|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
9.7.2010 23:37:28   
ELENA35
napokon moji zaspali pa sam uspjela malo doći u dobro društvouser posted image .Ludnica mi od ranog jutra,doslovno ranog,od 6 sati..uskočio mi Jan u krevet iz kindača,i hoće van i gotovo.Tužim se na njega jer je moj mišek već pet dana za ne prepoznati,inače dobro i poslušno djete se pretvorilo u malenog monstruma koji po cijele dane vrišti i cendra,baca se po podu i izvija iz ruku a to sve zbog nicanja još dva gornja zubića.Koma sam,iscijedio me ko limun,nisam za ništa.
E,a onda se tužim i na MM jer mi je rekao da ćemo kad dođemo u Tuh.toplice reći ljudima da sam trudnauser posted image ,ma došlo mi da ga tresnem.A žao mi da ne odem,zbog mališana,a opet kako da se takva skinem u kupaćiuser posted image
A sad ono najgore,ide MM u kupovinu,Sara sa njim,u AS,i dok su prelazili pružni prijelaz,rampa se spusti,inače je malo sje...,uglavnom,ostanu oni u autu nasred pruge,i on potrubi policijskom autu ispred da se pomakne malo,a mlad i nadobudan policajac izleti van iz auta i onako bahato pita mm šta hoće.Ovaj mu odgovori,na šta mali kreten kaže mm-NABIJEM TE.MM mu kaže da mu dijete ne vrišti u autu,da bi mu pokazao tko koga nabije,i na to mali opet bahato,ma ajde bježi,idi,idi...I ovaj moj pametnjaković ne zapiše tablice da bi podnio prijavu,što bi ja prvo napravila,već ode dalje.Eh...A joj da je meni to policajac rekao,skočila bi mu na glavu,ja bi zaboravila tko je on,a i tko sam jauser posted image ,inače sam temperamentna,užasno eksplozivna,ma mali se nebi nikad više postavio na nikogauser posted image .
Što se tiče ovog farbanja kose,i ja imam poduži izrast i nikako da odem frizerki iz straha.Zadnji put kad sam se farbala,glava tj.lice mi bilo ko semafor crveno,usta utrnula,kožu nisam osjećala i nevjerovatno mi da sam nakon 6 godina farbanja na boje i blajh alergična...user posted image .Sad hodam ko strašilouser posted image ,ali šta mogu...

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 751
9.7.2010 23:39:02   
tikica_69
Znas....mozda ne mogu u kino s tobom user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 752
9.7.2010 23:40:23   
leilany
elenauser posted image user posted image

neznam dal znas onu pjesmu:nijedne nema bolje od nase policijeuser posted image user posted image user posted image

ma bitno da je sve zavrsilo OK.....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 753
9.7.2010 23:42:25   
ninolina
joj elena...prvo ljubi mi Jana a sigurno ga muče zubići, a i vruće je...drugo mužić je baš zločesti ali kaj se bediraš s koliko ono kila se ne želiš skinuti u badić ti mršava ženouser posted image user posted image , a treće oooo i mene bi taj policajac čuo...jbt razbila bi ga

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 754
9.7.2010 23:43:03   
ninolina
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Znas....mozda ne mogu u kino s tobom user posted image

user posted image user posted image jesi se zapitalauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 755
10.7.2010 13:54:05   
Wukovarka
Tužna sam , umorna, neispavana i  živčana ko sami vrag.

Mama mi otišla kući, Tena nikako, ali baš nikako ne spava....samo je gladna, već se bojim da će joj se želudac zatvoriti.
U 4 dana odspavala sam 13 sati i živčana sam ko pas, ne mogu vladati sa sobom.
MM kaže da me ne pozna...ali jednostavno sam neispavana i iscrpljena.

