Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:11:47
|
|
|
|
Točkica28
|
svela ti se knjiga na jedno slovo... a to sam jaaaaaaaaaaaaa vidis da se nitko nece druziti a ja idem gledat oprah show
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:12:43
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: danery tko slijedeći misli otvorit kaf,bolje nek doooooobro razmisli,nije izgleda isplativo ulaganje totalno loša investicija lagano propadam
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:14:01
|
|
|
|
danery
|
bolje gledaj,tj. brojiiiiiiiiiii...hihihiihi,ima nas čak 3
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.6.2010 11:15:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:15:32
|
|
|
|
danery
|
no curice,ipak nas cvrle spašava ovim slasticama gore uz to je sve lakše kako tvoja ekipa? škola gotova...kako provodite dane?
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:17:25
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: curice evo mene Znam ja da uvijek mogu na tebe računati kada su kolači u pitanju vas dvije ne bježite.. Größe der Voransicht: 800 × 571 Pixel cvrle jesi danas za jednu ovakvu popodne ak nas vrijeme posluži? kak tm,kako TI? jeste još na zužnim pogledima ili je pala koja rječca?
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:21:10
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: danery kako tvoja ekipa? škola gotova...kako provodite dane? bili smo dva dana kod moje mame,zato me nije bilo na rr,al čitala sam vas i pratila preko mobitela(totalna ovisnica ) malo smo svi bili šokirani i preplašeni zbog ove Lukine operacije(mrzim isčekivanje i grozim se svake zvonjave telefona bojeći se najgorih vijesti) ekipa je ok-trenutno igraju buzza-pa je mir(bolje reći buka jer su pojačale do kraja tv,tresu se prozori ) kako ste vi svi
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:24:10
|
|
|
|
danery
|
joj...mi svi...heheheh,ne znam ni tko je doma mm i sveki rade,to sam sigurna...ja sam obavila jutarnje posliće,pa sad pauza... baka sigurno kuha ručak,dedu hidjeh da veže paradajziće i bašči,a teta i šogi... hopsaju po dvorištu,miš hrče... a se gnijezdi uzduž i popreko jesam koga zaboravila?
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:27:48
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: danery jesam koga zaboravila? mene si zaboravila na fejsu
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.6.2010 11:27:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:28:10
|
|
|
|
leilany
|
book curice....kak ste???
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:29:39
|
|
|
|
danery
|
kokoš jedna,ja sam bome tamo,a ti ne znam kud si zdimila...daj si zjakni
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:32:06
|
|
|
|
tikica_69
|
Pozdrav drage cure....evo i mene na kratko.....kuham pa virim
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:32:24
|
|
|
|
leilany
|
kvočko jedna...pa ja sam tam,al kad god ti nekaj hocu napisat...pise da nisi na mrezi... daj se umrezi vec jednom
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:32:36
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: leilany book curice....kak ste??? bok lei,nisam te odavno srela mi ok,kući smo,dovukla sam brdo prljave robe koju sad perem,stavljam sušiti a pegla.......tko zna kad će ona doći na red
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:33:05
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Pozdrav drage cure....evo i mene na kratko.....kuham pa virim bokic tiks....a kaj fino kuhas?da usecarim opet recept
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:33:58
|
|
|
|
curice
|
bok tiks,a šta miriše iz tvoje kuhinje
< Poruku je uredio curice -- 24.6.2010 11:34:13 >
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:34:43
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: leilany book curice....kak ste??? bok lei,nisam te odavno srela mi ok,kući smo,dovukla sam brdo prljave robe koju sad perem,stavljam sušiti a pegla.......tko zna kad će ona doći na red a kaj da ti velim curice...visa sila....ova moja mala azdaja pocela je hodat ko velika....nemres ju ulovit.... a za peglu nemoj mi ni spominjat....nas dvije se organski nemremo vidjet...ne podnosimo se
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:37:44
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: curice bok tiks,a šta miriše iz tvoje kuhinje musaka od kelja
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:38:05
|
|
|
|
tikica_69
|
lei, si probala onaj grah?
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:40:49
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 lei, si probala onaj grah? da probala....doso mi tata.....stavio si 2 tanjura i veli...vec dugo nismo jeli ovak fini grah...ja skoro opala na dupe... fala na receptu...meni je odlican....a i mojima
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:41:19
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 musaka od kelja kak to radis (dosadna sam znaaam)
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:46:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Izdinstas mljeveno meso kao za bolognes samo gusce, skuhas i ispasiras kelj i skuhas saku rize - to pomjesas, dodas zacine, 2 zumanjka, 2 zlice brasna, prasak za pecivo, vrhnje za kuhanje i snijeg od 2 bjeljanjka. Promjesas i peces prvo 15 min na 175, pa onda drugih pola sata na 200 stupnjeva. Odlicno je!
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:53:19
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Izdinstas mljeveno meso kao za bolognes samo gusce, skuhas i ispasiras kelj i skuhas saku rize - to pomjesas, dodas zacine, 2 zumanjka, 2 zlice brasna, prasak za pecivo, vrhnje za kuhanje i snijeg od 2 bjeljanjka. Promjesas i peces prvo 15 min na 175, pa onda drugih pola sata na 200 stupnjeva. Odlicno je! uuuf...ovo mi zvuci njami probat cuuuu....
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:54:35
|
|
|
|
tikica_69
|
i je, odlicno je...ajde bas mi je drago da vam grah super....moji su se isto odusevili, ja recept nasla negdje na netu
|
|
Anketa
Žensko ime?AdminDolazi nam pojačanje na ljeto, još ne znamo jel cura ili dečko, no već smo se bacili na biranje imena. Za dečka smo izabrali (Noa) no curka nam još zadaje probleme, pa ringerajke, ako može pomoć?Greta (
74%)

Agata (
26%)
Broj svih glasova: 124Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!