|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje rujan 2010.
3.9.2010 20:45:43   
sax52341
evo stavi i mene 18.09.  nada umire zadnja...

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 26
4.9.2010 8:50:51   
ninich
bravo sax!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image idemo!!! samo pozitiva!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 27
4.9.2010 8:53:37   
Wukovarka
Sretno trudilice user posted image

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 28
4.9.2010 19:55:33   
ninich
joj cure, sutra mi je dan D......... nadam se dauser posted image neće doći:::::::::.user posted image user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 29
5.9.2010 12:49:59   
mariola
Ninich, ima novosti? NAdam se da je user posted image  iliuser posted image .
Reba dobrodošla i daj nam svoj datum neočekivane da te stavim na listuuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 30
5.9.2010 16:16:22   
Leptir5
ninich držim fige user posted image user posted image user posted image user posted image

ja 23.9

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 31
5.9.2010 16:33:49   
ninich
cure!!!user posted image još NIJE došla!!!! strah me raditi test, inače je redovita, ne znam,....još je dug dan,....

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 32
5.9.2010 16:36:48   
Domy
da li imaš kakove simptome..
sretnouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 33
5.9.2010 16:40:50   
ninich
a imam simtome jako me bole prsa i iscjedak imam već 3 tjedna i sve to al bojim se da je to samo u mojoj glavi????????????????

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 34
5.9.2010 16:42:20   
ninich
imam i osjećaj da mi je trbuh tvrd,onak skroz nisko dolje, spava mi se stalno, na wc moram, al bojim se da sam umislila to i da ću se razočarati, jer u petak sam radila test i bio je negativan,.....ne znam šta mislitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 35
5.9.2010 17:02:18   
Domy
pa znaš što.. po tome što si isprčala imaš sve simptome trudnoče ..a sad vidjet češ prati... ja ču se molit za tebe da uspiješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 36
5.9.2010 17:37:42   
ninich
hvala ti Domy!!!!! nadam se da nisam te simptome umislila i da mi ne kasni od nervoze!!!!.vaša mi je podrška od velike pomoći.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 37
5.9.2010 17:48:47   
Domy
Sad prati pa javi ..

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 38
6.9.2010 10:03:22   
neron
ja se nadam nece doci 13. 9. tj nadam se da nas se vise vratilo sa mora.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 39
6.9.2010 10:19:41   
reba
Hvala mariola, datum neočekivane user posted image  je 29.09.

Ninichuser posted image user posted image user posted image user posted image  jesi radila test?

(Odgovor članu neron)
Neposredna veza do poruke: 40
6.9.2010 10:21:33   
ninich
joj nisam radila test, user posted image još nema, strah me jako jako,....user posted image user posted image user posted image user posted image ...... joooj

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 41
6.9.2010 10:24:37   
reba
Samo se opusti, sve će biti ok. Kak se danas osiječaš?

Ako ne napraviš test nebudeš znala, pričekaj još danas i sutra ujutro radi test

Želim ti    user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image   

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 42
6.9.2010 10:24:53   
ninich
Neron držim fige!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 43
6.9.2010 10:27:07   
ninich
joj reba osjećam se uplašeno svako malo sam na wc-u da vidim jel došla,grozno mi je s tim da me još i mm obeshrabruje......zaspala bi i da se ne budim par dana.....tako se nadam a opet tako bojim ......

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 44
6.9.2010 10:35:21   
reba
Moraš napraviti test, drugačije nebudeš znala, ovako se samo mučiš.

Nemoj se bojati sve bude ok, user posted image  nema i nadam se da nebude došla.
Šaljem ti dobre vibre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 45
6.9.2010 10:37:31   
ninich
hvala i ja teebi isto tako!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 46
6.9.2010 11:06:20   
reba
Javi obavezno kad ugledaš user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a sigurna sam da budeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 47
7.9.2010 10:41:42   
ninich
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako mi netko može objasnit kako se rade djeca jer se u 7 godina očito nešto promijenilo..........kad mi to ne znamo,......user posted image došla u 7.05 jutros nakon 2 dana kašnjenja!!!!!!!!!!! poremetila mi sad sve i kak da sad znam išta????????????

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 48
7.9.2010 10:47:26   
ZVRK
ninich   user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ninich)
Neposredna veza do poruke: 49
7.9.2010 10:49:28   
ninich
ne znam šta da radim, plačem i ljuta sam ne radimo dugo ali,....toliko ružnog mi se desilo u zadnjih godinu dana, zar se nije moglo sad nekaj lijepo desit?????????????

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!