|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tko planira bebu u 2011.?
22.11.2010 21:20:43   
BUMBI
Bembo čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 201
23.11.2010 8:58:42   
bembo
Hvala vam! Držite fige da sve dobro prođe! Noćas sam sanjala da sam dobila user posted image Tiny, ja sam taman krenila na pretrage i počela čitati o MPO jer sam i sebi i mužu rekla da ukoliko beba ne dođe dok mi obavimo sve pretrage, da nemamo šta čekati s MPO-om, ali unatoč tome bili smo jako vrijedni i u kućnoj radinosti ali valjda nekako bez toliko pritiska jer sam znala ako ne uspije pomoći će doktori. Neću ti govoriti da se opustiš jer to ni sama nisam mogla, samo sam razmišljala na način, ako ne možemo sami, pomoći će nam doktori.

mama dječaka plavih očiju

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 202
23.11.2010 9:04:12   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: bembo

Ja sam user posted image  (nadam se da ću to i ostati narednih 8 mjeseci).

super vijest

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sretnoooooooooooo

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 203
23.11.2010 9:06:24   
tiny
a draga bembo,ja odustajem od svih opcija.na mpo ni ne pomisljam za sada,vec sam tri puta zatrudnila prirodnim putem,a i moja dr.kaze da nema mjesta panici,najvjerovatnije previse mislim o tome i pod pritiskom sam zbog toga,ali ne mogu vise,ne mogu ne mislit o tome,ali nekako mi se cini da gubim volju i nemam vise snage svaki mjesec prolaziti kroz isto.sto sam puta zamisljala kako cu i ja jednog dana doci na raju s vijesti da sam trudna i kako cete se svi sa mnom veseliti,ali sad mi se to cini toliko daleko i toliko neostvarivo...user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 204
23.11.2010 9:11:09   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: tiny

ali sad mi se to cini toliko daleko i toliko neostvarivo...user posted image

ne tako pisati.
dok god ima akcije keksanja kod vas ima i nade za lijepom vijesti samo user posted image  čeka svoje pravo vrijeme da dođe

user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 205
23.11.2010 9:31:40   
tiny
iskreno,nemam vise volje ni za keks,a zlo mi je vise od nadanja,ne znam,sad sam bas u toj nekoj "beznadnoj" fazi.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 206
23.11.2010 10:42:30   
zlata2
Bembo, čestitam oduser posted image !

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 207
23.11.2010 11:59:07   
bembo
Hvala!

mama dječaka plavih očiju

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 208
28.11.2010 12:31:27   
Kikaa
I ja se prijavljujem  user posted image user posted image user posted image user posted image
nadam se da ćemo uspjetiuser posted image

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 209
28.11.2010 15:46:36   
tina1983
ja želim bebu to mi je želja najveća za 2011 goduser posted image , daj Bože da mi se ostvari želja

(Odgovor članu Kikaa)
Neposredna veza do poruke: 210
29.11.2010 0:28:28   
Tinchy
Cure i mene pribilježite za jednu bebu u 2011.,nakon 6 mjeseci truda, jedne biokemijske...nadam se iduće godine držati svoju user posted image u naručju...

(Odgovor članu tina1983)
Neposredna veza do poruke: 211
29.11.2010 0:32:45   
mala pcelica
čestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image da sve prodje u redu user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Tinchy)
Neposredna veza do poruke: 212
29.11.2010 0:36:04   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: tina1983

ja želim bebu to mi je želja najveća za 2011 goduser posted image , daj Bože da mi se ostvari želja

to ti želim i ja user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu tina1983)
Neposredna veza do poruke: 213
3.12.2010 16:51:54   
marica..25
i ja želim bebu u 2011. to mi jedna i jedina želja!!!

