod user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio heda -- 30.1.2011 9:50:25 >

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Samostalnost.
Admin

Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.

Oznake

Sve najbolje!