|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
21.8.2010 23:05:03   
mamica29
hvala na podršciuser posted image pozdrav

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 1301
21.8.2010 23:06:41   
Imra
bas grozna situacija,mene bi isto jako uvrijedilo da mi prijateljica kaze da ne mogu doci na rodjendan taj dan, neg da dolazim naknadno, ja ne bih nikako ni otisla,stvarno bezobrazno od nje

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1302
21.8.2010 23:08:36   
mamica29
pa gorzno mi je stvarno. prvo je rekla da samo ja dojdem ovaj četvrtak. Pa je onda promjenila da dođem s mužem i djetetom. Ma ona ni sama više ne zna što želi.

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 1303
22.8.2010 8:23:39   
pakić
Ja ti savjetujem da postupiš onako kako se osjećaš, tj. da se udaljiš od nje ili probaš iskreno popričati s kumom o tome. Ali ako je ona takva, onda zašto bi tebe i tvoju djecu stalno netko vrijeđao?user posted image Nema smisla trošiti vrijeme u životu na ljude koji to ne zaslužuju. Pogotovo kad ti netko govori o odgoju tvoje djeceuser posted image . Šaljem tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1304
22.8.2010 10:37:44   
katy mama
mamice svaka cast pa ti mozes to tako trpit!ja joj prvo nebi napravila tortu,nije zasluzila ni trena!a ne mogu da vjerujem da je njeno troje djece mirnije od tvog jednog-mos mislit user posted image ,uvijek je moje bolje nego tudje!
pretpostavljam da ti je draga,pa niste bezveze kumovi,ali napravi malu distancu s njom,pokazi joj da ti je svejedno,hocete li se vidjet,necete...jer ti si tu kad ona tebe treba,a jel ona tu kad ti trebas nju?cini mi se da nije

pitam se kuda ide ovaj svijet,jer nije samo kod tebe tako

ja se danas zalim na pms,koji me muci vec danima,toliko da sam nervozna od ranog jutra svaki dan,a tek za 2 dana bi trebalo doc user posted image !pa poludit cu!svadjalacki sam nastrojena od ranog jutra,samo sto mm radi,ali ja to skupim pa istresem kad dodje ili ako ga ne vidim onda na mamu,ko sinoc user posted image user posted image user posted image !

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 1305
22.8.2010 12:28:01   
mamica29
Stavila sam prat poplun na 60° i sad mi se na dva mjesta podrapal user posted image . Baš me nejde sreća. I još i mene pere pms. sve u ........

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 1306
22.8.2010 12:29:29   
mamica29
hvala cure. bude prošao pmsuser posted image user posted image . I ja sam takva kad me primiuser posted image

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1307
22.8.2010 12:32:18   
tiny
evo meni od jucer nikako da krene user posted image ,malo bude na papiru,pa onda citav dan nista,luda sam vise,mrzim kad me ovako mrcvari,i to jos tri dana ranije,ma popiz.... cu.ne vjerujem da bi mogla biti trudna,sta vi mislite?

mjenjam potpis....

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1308
22.8.2010 12:46:19   
lee
tiny mislim da nisi trudna...drži se.biče sve ureduuser posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1309
22.8.2010 13:00:15   
tiny
ma naravno da ce bit sve u redu,a nisam se ni nadala puno tako da sam ok.user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1310
23.8.2010 8:18:06   
mamica29
Jutrošnji komentar na tortu je bio dobra je ali preslatka. user posted image . Pa mislim stvarno pa stavljala sam šećera upola manje nego inače. Nezahvalna kokoš. dosta mi je. rekla sam joj da kad će je ona drugi put praviti za slijedeći rođendan da će biti bolja.  odustajem od nje do daljnjeg. ne treba mi takva kuma- prijateljica. A ona nek si misli.user posted image user posted image