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 214
3.12.2010 17:47:53   
Anoniman
i mene možete obilježiti kao happilly pregnantuser posted image  user posted image

(Odgovor članu marica..25)
  Neposredna veza do poruke: 215
3.12.2010 17:51:21   
inna
curke čestitam i želim vam da blaženo stanje stvarno bude blaženo user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 216
3.12.2010 21:13:11   
anne
Pa čestitam svima!!!
I ja bi!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 217
13.12.2010 18:43:16   
jacyy
Pozdrav svima, nekoliko mjeseci moj dragi i ja radimo na bebi, al cini se teze ide. Zadnje dvije menst. su mi slabe i nisu trajale duze od 2 dana, danas sam radila test i negativan je, pa me zanima kolike su sanse da test pogrijesi, mora li se raditi u jutro??

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 218
13.12.2010 18:56:13   
malena177
IZVORNA PORUKA: tiny

a draga bembo,ja odustajem od svih opcija.na mpo ni ne pomisljam za sada,vec sam tri puta zatrudnila prirodnim putem,a i moja dr.kaze da nema mjesta panici,najvjerovatnije previse mislim o tome i pod pritiskom sam zbog toga,ali ne mogu vise,ne mogu ne mislit o tome,ali nekako mi se cini da gubim volju i nemam vise snage svaki mjesec prolaziti kroz isto.sto sam puta zamisljala kako cu i ja jednog dana doci na raju s vijesti da sam trudna i kako cete se svi sa mnom veseliti,ali sad mi se to cini toliko daleko i toliko neostvarivo...user posted image

draga tiny,

moja kuma i kum su pokušavali tri duge godine...već je pomišljala na svakakve tretmane itd. itd. i onda smo pričale i shvatila je da je pod prevelikim stresom zbog toga... žena se malo opustila i eto user posted image    user posted image

nama su se obje trudnoće desile kad smo "završili" malo stresnije faze u životima... tak da ne brini...sam se smiri i laganini...uživajte ti i mužić u sebi dok se ne desi user posted image   a desit će se kad se najmanje budeš nadala user posted image

mi smo stalno čekali neko "bolje" vrijeme za bebu...i da smo i dalje čekali, još ne bi imali ni 1. al eto...dragi Bog najbolje zna pa 1.8. očekujemo i drugo....  user posted image

Originalnost mi je drugo ime...

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 219
14.12.2010 9:53:13   
tiny
ajme,znam ja da se moram opustiti,ali ne znam kako,ja bih najsretnija bila da ne mislim o tome i da se opustim,ali KAKO ?

mjenjam potpis....

(Odgovor članu malena177)
Neposredna veza do poruke: 220
14.12.2010 10:43:31   
mamabo
evo nakon dva spontana.......nadam se da ću imati više sreće u ovoj godini.......svima koji si to žele čvrsto držim fige.......user posted image

www.papige.info

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 221
14.12.2010 10:56:55   
malena177
eo ideje...zadaš si neki projekt...tipa kukičanje, pletenje..ja sam to oduvijek htjela naučiti, al uvijek su mi neke druge stvari važnije..
dobro, sad bubnuh, al nešto što si oduvijek htjela naučiti, napraviti..ofarbati zidove, praviti poklone za Božić (hint: decoupage ti je super user posted image ) napraviti svoje ukrase za bor, praviti zlatovez, pisati dnevnik...kužiš što ti hoću reći...nešto u čem ćeš uživat u svoje slobodno vrijeme, a što ćeš kasnije nekom poklonit (ili ostaviti u nasljeđe user posted image )
meni su te "igrarije" najbolji način za opuštanje...volim svojim rukama stvarat svašta... probaj..možda pomogne   user posted image

@mamabo....user posted image user posted image user posted image   i puuno srećice da uspijete...  moraš papat puuuno LGG-a  user posted image

Originalnost mi je drugo ime...

(Odgovor članu mamabo)
Neposredna veza do poruke: 222
14.12.2010 18:00:57   
LUNA000
molim da se i mene upiše na popis...user posted image user posted image user posted image  termin je 8.6.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu malena177)
Neposredna veza do poruke: 223
14.12.2010 18:08:13   
Krky
Ja bi uvijek...srcem, mozak kaže: dosta, a treba se malo i radit (mislim profesionalno)user posted image

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 224
19.12.2010 0:53:42   
nebi
Poooozdrav!!!!
Ja sam nova trudilica na forumu!!!!!!!!!
I mi planiramo bebača u 2011user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!