Budem li noćas  budna do 3...stat ću na pol dvorišta i vrištati na sav glas user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 756
10.7.2010 13:57:03   
ZVRK
nema pomoći od tvog dragog user posted image sve samo na tebi?
joj da ti brzo prođu prilagodbe i da ubrzo spavaš barem koji sat u komadu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 757
10.7.2010 14:00:24   
sina
ajoj miila,drži se.baš sam danas pitala za tebe i bojala sam se da je tako nešto čim te nema toliko sa namauser posted image user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 758
10.7.2010 14:05:05   
curice
elena,wukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 759
10.7.2010 14:37:24   
cuba
Joj cure šta vam kažem bit će bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 760
10.7.2010 14:44:29   
anonno17
joj joj ti prvai mjeseci su najgori kad se sjetim i ja sam do dva u jutro nosala malog a svi sapvaju i odna cijeli dan sama isto s njih dvoje već mi je bilo isto da vrištim ali nije krivo to malio djetešce neštao se njima pobrka i kaj ćeš mi to moram o izdržati i to je to. Lako saad pričati kad je tome došao kraj, ajde Wuki držim ti fige da se bar noćas naspavaš i da ne vrištiš.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 761
   [Obrisani korisnik]
10.7.2010 17:26:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 762
10.7.2010 17:30:30   
leilany
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Tužna sam , umorna, neispavana i  živčana ko sami vrag.

Mama mi otišla kući, Tena nikako, ali baš nikako ne spava....samo je gladna, već se bojim da će joj se želudac zatvoriti.
U 4 dana odspavala sam 13 sati i živčana sam ko pas, ne mogu vladati sa sobom.
MM kaže da me ne pozna...ali jednostavno sam neispavana i iscrpljena.

Budem li noćas  budna do 3...stat ću na pol dvorišta i vrištati na sav glas user posted image

wuki,totalno te zimku,al bez imalo pretjerivanja uljepsavanja...tako sam ja skoro godinu dana...
a da ne pricam da sam prvih 3 mj spavala nista...jer je dijete samo htjelo spavat na meni....
u globalu ja sam 13mj kronicno neispavana...
e da..a posto je ovo tuzionica,ja se ujedno i tuzim jer po nekom pravilu,kaj nebi ja trebala bit ko stapic suha zbog tog silnog stresa,nosenja dijeteta...itd...user posted image user posted image

ugl...wuki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 763
10.7.2010 17:36:17   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Upravo sam skužila da sam zaključala auto a ključevi su ostali unutra u bravi..user posted image
Điz,šta je sa mnom?

Uostalom,možda i nisam ja krivauser posted image ,to se ne bi dogodilo da ne vozim auto od mm kojem je riknila centralna bravauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 764
10.7.2010 17:37:41   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: curice

elena,wukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 765
10.7.2010 18:09:41   
BUMBI
Wuki user posted image user posted image user posted image user posted image
Cvrle pa ti mene uvijek nasmiješuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 766
10.7.2010 18:26:45   
tikica_69
Danas smo pokopali prijatelja u Becu, mm i tata su bili dole i mm se vec danas vraca jer mu je eto umro stric maloprije user posted image
Ja sam u komi jer sam dobila mengu 10 dana ranije, sve mi se poremetilo, uopce ne znam sto nas jos moze snaci user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 767
10.7.2010 18:28:50   
BUMBI
Tiki user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 768
10.7.2010 18:30:28   
sina
stvarno koma,ne kaže se badava da jedna nevolja nikad ne dolazi sama. samo hrabro,proći će i to. tiki user posted image user posted image user posted image tebi i tm

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 769
   [Obrisani korisnik]
10.7.2010 18:31:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 770
10.7.2010 18:36:56   
Ninaa
wuki draga drži se vjerujem da si u komi i da ti je teško. Moja je isto više noći prečula nek prespavala tak da znam kaj to je. Sinoć smo isto imali tulum 3 sata. Nadam se da će se popraviti i puno bolje spavati. Tikice draga moja sućut i nedaj se!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 771
10.7.2010 19:26:22   
Zvonki
Poslije ću doći potužiti, sad moram ići jer mala želi gleadti Pepu na kompu user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 772
10.7.2010 19:30:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Poslije ću doći potužiti, sad moram ići jer mala želi gleadti Pepu na kompu user posted image

Geees! To se buš sigurno tužila na mene! user posted image
"Sve su mi čokolade pojeli, rastepli igračke i otišli!"user posted image
user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 773
10.7.2010 19:32:47   
Monica
Tiki,Wuki... držite seuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 774
10.7.2010 19:37:29   
Anoniman
tiki, wuki, elena i cvrle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zvone i tebi user posted image

(Odgovor članu Monica)
  Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!