|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Moja bol.....
25.1.2011 14:50:56   
hugabuba
Hallo drage moje....dugo me nije bilo!!!!
danas bas razmisljam kome da se izjadam...pa sam se sjetila Vas!!!!
dakle...user posted image nismo se digo cule niti sam dugo pisala...jer nisam imala vremena niti volje....
treba mi neka utijesna rijec....jer smatram da se budem bolje osijecala ako se nekome pokukam....
Bila sam kod doktora ...i ustanovljen mi je rak vrata maternice.......mozda blezeg oblika...neznam...uglavnom CIN 3 i HPV-e,sa abnormalnim stanicama i mijesanom florom.... ( 8 mj. poslije poroda)--->peh za mene.....
bila sam i na kolposkopiji i sada idem ponovo na papa-test i biopsiju....i na tipizaciju HPV-e virusa....
nadam se da nije visokorizicni...i da ce biti sve oke....
eto ja sada mi je lakse...jer nemam kome reci sta mi je....mada se fizicki neznamo..opet mi je drago sto sam to napisla i sto sam malo dusu olaksala.....
:))))

< Poruku je uredio Ninaa -- 25.1.2011 15:48:19 >

:)) moj smisao za zivot moja cura Lory ... :)))
.... cekamo malog Davida :)))))))))))))))))))))))
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: moja bol.....
25.1.2011 14:54:14   
Anoniman
user posted image hugabuba, jesi sigurna da je baš rak, mislim da je cin 3 predkanc. stanje. čekamo s tobom nalaze!
mislim da se to može riješiti nekakvim struganjem tog zahvaćenog epitela i da ti možeš biti ok... šta kaže dr?

ja se nadam da ćeš se ti izboriti, ne daj se, zbog bebe...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu hugabuba)
  Neposredna veza do poruke: 2
25.1.2011 14:54:39   
pincirotvajler
user posted image user posted image
žao mi je
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 3
25.1.2011 14:55:45   
maja
ajme draga, drži se, nadam se da će sve krenuti boljim putemuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 4
25.1.2011 14:55:58   
drugasrecica
joj draga hugabuba tako mi je žao...user posted image user posted image user posted image
držim fige da to bude šta lakši tip bolesti, a ti draga budi pozitivna koliko god možeš, znam da ti nije lako...

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 5
25.1.2011 14:59:37   
CallamityJane
Drzim fige da sve bude ok, a ti se drzi i pokusaj biti pozitivna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 6
25.1.2011 15:01:52   
Krky
Draga Hugabuga...zaista šokantna vijest, je li baš takav nalaz i koje su opcije liječenja. Mislila sam kako nije baš moguće u tako kratkom vremenu od poroda. I kako to da HPV nije otkriven prije...nije ga bilo? Kako bebica? Drži se, vjerujem da je teško...

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 7
25.1.2011 15:07:12   
JASNA33
IZVORNA PORUKA: Mariachi

user posted image hugabuba, jesi sigurna da je baš rak, mislim da je cin 3 predkanc. stanje. čekamo s tobom nalaze!
mislim da se to može riješiti nekakvim struganjem tog zahvaćenog epitela i da ti možeš biti ok... šta kaže dr?

ja se nadam da ćeš se ti izboriti, ne daj se, zbog bebe...user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
25.1.2011 15:08:58   
osobno
Draga, nemaš pojma koliko mi je žao ovakvo nešto čuti, baš sam se rastužila.
Možda ne znam, i nemam prave riječi za utješiti te.
Mogu ti samo reći da se od sveg srca nadam da ćeš što prije ozdraviti i da će na kraju sve ipak biti u redu.
I nakon najveće oluje dolazi sunce.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 9
25.1.2011 15:11:18   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 10
25.1.2011 15:33:49   
ELISABETH
Sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 11
25.1.2011 15:37:04   
ribica1
Draga, od sveg srca ti želim da sve prođe dobro!
Drž se, i svi smo tu ako nas trebaš!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 12
25.1.2011 15:38:18   
zara77
IZVORNA PORUKA: osobno

