|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje rujan 2010.
7.9.2010 10:55:36   
ZVRK
teško je nekoga tko želi toliko bebu utješiti ali doći će.
samo nemojte odustati.
user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 51
7.9.2010 10:58:20   
ninich
hvala Zvrk, user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 52
7.9.2010 11:00:57   
ZVRK
nemoj user posted image  stalno.
danas se isplači a od sutra suze nisu dozvoljene

možda nije neki primjer ali ja poslije 1user posted image i rođenja sina imala sam 2prekinute user posted image  i sada sam opetuser posted image  ali nikako nisam željela da odustanem iako mi je mm bio rekao da ako neželim da prestanemo sa radom bebe.

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 53
7.9.2010 11:17:05   
mariola
Ninich draga jako mi je žaouser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 54
7.9.2010 11:17:30   
ninich
ma svaki primjer je dobar, ima ovdje stvarno cura koje se trude duže od mene, ja samo 3 mjeseca, to nije ništa, ali toliko me sad to razočaralo, ne znam da li da pratim plodne dane, jer jesam i evo nije uspjelo, kako da radimo,ne znam ništa,ne znam sad ni kad da sljedeću user posted image očekujem....zbunjena sam jako....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 55
7.9.2010 11:20:54   
ZVRK
nemoj pratiti ništa(barem ja baš nisam)
kada user posted image  prestane curiti onda dragi i ti kada se sretnete i imate volje za sex a ne user posted image  neka bude vesela akcija pa bude došlo.
uživaj u sexu a namoj raditi bebu.
koliko god teško to za čuti ima u tome nešto

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 56
7.9.2010 11:21:48   
ninich
Mariola.... kasnila je,,..... a nikad ne kasni, bila sam presretna....i kako da sad znam dalje????user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 57
7.9.2010 11:23:42   
mariola
Ninich točno znam kako ti je. Isto sam prolazila. Kad smo odlučili ne misliti više o tome i poć na pretrage ostala sam trudna. Znam da zvuči otrcano ali je tako bilo.
Drži seuser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 58
7.9.2010 11:26:52   
ninich
hvala Zvrk, pokušat ćemo i tako makar se više ne namjeravam nadati, samo se razočaram.... puno Vam hvala na podršci, to mi puno znači, jer od mm nisam ni jednu lijepu riječ dobila danas kad je došla user posted image a imam srce pri riti kak mi mama veli user posted image

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 59
7.9.2010 11:28:01   
maja
user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 60
7.9.2010 11:28:54   
ninich
user posted image user posted image hvala!

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 61
7.9.2010 11:30:44   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 62
7.9.2010 11:31:11   
ZVRK
neznam kakav ti je dragi ali niti moj nije baš od nekih riječi utjehe u nama gadnoj situaciji ali nekada nama jedan pogled ''kaže''više od 1000riječi.
i njega boli kao i tebe samo ne govori o tome

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 63
7.9.2010 11:36:37   
ninich
ova je stranica tako puna pozitive ljubavi i topline, cure hvala Vam najveća na i najmanjoj riječi utjehe!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako mi to puno znači i odmah imam volje nastaviti, jer ipak ima i gorih slučajeva, patila sam puno i previše,ali ako me to nije uništilo neće ni ovauser posted image !teško je jako, boli, kad se nadaš ovako......nadam se boljim danima a svim trudilicama želim user posted image user posted image !!!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 64
7.9.2010 11:46:41   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: ninich

a svim trudilicama želim user posted image user posted image !!!!!

i ja se pridružujem tvojim željama

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 65
7.9.2010 11:53:32   
mirna
ja ne cekam 18.9... ali sve mi se cini da ce opet doci....user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 66
7.9.2010 11:55:41   
maja
Sretno vam cureuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 67
7.9.2010 11:57:50   
BruMa
Cure,samo hrabro i da vam vještice ne dođuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 68
7.9.2010 12:04:22   
bembo
ninich znam kako ti je, ne znam kako te utješiti jer i sama puštam suze svaki mjesec, dok muž ne govori baš puno. Isto mi se M zbrčkala od kad radimo na bebi dok je prije bila točna u sat. Ne znam što reći osim da si daš vremena i kreneš dalje. nemoj biti prestroga prema sebi.
pusa!

mama dječaka plavih očiju

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 69
7.9.2010 12:18:12   
ninich
hvala ti bembo, da koma je to pogotovo kad ti dragi nije rječit i ne zamara se previše oko toga dok mi ludimo,....vidjet ćemo što će biti ovaj mjesec, makar doktori kažu da je sve u redu....ja sad tebi držim fige da se bar tebi ovaj mj posreči!!!!user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 70
7.9.2010 13:45:21   
reba
ninich žao mi je.. ali nemoj sad odustat....  glavu gore i samo se opusti user posted image user posted image user posted image
znam, znam, sad ja pametujem a u istoj sam situaciji kao i ti user posted image  ali zajedno smo jači i nema predaje user posted image user posted image user posted image  rujan nam mora donjeti sreću user posted image
A mužeki naši su svi isti, kao njih baš briga i ne razumiju suze kad dođe user posted image , ali ja mislim da nije ni njima lako, libido pati a ne žele priznati! papci! user posted image  

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 71
7.9.2010 13:53:19   
reba
mariola stavila si mi datum 29.07. user posted image user posted image user posted image user posted image  da bar je tako pa da ju još nisam dobilauser posted image user posted image user posted image
ali ja ju ne očekujem 29.09.

Hvala user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 72
9.9.2010 13:21:42   
Leptir5
mariola ja 23.9 već sam napisala ranije.....

ninich moramo biti strpljive,nema nam druge user posted image user posted image user posted image user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 73
9.9.2010 14:15:47   
ninich
Leptir, znam da moramo, ali ja se bojim da baš kad želim neće biti ništa od toga,...nadam se da tvoja neće doći i držim fige da vidišuser posted image user posted image .....da se barem zbog vas drugih veselim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretno cure, da vas ne nabrajam svaku posebno,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 74
17.9.2010 11:46:51   
mirna
meni je user posted image cak jedan dan prerano dosla...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!