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1311
23.8.2010 8:39:22   
tiny
ma super ti je kuma,jos joj napravis tortu,jos prigovara,ja vise nikad ne bi njoj torte radila,samo bi "sluzbeno" s njom,pa zar ti treba takva prijateljica.imam i ja jednu koju bas sad kulturno udaljavam od sebe,neke osobe ne zasluzuju da se zovu prijateljima.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1312
   [Obrisani korisnik]
23.8.2010 15:40:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mamica29)
  Neposredna veza do poruke: 1313
23.8.2010 23:16:37   
Ninaa
A mamice ni moja nije niš bolja toliko me ispilala oko krstitki svog djeteta, puni su love, nezahvalni i svašta nešto. Od krstitki su mi se baš zamjerili tak da se više oko tog odnosa ni ne trudim. Poradi djece se posjećujemo ali onak na finjaka. bolje da ne počnem imala sam ispite, radila sam, dijete mi je bilo bolesno i išli su joj zubi a ona mene svaki dan zove za nešto, inače ne nazove po mjesec dana. Nakon kaj smo sve to pokupili za krstitke jedva je rekla hvala i da joj se sviđa dvoja roba, ostalo joj se valjda nije sviđalo. Tak da točno znam kak se osjećaš, samo probaj to nadići nekako. A cvrčki stvarno neznam kaj bi rekla pa ti tvoji roditelji su ko iz pakla!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1314
25.8.2010 9:31:26   
pincirotvajler
ja se neznam na koga se trebam tužituser posted image ..naručila neki sexy kostimuser posted image  i čekam ga već valjda 10d,,i baš sinoć me nazove žena i kaže sutra ujutro će vam doći..i sve bi to bilo supač da to nije iznenađenje za muža, i da kiša ne pada pa mm neide sa malim u šetnju a ja moram ginekologu..user posted image   tako da se molim da hp express bude lijen danas pa dođe popodne user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1315
25.8.2010 9:36:40   
CallamityJane
hp meni uvijek dodje oko 12h najkasnije u pola jedan user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1316
25.8.2010 9:39:06   
pincirotvajler
ma daj?al ja sam u metropoli user posted image
zezam se, bilo bi idealno pol 2 user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1317
25.8.2010 10:20:28   
Bablica
jučer sam pametna plavuša stavila peć kore za kolač (one od bjelanjka) bez da namažem pleh i bez papira za pečenje tako da sam ih jedno dobrih pola sata, ako ne i više komadić po komadić vadila van i slagala na kremu. Ali kolač je dobro ispao! user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1318
25.8.2010 12:46:58   
lilia
Jel to ledeni vjetar? I mene te kore znaju izmučit, baš ih ne volim peć. Ali papat,mmm.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 1319
25.8.2010 14:49:29   
inesica
Ja te kore koje se ne peku nego se u stvari suše obvezno stavim na aluminijsku foliju (nista ne uljim ili slicno) i onda u tepsiju (da dobije oblik, jel...). Lijepo se osuše i savrseno se lagano skine folija :)

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1320
25.8.2010 15:28:03   
lilia
Mislim da puno ovisi o tom pečenju ili sušenju, ako se prepeče ili manje ispeče ne valja, treba baš pogoditi vrijeme. Ja ih pečem na 100 stupnjeva dosta dugo, pa malo smanjim, sve otprilike i uvijek u papiru za pečenje. Nekad se manje zalijepe, nekad više.
Ali u foliji, jel moguće da se ne zalijepe i to bez uljenja?user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 1321
25.8.2010 18:11:30   
inesica
Pa da, velim ti, ja uvijek tako radim. Medjutim, ako sušim bez ventilatora, onda to radim na 150 stupnjeva (zagrijem) i smanjim na 120, onda do kraja oko 1h se susi i to je to. Ali puno ovisi o pecnici, kod mame nije bila ta temp. a susjeda koja inace pravi kolace za svatove uvijek susi ventilatorom na 100 st.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1322
26.8.2010 10:36:06   
Bablica
ma ja ih inače stavim na ventilator na 150 cca 45 min malo više - dok mi po izgledu ne budu kako bi ja i super ispadnu, ali stavim masni papir ispod njih i nema problema! Nego ja zaboravila masni papir pa frka bila inače su dobro one ispale samo ih je trebalo izvadit sa zaljepljenog pleha!!! Uhhh ...

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 1323
26.8.2010 12:08:14   
osobno
Tužim samu sebe jer sam užasna mama.user posted image user posted image user posted image
Sinoć sam nakon šta sam se tri puta digla nosit Mateja, zadnji put sam ga stavila kraj sebe da ga nahranim i zaspala sam bez da sam ga pribacila i pa je s kreveta...user posted image user posted image user posted image

Na svu sreću, nije se ozlijedio, ali ja sama sebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ne mogu shvatit kako sam tako neoprezna i cili dan se grizem zbog toga, a ni mm nije bija od pomoći..komentarom "reka sam ti, budi sritna šta nije ništa slomio.."user posted image

Osjećam se kao najgora majka na svitu i baš sam sva jadna.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 1324
26.8.2010 12:11:27   
Anoniman
trebala si ga samo staviti s unutrašnje strane, tako da ne može pasti!
molim te ne grizi se s tim, pa premorena si, ženo, svakome se može desiti!
moja Kata ti je tako spavala između nas do dvije godine - isto ju nisam stavljala s vanjske strane da ne padne, nego s unutrašnje, niš joj nije bilo.
mislim da bi krepala da ju svaki put vraćam nazad!

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!