Mogu ti samo reći da se od sveg srca nadam da ćeš što prije ozdraviti i da će na kraju sve ipak biti u redu.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 13
25.1.2011 15:52:47   
Rebeka
Draga moja, mogu ti samo reći da je potrebno zadržati optimizam koliko god to bilo teško...
Znam, nekada se to čini nemogućim, ali vjera u Boga čovjeku da istinsku snagu, smirenost i volju za životom.
Nemoj paničariti prije vremena, misli pozitivno, a s nama članicama možeš slobodno podijeliti sve svoje strahove, misli i ideje.
Vjerujem da će na kraju sve biti u redu, bolje nego što misliš. Iznenadila bi se kako ljudi pronađu u sebi snagu kada imaju nekoga tko ih motivira i daje volju za životom. Veliki pozdrav, molit ću se za tebe, a ti nam javi kako se situacija odvija...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 14
25.1.2011 16:04:19   
ZVRK
user posted image žao mi je draga moja.
nadam se da će nalaz biti manje''loš''ovoga puta i da ti budeš okuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 15
   [Brisano sporočilo]
25.1.2011 16:11:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 16
25.1.2011 16:18:00   
Točkica28
jesi imala hpv i prije?

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 17
25.1.2011 16:18:16   
Točkica28
user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 18
25.1.2011 16:23:12   
pepeljuga
Draga nije sve tako crno,nadam se da ce nalaz biti ok.
Ja sam jedan dugi period prije prvog poroda imala cin 3 i hpv,jedino dobro je sto je tipizacija pokazala da je iz skupine niskoriznog,isla sam na ono leđenje ili kako neki zovu paljenje,nije to nista strasnouser posted image
Samo misli pozitivno i bit ce to sve ok,mora bitiuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 19
25.1.2011 16:24:42   
koka
Jako mi je žao. Nadam se i držim fige da sve to ne bude tako loše kako sad izgleda. Drži se curouser posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

Neposredna veza do poruke: 20
25.1.2011 16:51:58   
cuba
Nažalost nam se vraćaš sa tužnim vijestimauser posted image user posted image user posted image
Iskreno se nadam da će ipak sve biti u najboljem redu, držim fige da period liječenja prođe što brže i bezbolnije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 21
25.1.2011 16:59:09   
mala pcelica
joj draga znam kako ti je ,ja sam vec sa cin 2 i hpv dobila slom zivaca i pala u depresiju jer mi je moja ginnekologinja na moje pitanje da li je to rak (čitaj-bila sma totalno neupucena) ona odgovorila da nije jos,ali da ide prema raku i naravno ja se šokirala i pala u depru posto mi nista detaljnije nije objasnila...al sta je tu je steta je vec nanesena...nego ja mislim da cin 3 ne znaci rak nego tek poslje njega ima jos jedna stavka koja oznacava da je to rak i da se to moze otkloniti bez problema znaci paljenjem ili struganjem ili rezanjem ovisi kako dr odluci da treba...zato glavu gore i nije tako sve crno,samo ojacavaj imunitet i nemoj dozvoliti da te crne misli stignu jer tek ces onda sebi jos vise nastetiti .... ako ste bude detaljnije zanimalo slobodno mi posalji pp..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 22
25.1.2011 17:46:10   
danery
hugabuba,mamina prijateljica je isto imala tako cin 3 i reče joj dr korak do raka....žena se prema tome postavila onako,kao,ma nije to ništa,proći će,sve će bit ok,i kad je ponovo išla na kontrolu,svi nalazi ok....
hoću reći...ne daj se depresiji i misli pozitivno,nadaj se najboljem i to ti može samo pomoći...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 23
25.1.2011 18:12:40   
Fever

IZVORNA PORUKA: osobno

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 24
25.1.2011 18:43:56   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image ajme draga,nemam riječiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Samostalnost.
Admin

Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.

Oznake

Sve najbolje!