CallamityJane
|
evo iskopirah nesto IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: callanhoe e pa di si ti cuba, nisam te vidjela ima godina muz-puz a sta ti je to moram potraziti u leksikonu znacenje te rijeci nece brzooo, najranije na kikin rodjendan cini mi se je li tvoj jos tu? Auuuuuuu draga, jel bar imaš vibrić pri ruci ja ga planiram nabaviti Moj je još tu, ide 20.09.... joj draga pa to je sad brzo pa bas mi nesto kratko to bi, mogu misliti i tebi kako je proletilo a za vibric mi ne spominji nista, imam ti ja neki mali vibric sto mi ga je u zezanciji donijela sveki, kao klitorisni vibric vise igracka nego sto bi sluzio svrsi i sa njime se Kike igra obozava kada zuji i skakuce okolo i neki dan ti ja u posti i prislonila se cekam da mi ova sluzbenica da neke papire kad mi nesto zazuja u dzepu, citava ona prostorija mi se cini se trese, ja u zadnji dzep od hlaca kad moja Kike meni ga turila u dzep ( inace ima obicaj da mi stavlja smokije, stapice i sl u zadnji dzep, ovaj put je stavila vibric) Kada sam ga izvadila, pocrvenila sam do korijena kose i sluzbenica u mene pogleda a cuvar kad se ne udavi od smijeha tako da ja sa vibricima ne zelim vise imati posla
|